| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Najbolji/najgori uleti
Sam naslov kaže. Bilo da ste vi nekome uletavali/upucavali se ili netko vama
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sub 03 sij, 2009 1:03 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Najbolji/najgori uleti
"Bok mala! kaj ima?" 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 03 sij, 2009 1:19 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
El Zvonko je napisao/la: "Bok mala! kaj ima?"  Ovo je tako smiješno da sam morao komentirat.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 03 sij, 2009 1:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
|
| sub 03 sij, 2009 1:45 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Najfascinantniji u posljednje vrijeme: Mala, ja zarađujem vise nego sto ti mozes potrosit (ocito me doticni ne poznaje dovoljno )
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 03 sij, 2009 3:54 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
|
| sub 03 sij, 2009 5:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Bok, ja sam J.Lo Hadziselimovic, a ti si odabrana. E imam pitanje za cure, jel ti otkaceni uleti rade? Jel bi radije da vam neko dodje s tako necim ili s necim obicnim, tipa (oces plesat ili oces piti nesta i slicno). Jer ja obicno radim ovo drugo (ustvari uvjek), pa me zanima...
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sub 03 sij, 2009 8:23 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
pa...ovisi od cure do cure. ako cura preferira duhovite dečke onda ti je bolje duhoviti ulet.  ako uspije i budete jednog dana u vezi bar ćete moći prepričavati taj smješan ulet i smijati se kad se sjetite. recimo, meni je jedan dečko kojeg nisam nikad vidjela prišao iz čista mira vani i pitao me hoću li s njim na grah i kobasice  nismo otišli na grah i kobasice jer u 23h navečer nema mjesta gdje bi se moglo pojesti graha i kobasica. 
|
| sub 03 sij, 2009 8:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
modesty blaise je napisao/la: meni je jedan dečko kojeg nisam nikad vidjela prišao iz čista mira vani i pitao me hoću li s njim na grah i kobasice pitam se jel bio trijezan ili pijan?  osobno meni je tak slatko kad cura kaže: mali, kaj ima 
|
| sub 03 sij, 2009 8:48 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Imaš li nešto albansko u sebi? Ne! A jel bi htjela imat? by Zuhra 

|
| sub 03 sij, 2009 10:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sub 03 sij, 2009 11:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
| pon 26 sij, 2009 3:55 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 27 sij, 2009 1:02 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
JA: je li slobodno ( mislio sam na stolicu) ONA:Je, a bit ce i ova sjednes li.... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 02 vel, 2009 12:26 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
1. Jel vjerujes u ljubav na prvi pogled ili trebam opet proc pored tebe?
2. Os se jeb**, ionak cu svima rec da jesmo!?
3. I govno bi ti pojeo samo da vidim otkud dolazi
4. Ej mala, otreso bi te ko seljak balu!
5. Mozda nisam jak kao Schwarzenegger ili lijep kao Leonardo di Caprio, ali znam lizat kao Lassie
6. Poder'o bi te k'o seljak napolitanku
7. Možda nisam najzgodniji tip u ovom disku, ali sam jedini koji razgovara s tobom
8. Mala osh stellu?
9. Obleka ti je super, ali još bolje bi izgledala kao zgužvana hrpa pored mog kreveta.
10. Da odemo u moju sobu, složio bih te ko metar drva!!!
11. Jesi za penetraciju ?
12. Kad vidis neku zensku u kaficu uzmes na sanku malo leda, odes do nje i razbijes ga, pa kazes, sad kad smo razbili led mogli bi se i upoznat.
13. Mala je ti tata terorist -zasto? -Ispala si prava bomba"
14. Hoces da se jebemo pa da idemo na burek? -Neeeeeeeeeeee -Sto, ne volis burek?
15. Baš si srce. Jel mogu ja bit infarkt da te maznem večeras?
16. Podero bi te ko budala 100 eura
17. Bok ja sam zlatna želja, ispunit ću ti ribicu tri puta!
18. Imas tako dobru sisu da ti druga i ne treba!
19. Cure, idete se jeb** protiv nas?
20. Bas si mi lijepa! - hvala! - taman da si prislonim bicikl na tebe
21. Ej jel znas mozda kolko je sati?? -1:15h -mislim da je vrijeme da se upoznamo
22. Istina da mi fali par zuba al' zato ima vise mjesta za tvoj jezik.
23. Ja se toliko lose jebem da to moras probat!!
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 02 vel, 2009 12:30 am |
|
 |
|