Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Re: TBO iliti biseri
ajme meni
prvo je treba bilo uvredljivo, sad je i ženska jako uvredljivo
ima neko popis tih uvredljivih termina?
da mi pošalje na pm, da se ne bi dogodilo da nenamjerno uvrijedim nekog
i btw, muškarci* nas ne bi trebali tako zvati i vrijeđati, ali je ok da se mi žene* međusobno tako vrijeđamo?
*ispričavam se duboko ak sam nekog uvrijedila korištenjem ovih izraza
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Da, sve su ti to uvrede Dejanira, al kad se nekom forumašu kaže da je šovinist ili muška svinja onda nikom ništa
No imat curu samo radi dokazivanja je laaameee
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
OGamer je napisao/la:
izbor za mis = sovinizam?
Izbor za miss spada pod sve "izme" koji ti padnu napamet. Šire kulturu umjetne ljepote, šire poruku da žena ne mora mislit mozgom da bi bila uspješna (jer budimo realni, miss i sve njene pratilje zajedno nemaju IQ sobne temperature), postavlja nerealne standarde fizičkog izgleda i nabija djevojkama komplekse (pogotovo onima koje uz svo vježbanje i kirurgiju neće imat tzv. "idealne" proporcije jer im geni ne dozvoljavaju).
Uostalom...
See my point?
Ni izbori za mistera nisu puno bolji, ako ćemo pošteno...
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Re: Generalna trkeljana o M/Ž odnosima...
Mimi Sky je napisao/la:
imaš pravo... nema ga... (nives celzijus, možda?)
Hm, Nives se udala za maloumnog fudbalera (zlobnici bi ovo nazvali pleonazmom ) punog para i piše kolumnu o seksu za "Bild", tako da mislim da ipak ima nešto mozga u glavi...
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
OGamer je napisao/la:
koliko ja znam zenska je kompliment... nisu sve zene zenske... zenske su one bolje
Ženska je riječ koja stvarno ništa ne opisuje. I po čemu su neke bolje od drugih? Veličini grudi, koliko nosi šminke na sebi ili koliko lagano širi noge? Jer kad netko kaže "ženska" to je za mene pristojna riječ za drolja, sponzoruša, radodaljka... biraj što ti više odgovara, dakle nimalo lijepi epiteti.
_Oz je napisao/la:
Mimi Sky je napisao/la:
imaš pravo... nema ga... (nives celzijus, možda?)
Hm, Nives se udala za maloumnog fudbalera (zlobnici bi ovo nazvali pleonazmom ) punog para i piše kolumnu o seksu za "Bild", tako da mislim da ipak ima nešto mozga u glavi...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.