|
Sada je: ned 09 kol, 2026 10:06 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sub 31 lis, 2009 6:35 pm Postovi: 40 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI
|
 Moderatorima
Posto sam ja jel nesposobna si sama izbrisat profil na forumu molila bi moderatore da to ucine jer sam ja zapravo Teddea. I nadam se da cu pobrat dozivotni ban salim se,sam da kazem da mi je zao kaj sam se pod drugim imenom reg.al to je zato jer ste me banali,tako da jos jednom sorry,i da necu vise. i banaj te me,sta prije LIVE LONG AND DIE FOR STAR TREK
| pon 09 stu, 2009 4:36 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Moderatorima
joooj TDA... svaka ti čast...  edit: da ne bi isplao da ovo approvam, ne approvam... ali je smiješno... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 09 stu, 2009 5:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...opaaaaaa... ...dobra varka, svaka čast... ...i pljuska admimima ujedno...
| pon 09 stu, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Zanimljivo  @Bobo - zašto pljuska adminima? Misliš da ja recimo nemam pametnijeg posla nego pregledavati svakog usera i glumit paranoičnog detektiva?! A i na koji bi način tako nešto lako razotkrio? Ne bi se čudio ni da je netko od registriranih zadnjih godinu i nešto u stvari Chaky ili netko drugi koga nema već dugo a ima prošlost ovdje  A po porukama ja ne bih mogao zaključiti, nije pisala onakve postove kakvi su karakteristični za nju  Nećeš biti banana doživotno ... samo produžimo ban za 3 mjeseca, pa se možda čitamo već krajem ožujka Pravilo o tome je, kako sam već tipkao (mislim u Q spaceu ili negdje drugdje, ne sječam se) zmrdano, vjerojatno smo nešto krivo dopisali pa zaboravili ispraviti kasnije. Piše: Citat: Stvaranje višestrukih korisničkih računa je zabranjeno. Nakon potvrde sumnji o stvaranju o stvaranju višestrukih korisničkih računa svi računi te osobe biti će deaktivirani, dok će glavni biti aktiviran nakon 3 mjeseca. U slučaju ponavljanja prekršaja glavni račun biti će banan na šest mjeseci, a ostali trajno deaktivirani. a trebalo bi biti nešto u stilu: Citat: Stvaranje višestrukih korisničkih računa je zabranjeno. Nakon potvrde sumnji o stvaranju o stvaranju višestrukih korisničkih računa svi dodatni računi te osobe biti će deaktivirani, dok će glavni biti aktiviran nakon 6 mjeseca. U slučaju ponavljanja prekršaja glavni račun biti će deaktiviran zauvijek Ako se dobro sječam bilo je prijedloga da bi od prve banali doživotno, ali sam predložio da radije prvi puta višemnjesečni ban, pa drugi put zauvijek, da se ipak da još jedna prilika... .................... Ali u biti, ono što mene najviše zanima je: da li je Dejanira znala da se radi o lažnom Teddeinom računu (s obzirom na ovu poruku) 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 stu, 2009 7:00 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zar je bitno je li netko znao ili ne? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 09 stu, 2009 7:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Zašto pitaš, zar si i ti znala? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 stu, 2009 7:17 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa pitam jer je diskutabilno treba li se kazniti onoga tko je znao a nije rekao. Nisam znala. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 09 stu, 2009 7:21 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Hrčak je napisao/la: Pa pitam jer je diskutabilno treba li se kazniti onoga tko je znao a nije rekao. Pa ako je taj moderator... 
|
| pon 09 stu, 2009 7:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Hrčak je napisao/la: Pa pitam jer je diskutabilno treba li se kazniti onoga tko je znao a nije rekao. Nisam znala.  Znači još jedna Qspace diskusija 
|
| pon 09 stu, 2009 7:29 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: Ali u biti, ono što mene najviše zanima je: da li je Dejanira znala da se radi o lažnom Teddeinom računu (s obzirom na ovu poruku)  Paaaa... Ovaaaaaj... Dejanira sve zna Ali nisam prekrsila nijedno forumsko pravilo  Valjda I Hrcka sigurno nije znala za to... Nitko od moderatora nije znao 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 09 stu, 2009 9:31 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Dejaniri ne gine ban od mjesec dana, kad smo već kod toga.
|
| pon 09 stu, 2009 9:37 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Napravit cu si novi account 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 09 stu, 2009 9:40 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
i ja sam znao..al tek zadnjih par dana...ali zašto bi se itko kaznio zbog toga...nigdje u pravilima oruma ne piše da smo mi dužni reć ukoliko znamo... tako da nemate nikakve osnove da nas kaznite...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 09 stu, 2009 10:16 pm |
|
 |
|
bubica
|
dašo je napisao/la: i ja sam znao..al tek zadnjih par dana...ali zašto bi se itko kaznio zbog toga...nigdje u pravilima oruma ne piše da smo mi dužni reć ukoliko znamo... tako da nemate nikakve osnove da nas kaznite... Nadaj se 
|
| pon 09 stu, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ne moram se nadat...i ja sam nekad bio moderator...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 09 stu, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|