|
Sada je: pon 05 lip, 2023 12:06 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Autor/ica |
Poruka |
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
 Re: Godišnja doba
Dejanira je napisao/la: Ma imaju i mesa kolko hoćeš  Mislim, da, oni vjerojatno više jedu ribu, i da, losos je jeftiniji od svinjetine, al ono, ak ćeš si kuhat kod kuće, ima po trgovinama i više nego dovoljno mesnih specijaliteta  Moj dečko u firmi ima kantinu, i tamo isto svaki dan imaš na meniju i ribe i mesine. A i imaš svakavih restorana (doduše, skupi su za popi*dit, al ja nisam navikla jest po restoranima ni u hrvatskoj, pa mi to ne pada nešto naročito teško). Ako imaju to je onda druga prica. Ja nisam neki mesozder tj. ne volim bas meso da jedem onako clot sa eventulano salatom , vec volim meso kao sasatvni deo nekog dobrog jela. Tako da , ako imaju specilitete koje u sebi imaju meso to je onda prava stvar! Pricamo ovo , jer ti recimo , u Aregntini odvale but od vola onako domacinski na sred ulice i zderi! Tako nesto , bas i ne volim , jer sam veliki gurman koji voli dosta zacinjenju hranu koja je opet sama sebi interesatna. Znam da su restorani u Norveskoj skupi ,jer je tamo i ovako sve skupo pa ono krenes od kuce pun para , dodjes tamo postanjes siromah. A , jos ako ides autobusom to je pravo putovanje...posle koga nista nece biti mrska nit 'rana ,a nit cene. 
čet 15 svi, 2014 12:51 am |
|
 |
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Danas puše ko ludo, svaki dan drugačije vrijeme, ne bi me začudilo ni da sutra snijeg padne Kiša i idućih dana, taman će se početi razvedravati nakon sferakonskog vikenda 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
čet 15 svi, 2014 4:12 pm |
|
 |
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
A , kod mene POTOP!  Sreca pa zivim na brdu.... 
pet 16 svi, 2014 1:08 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|