| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 VJERUJETE LI U LJUBAV NA PRVI POGLED?
Malo sam u zadnje vrijeme u nekoj depri uzrokovanom razočaranjem u ljubav. Trenutno mi se čini kao da mi se svijet srušio. Po cijele dane slušam "srcedrapajuću" glazbu. Pitam se da li je ljubav mene zaobišla? A ja vas pitam da li vjerujete u ljubav na prvi pogled?
Bez obzira na razočaranje u ljubav ja ipak vjerujem.
|
| uto 20 stu, 2007 9:42 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: VJERUJETE LI U LJUBAV NA PRVI POGLED?
Da , desi se a da covik neki put ni ne kuzi zasto za "zaljepija" ..e to bi valjda bilo to , ljubav na "prvi pogled" .. Sad dal su posebnije od drugih... mislin da nisu samo je "model upadanja u nevolju"... drugaciji tj. brzi..! Pozdrav DonHuanova 36

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 20 stu, 2007 9:52 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
Kunić je napisao/la: Malo sam u zadnje vrijeme u nekoj depri uzrokovanom razočaranjem u ljubav. Trenutno mi se čini kao da mi se svijet srušio. Po cijele dane slušam "srcedrapajuću" glazbu. Pitam se da li je ljubav mene zaobišla? A ja vas pitam da li vjerujete u ljubav na prvi pogled?
Bez obzira na razočaranje u ljubav ja ipak vjerujem. terapija: 01. 4x dnevno Unreal Tournament/Quake 02. 2x tjedno oblokavanje(pivo) 03. fizički rad 04. glazba koja nema veze sa ljubavi --------------------- Vjerujem na ljubav na prvi pogled...nekada ko sto je buco naveo, ni ne znas da ti se desila...nego tek od drugi ili treci put skuzis...slucaj kod mene je bio slican...i sad mi je konacno predivno u zivotu
| uto 20 stu, 2007 10:03 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ma ljubav šmubav... Sve je to bezveze... to ne postoji
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 20 stu, 2007 10:18 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ezri je napisao/la: Ma ljubav šmubav... Sve je to bezveze... to ne postoji Pa sad se baš nemogu s tobom složiti u vezi toga.
|
| uto 20 stu, 2007 10:20 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
To je ok
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 20 stu, 2007 10:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
vjerujem u zaljubljenost (ne ljubav) na prvi pogled i u pozudu na prvi pogled  za ljubav ipak trebas znati osobu... cisto fizicki izgled (IMHO) nije dovoljan
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 20 stu, 2007 10:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Chaky je napisao/la: vjerujem u zaljubljenost (ne ljubav) na prvi pogled i u pozudu na prvi pogled  za ljubav ipak trebas znati osobu... cisto fizicki izgled (IMHO) nije dovoljan Chakyjevo trik pitanje. 
| uto 20 stu, 2007 11:05 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Chaky je napisao/la: vjerujem u zaljubljenost (ne ljubav) na prvi pogled i u pozudu na prvi pogled  za ljubav ipak trebas znati osobu... cisto fizicki izgled (IMHO) nije dovoljan Ajd ponovit cu ti vec koristenu narodnu mudrost....."ono ca je oku milo i srcu je drago"...pa sad ti vidi .......s teorijama karaktera ... nigdi ne pise koliko mora "ljubav " trajat ..to ionak niko nezna vjerojatno.. To ti je ka "Big Bang" samo odjednom pukne a neznas sto te trefilo..i zasto.. Zamisli nadjes "komad" a ono na straznjici pise datum valjanosti ljubavi .do tog i tog dana..... Ili obrnuto.... Pozdrav Pjesnicka 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 21 stu, 2007 1:02 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Ajd ponovit cu ti vec koristenu narodnu mudrost....."ono ca je oku milo i srcu je drago"...pa sad ti vidi .......s teorijama karaktera ... nigdi ne pise koliko mora "ljubav " trajat ..to ionak niko nezna vjerojatno.. To ti je ka "Big Bang" samo odjednom pukne a neznas sto te trefilo..i zasto.. Zamisli nadjes "komad" a ono na straznjici pise datum valjanosti ljubavi .do tog i tog dana..... Ili obrnuto.... a je... sve ovisi o tome sto ti smatras da je ljubav?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 21 stu, 2007 1:10 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
prvi, drugi... petnaesti... stodvadeset i peti 
| sri 21 stu, 2007 1:32 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Chaky je napisao/la: a je... sve ovisi o tome sto ti smatras da je ljubav?
Uglavnom stanje polusvijesti koje ne traje dugo..... jel postoji definicija ljubavi....!? eto @chaky zivotna prilika za jednog dobrog matematicara ...da to slozi u formulu i puku to pojasni.... Pozdrav Lubavnog napitka 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 21 stu, 2007 1:45 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
postoji privlačnost na prvi pogled...ljubav ne. za to je ipak potrebno malo više, bar meni 
_________________ njanjanja
|
| sri 21 stu, 2007 1:50 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
buco je napisao/la: Chaky je napisao/la: a je... sve ovisi o tome sto ti smatras da je ljubav?
Uglavnom stanje polusvijesti koje ne traje dugo..... jel postoji definicija ljubavi....!? paaa.... postoje tisuce definicija...  ali koja je prava? Vjerojatno sve bar za nekoga... evo jedne trekasticne: Love is illogical 

|
| sri 21 stu, 2007 1:53 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Lil'Mee je napisao/la: postoji privlačnost na prvi pogled...ljubav ne. za to je ipak potrebno malo više, bar meni  Cek samo ..kad me budes vidila .. prominit ces "teoriju"..... Pozdrav C.Gablea 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 21 stu, 2007 1:59 am |
|
 |
|