|
Sada je: sri 19 kol, 2026 12:58 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Dopisivanje versus razgovor uživo
| Autor/ica |
Poruka |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Što više volite, pisati ili govoriti?
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 01 srp, 2009 4:06 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Dopisivanje versus razgovor uživo
Govorit je puno lakse nego pisat ali kada zelis da se sakriju emocije onda je i pisanje prihvatljivo 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 01 srp, 2009 4:07 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Eh, meni je upravo obrnuto, lakše mi je pisati. Kad govorim, moram biti potpuno koncentrirana na to što govorim, moram paziti da kome slučajno ne upadnem u riječ, moram gledati čovjeka u oči i puno je veća mogućnost pogreške. Kad pišem, mogu pažljivije razmisliti, imam više vremena, a i nekako je lakše. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| sri 01 srp, 2009 4:12 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
pa meni nikakvo cyber-druženje ne može nadomjestit the real thing.
|
| sri 01 srp, 2009 4:12 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Točkica je napisao/la: Eh, meni je upravo obrnuto, lakše mi je pisati. Kad govorim, moram biti potpuno koncentrirana na to što govorim, moram paziti da kome slučajno ne upadnem u riječ, moram gledati čovjeka u oči i puno je veća mogućnost pogreške. Kad pišem, mogu pažljivije razmisliti, imam više vremena, a i nekako je lakše.  Pa jel kazem da je tu lakse pisat jer emocije i upadanje onda nemoras koristit , ali fizicki i umno je lakse pricat jer rijeci nekako izravnije izlaze iz tebe a i emocije pokazujes jace ali nazalost i primas jace 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 01 srp, 2009 4:16 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Iskreno više volim razgovor u živo
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 01 srp, 2009 4:23 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
kombinacija? ...
osobno zapravo više volim pisati ali i razgovarati sa ljudima ... u pisanju se bolje izražavam, mogu promislit što ću napisati (reći), dok u RL ljudi očekuju odgovor odmah od tebe ... dok pokušavaš zmislit što bi bilo najbolje za reć (i onda pri tom ispadneš budala, lol) ...
| sri 01 srp, 2009 5:06 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Lijena sam za tipkanje tako da mi je bolje nekog vidjet uživo ili, ako to ne mogu, nazvat telefonom.
Shvaćam zašto ljudi možda preferiraju dopisivanje jer lakše kažu što im je na umu bez mogućnosti "sramoćenja" ili je barem to "sramoćenje" reducirano, ali uživo...bolje.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 01 srp, 2009 5:16 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
-fallen-one- je napisao/la: kombinacija? ...
osobno zapravo više volim pisati ali i razgovarati sa ljudima ... u pisanju se bolje izražavam, mogu promislit što ću napisati (reći), dok u RL ljudi očekuju odgovor odmah od tebe ... dok pokušavaš zmislit što bi bilo najbolje za reć (i onda pri tom ispadneš budala, lol) ... S ovim se apsolutno slažem!  Inače, dopisivanje može biti i na papiru, nisam mislila samo na tipkanje. Ja najviše volim pisati duga pisma... 
|
| sri 01 srp, 2009 5:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Tipkanjem nemogu nekoga ošamarit ili pobarit. Tehnologija još nije dostigla taj nivo...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 01 srp, 2009 5:20 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
The Boz je napisao/la: Tipkanjem nemogu nekoga ošamarit ili pobarit. Tehnologija još nije dostigla taj nivo... Može se može....i u negativnom i u pozitivnom smislu...
|
| sri 01 srp, 2009 5:26 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Jao, kuma i ja smo se dopisivale prek pisama sve do prošle godine. Sumpora mu i msn! I ja sam obožavala pisat pisma. Pogotovo s nalivperom. Šteta što više nema onog da zatvoriš pismo pečatnjakom. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 01 srp, 2009 5:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Nema razloga zašto ti pošta nebi primila pismo zatvoreno pečatom, pisano na teškom kartriđu zatvoreno u vlastite rubove...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 01 srp, 2009 5:39 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dopisivanje.  A jbg FERovka sam.  Ma zapravo ponekad mi se ne da pričat pa šutim a ljudi onda to protumače kao da sam sramežljiva 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 01 srp, 2009 5:41 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Hrčak je napisao/la: Ma zapravo ponekad mi se ne da pričat pa šutim a ljudi onda to protumače kao da sam sramežljiva  Potvrđujem.
|
| sri 01 srp, 2009 5:45 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|