| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Ljeto - što raditi?
Ljeto - što raditi? Pitanje je jednostavno ili možda nije ....
Škola završena, nema više obveza (osim upisa na faks što se rješava na netu), nema više drugarskog druženja, nema svakodnevne zabave, vrućina je svuda oko nas, sve je utihnulo .....
Što raditi i kako skratiti vrijeme? Prijedlozi?
|
| sri 30 lip, 2010 9:08 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Ljeto - što raditi?
Gledaj Stargate 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 30 lip, 2010 9:15 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Zašto nema drugarskog druženja?
Konvencionalni pristup problemu ljetne dosade obično podrazumijeva odlazak na more s prijateljima i itd...
|
| sri 30 lip, 2010 9:16 pm |
|
 |
|
Founder
|
Ne može ovaj, ne može onaj .......
|
| sri 30 lip, 2010 9:28 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: Ne može ovaj, ne može onaj ....... U tom slučaju, nabavi si neku seriju na koju ćeš se navuć i gledaj po 10 epki dnevno Kao što Dejanira kaže, Stargate je idealan izbor jer ima jako puno epizoda (SG1 ima deset, a SG: Atlantis pet sezona). Možeš probat gledat i Farscape, The 4400, Fringe, The Big Bang Theory... Nađe se toga. 
|
| sri 30 lip, 2010 9:33 pm |
|
 |
|
Founder
|
Evo npr. sad gledam X-files u miru Božjem ....... Ovako je bolje nego na tv-u.... Ovo zadnje reprize nisam pratio ali kad sam bio klinac to mi je bio najveći gušt....
|
| sri 30 lip, 2010 9:38 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ja čitam knjige, sama učim novogrčki jezik (ostala mi je knjiga iz trećeg razreda), prevodim Ciceronov govor ,,Pro Archia poeta"... Vrijeme mi je ispunjeno i zanimljivo. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 30 lip, 2010 9:44 pm |
|
 |
|
Founder
|
Točkica je napisao/la: Ja čitam knjige, sama učim novogrčki jezik (ostala mi je knjiga iz trećeg razreda), prevodim Ciceronov govor ,,Pro Archia poeta"... Vrijeme mi je ispunjeno i zanimljivo.  Preporuči neke tebi dobre naslove...... Po mogućnosti domaćih autora ....
|
| sri 30 lip, 2010 9:45 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ako si u mogućnosti onda ti definitivno preporučam odlazak na more, a ako nisi onda idi van pit s ekipom, tražit zgodne cure, ili jednostavno igraj s frendovima PC igre u mreži
Pošto ja nemogu na more (jel pare koje sam mislio potrošit na more će ić za novi komp), ja ću izlazit van s ekipom, cugat, barit cure i zabavljat se te igrat Rise of Nations i ostale dobre igre u mreži
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 30 lip, 2010 10:01 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...uvijek postoje oni ispiti u 9.mj 
| sri 30 lip, 2010 11:04 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Zakopat se u zemlju na dva-tri mjeseca i ne izlazit van.

|
| sri 30 lip, 2010 11:11 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
T'Rapavi je napisao/la: Zakopat se u zemlju na dva-tri mjeseca i ne izlazit van. Fine, you just go aheda In the meantime I'll be getting drunk & laid
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 30 lip, 2010 11:14 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
T'Rapavi je napisao/la: Zakopat se u zemlju na dva-tri mjeseca i ne izlazit van. možda samo glavu 
| sri 30 lip, 2010 11:20 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Počinit suicid.
|
| čet 01 srp, 2010 12:07 am |
|
 |
|
bubica
|
OK ljudi, neću za sad niš moderirat, ali vas podsjećam da ovo nije spam tema, već legitimna tema u kojoj smišljamo prijedloge za kvalitetno provođenje slobodnog vremena tijekom ljetnih praznika. Točkica je predložila čitanje... To je definitivno jedan od boljih načina provođenja vremena. Fala Bogu, SF knjiga ima u knjižnicama na tone, uvijek se nađe nešto. Uhm... Čitanje knjige na plaži... To je nešto... Zakon. 
|
| čet 01 srp, 2010 12:42 am |
|
 |
|