| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
 alternativni koncerti
znaci na što ste dobrog od rock,metal,punk i slicnih koncerata bili u zadnje vrijeme i na koje dobre planirate ici uskoro. ideja teme je da alternativci dobiju okupljaliste na forumu,nisam primjetio da postoji nesto takvog  zadnje sto sam bio je amon amarth tamo negdje u 4 mjesecu i sada mi vec fali nesto,je svira ko pametan uskoro u zg ili negdje blizu,nije mi nista upalo u oci?
| ned 12 srp, 2009 6:07 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: alternativni koncerti
Zadnji alternativni koncert na kojem sam bio je bio je Kawasaki 3P 27.6. .... Koncert okej, razglas je bio u k**cu (frontmenov mikrofon je recimo svako malo krepao), ali ekipa i zezancija je bila dobra... to je bilo nakon onog tuluma pa mi je bilo pravo osvježenje zabaviti se s drugom ekipom. (detalji da ne tipkam ponovo : viewtopic.php?p=137888#p137888 )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 12 srp, 2009 10:22 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Zadnji put na alternativnom koncertu sam bio na Hammerfallu u 4. mjesecu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 12 srp, 2009 12:14 pm |
|
 |
|
Admiral
|
ok za vas 2 sam znao da budete do sada vec nesto postali,ajde di su ostali,nije moguce da ih nema vise na forumu 
| ned 12 srp, 2009 1:33 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Zadnji dobar koncert na kojem sam bila je bio u Ljubljani u 4.mjesecu kad su svirali tribute bandovi od Joy Divisiona,Bauhausa,Siouxsie and the Banshees,Alien sex fiend itd. A slijedeći koncert za koji sam sigurna da idem je Depeche Mode 14.2 u zagrebu
|
| ned 12 srp, 2009 1:46 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
zar ima uopće na forumu ljudi koji nisu 'alternativci'? 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 12 srp, 2009 4:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ima onih koji vole otići na cajke. Jednoj, trenutačno dragoj mi osobi, jedna od prvih rečenica koju sam joj ikada rekao kad je počela hvaliti cajke, mi je bila: "2 metra od mene!!!!! "(u šaljivom tonu, naravno)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 12 srp, 2009 4:19 pm |
|
 |
|
Admiral
|
@modesty blaise o vjeruj mi sigurno ih ima koji slusaju cajke,a jos vise ih ima onih koji tvrde da slusaju sve ili da neznaju sto slusaju pa obicno zavrse na cajkama ili nekom drugom komercijalnom trenutno "in" čudu uglavnom planirao sam ici na metal fest http://www.muzika.hr/clanak/21053/najav ... festa.aspxali otkazano je,steta opet vaderi trebali doci i opet otkazano  fakat me ne ide s njima 
| ned 12 srp, 2009 4:54 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ma Vaderi su svako malo kod nas ili u okolici.
|
| ned 12 srp, 2009 10:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Exit vam traje u Novom Sadu ! Oni uvijek uz glavne pozornice imaju jake alternativne koncerte.
| ned 12 srp, 2009 10:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Trebao sam ić sad na Exit, al me ispiti sjeb sjeb.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 12 srp, 2009 10:26 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Miki je napisao/la: Ma Vaderi su svako malo kod nas ili u okolici. kak? znam da su trebali doci s nilesima,ali to je otkazano,a inace nisam nista vidio tj. svirali su nilesi ali s nekim drugim predgrupama
| pon 13 srp, 2009 6:33 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ne znam kad točno...Znam da su bili u Zgu dva-tri puta dok sam studirao, te još jednom su bili u Osijeku. Vaderi svako malo izdaju novi album (manijaci), tak da ne bi se začudio da se u dogledno vrijeme zalete u hr, unatoč ovom raspadu festivala.
|
| pon 13 srp, 2009 2:48 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Vaderi su bar 4 puta bili kod nas.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 13 srp, 2009 2:53 pm |
|
 |
|
Admiral
|
a jbg,valjda ih nisam dovoljno dugo pratio,uglavnom ako vidite/cujete da dolaze sada znate kome trebate javit 
| pon 13 srp, 2009 11:29 pm |
|
 |
|