Autor/ica |
Poruka |
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 08 sij, 2010 7:14 am Postovi: 119 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: "I'm Flying Jack!"
|
Godišnja doba
Snijeg nikako da okopni, a sada ga je palo još, još puno, a padat će, kažu, i još više i bit će ga i previše. Što se tiče mene kao nezaposlene osobe koja trenutno očekuje lovu sa burze, nema nikakvih obaveza i grije se u kući, meni stanje vani izgleda predivno. Sve je tako lijepo bijelo, čisto i idilično.
Volite li snijeg?
Volite li više ljeto, sunce, more, laganu odjeću (ali i zagušljive vrućine, komarce, muhe) ili zimu koja pak ima posebni ugođaj - snijeg, dim iz dimnjaka starijih kućica, jedno vrijeme okićen i svjetlucav grad, vrijeme oko Božića (ali i smrznuti nos, prsti, bljuzga, prometni kolaps)?
sri 10 vel, 2010 10:49 am |
|
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Re: Zima vs ljeto
Zima za mene. Hrpetina razloga. Romantika, bijelo govno, geganje u 17kg robe itd...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
sri 10 vel, 2010 12:53 pm |
|
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9989 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ljeto je meni daleko draže
Razlozi: Toplina, cure u minicama, bikinijima i drugoj oskudnoj odjeći, cuganje na otvorenom, vožnje biciklom, šetnje parkovima, odlazak na more...uglavnom ima puno razloga
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.
ST battles audio/video tribute!
|
sri 10 vel, 2010 1:18 pm |
|
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni je zima draža.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
sri 10 vel, 2010 1:40 pm |
|
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ljetooooooo!!! Ak nisam bio dovoljno jasan, da ljeto mi je draže. Ja bi ljeto cijele godine. Ili bar 3/4 iste. Dosta mi je više snijega.
sri 10 vel, 2010 2:00 pm |
|
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
U biti nijedno jel nevolim nit previse zime ali nit previse ljeta i vrucine ..najdrazi su mi mjeseci od treceg do pocetka sedmog i od devetog do desetog mjeseca
_________________ Surviving the new decade
|
sri 10 vel, 2010 2:22 pm |
|
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
zima volim se smrzvati i snijeg kojeg smatram dekorativnim i obozavam onaj osjecaj promrzlih prstiju dok ne nosim rukavice, onda kad osjetim da su skoro dosegli granicu(ono tik do amputacije zbog hladnoce ) onda obucem rukavice.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
sri 10 vel, 2010 2:37 pm |
|
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
joj da moram napomenuti da volim osjećaj pucketanja snijega dok hodam.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
sri 10 vel, 2010 2:37 pm |
|
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ti si alien pravo plavo skandinavsko dijete snijega
_________________ Surviving the new decade
|
sri 10 vel, 2010 2:39 pm |
|
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
captain je napisao/la: Ti si alien pravo plavo skandinavsko dijete snijega yup prvom prilikom cu se odseliti u bilo koju skandinavsku zemlju do tad bi mogla zazeljeti za sljedeci rodendan ledenicu
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
sri 10 vel, 2010 2:43 pm |
|
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Zima. Zato jer je čru grim and frostbitten
|
sri 10 vel, 2010 3:18 pm |
|
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...bez razmišljanja... LjETO !!!
...ova zima jetoliko dosadna, da me vuće u depru više...
_________________ [url=http://img218.imageshack.us/i/cvijee.gif/]
|
sri 10 vel, 2010 3:33 pm |
|
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Ljeto, ljeto, ljeto,ljeto Kad ne možeš lagano nataći neke papuče i otići van do trgovine ili prošetati, onda mi je to užasna tlaka. Po ljetu su svi ljudi nekako opušteniji pa čak i ovdje u Slavoniji kad upekne...
|
sri 10 vel, 2010 3:36 pm |
|
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
sri 10 vel, 2010 10:11 pm |
|
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ljeto definitvno Po ljeti mozes cugat vani Mozes spavati vani Mozes otic na more kupat se ... Mozes otic radit na more Mozes rostiljat fino vani itd sve super
Zima je dobra od Badnjak do 1.1 ali onda je sve trulez Moras cistit snjijeg Moras imat 15 slojeva odjece da se ne smrznes Idu ti racuni gore zbog grijanja itd samo sra... neka
sri 10 vel, 2010 10:41 pm |
|
|
|