| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Državna matura
Kao osoba koja je u prvoj generaciji koja polaže Državnu maturu i kao osoba koja ima sreću da zna dosta o njoj osjećala sam se obaveznom otvoriti ovaj topic.
Ako trebate nešto znati, bilo što, pitajte me jer imam tu sreću da imam profesore koji su ispravljači pa sve zaznam iz prve ruke.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 19 svi, 2009 4:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Državna matura
...imaš sreće... ...ja sam u novinama naletio na nekoliko pitanje iz matematike i iz hrvatskog...
...matematika mi je davno ošla iz glave... ...a hrvatski sam znao oko 80%...
...vrijeme će pokazati koliko će uvođenje državne mature biti dobro...
| uto 19 svi, 2009 5:14 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
js mislim da je državna matura dosta ok... pitanja su pravednija, a na većini fakulteta ne treba položiti ništa osim mature
|
| uto 19 svi, 2009 5:18 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Mimi Sky je napisao/la: a na većini fakulteta ne treba položiti ništa osim mature Pa neznam baš... kolko sam skužio, faksovima se baš ne sviđa taj sistem...
| uto 19 svi, 2009 6:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mr.bobo je napisao/la: [color=#40BFFF]..
...matematika mi je davno ošla iz glave... ...a hrvatski sam znao oko 80%...
meni obrnuto to je po mom mišljenju velika glupost 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 19 svi, 2009 8:00 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Predlažem vam da napravite jedan dobar bunt i tako odgodite uvođenje državne mature dok se lijepo svi ne dogovore kako će to funkcionirati.
Uspijevalo je prije pa će i sad.
Jer fakulteti ne podržavaju taj sistem trenutno.
I onda bi nastala jedna veeeelika zavrzlama oko svega.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 19 svi, 2009 8:22 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Nekakvim prosvjedom bi samo sebi pogoršali stvar... Tako ih možda i uopče nebi pustili na maturu i da maturiraju... Profesori njih drže za j.... a ne obrnuto. A osim toga svi znamo kako ti prosvjedi završavaju... Dođe par učenika koji su sami sebe prozvali "predstavnicima" učenika... lijepo se slikaju s Primorcem i na kraju bude lijepo ništa... S time maturanti nebi ništa pozitivno dobili....
| uto 19 svi, 2009 8:44 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Jedna ili dvije (ne sjećam se više) generacije maturanata je uspjela odgoditi državnu maturu.
Prosvjedi u njihovom slučaju uspijevaju.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 19 svi, 2009 8:48 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Jedna ili dvije (ne sjećam se više) generacije maturanata je uspjela odgoditi državnu maturu.
Prosvjedi u njihovom slučaju uspijevaju. Pa ta odgoda se nije dogodila zbog maturanata već više zbog pritisaka fakulteta. A s druge strane ajmo iskreno, koliko ima ozbiljnih maturanata... dakle klinaca od 17 do 18 godina... jako malen broj... tako da šta se tiče ozbiljne organizacije tu se ne treba nadati punome...
| uto 19 svi, 2009 8:52 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Organiziraniji su nego što misliš. 
|
| uto 19 svi, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Organiziraniji su nego što misliš.  Nemoj se ravnati prema sebi... Vjerujem da si ti i u prvom razredu srednje škole bila organizirana i ozbiljna.  No ako je gledati prema meni, mom burazu i večini ekipe koje poznajem, u tim godinama organiziranost i ozbiljnost nisu na ti. 
| uto 19 svi, 2009 9:00 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Suikotreki je napisao/la: Nemoj se ravnati prema sebi... Vjerujem da si ti i u prvom razredu srednje škole bila organizirana i ozbiljna.  Pa nego da sam bila takva. Šalu na stranu, stvarno se mogu organizirati. To su dokazali prošle godine, bilo je puno strke oko toga, članaka po novinama, hvalospjeva učenicima koji su i političare zadivili. Mogu to oni. Ali čini se da neće.
|
| uto 19 svi, 2009 9:13 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja sam protiv državne mature, jer ograničuje izbor fakulteta. FER od sljedeće godine ukida prijemni(  ) i upis na fax će ovisiti o državnoj maturi. Big mistake.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 19 svi, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Hrčak je napisao/la: Ja sam protiv državne mature, jer ograničuje izbor fakulteta. FER od sljedeće godine ukida prijemni(  ) i upis na fax će ovisiti o državnoj maturi. Big mistake. Strava i užas. Grom i pakao.
|
| uto 19 svi, 2009 10:29 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
fakulteti su prihvatili državnu maturu i definitivno će se provesti bez obzira na bunt
i možemo izabrati fakultete koje god hoćemo
na prijavnici možemo napisati izbor od 10 fakulteta
|
| sri 20 svi, 2009 10:50 am |
|
 |
|