Sada je: pet 31 srp, 2026 12:15 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 154 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sljedeća
 Kompjutorske igre 
Autor/ica Poruka
Admiral
Admiral

Post Kompjutorske igre
Volite li avanture? Ja obožavam iako ih nemam vremena igrat u zadnje vrijeme. Volim avanture koje su zahtjevne, uvijek mi je draže da je lošija grafika, ali su puzzleovi kompliciraniji, ali logični i zabavni. Općenito volim rješavat te konstruktivne probleme. Uglavnom nisam ništa igrala od Broken Sword 4 i Longest Journey 2. BS4 nisam prošla zbog nedostatka vremena. LJ2 je malo prelagan, osim par dijelova, ali ga bas zato igram u zadnje vrijeme pomalo, jer nemam vremena za nesto teze. Imate li kakav prijedlog? Možda nešto starije? Prošla sam BS 1, 2, i 3, Monkey Islandove, Dig, Day of the Tentacle, LJ1. Nije puno ali eto. Doma imam Syberiu i Black Mirror, ali nisam ih još instalirala. Nedostatak vremena je problem.

Osim avantura volim i strategije. I to u rasponu od C&C serije do recimo civilisation tipa igara.

Otkad radim sam više na online igricama i slično. Igram travian (selo moje malo), travianer (fora je za pogledati, iako je samo na njemačkom za sad, rađeno je u ajax-u). Igrala sam hattrick (online nogometni manager, sve ostalo sto sam igrala na tu temu mi je bezveze, prelako se skuzi fora) prije, sad nemam vremena, odrzavam acc za buduca vremena.

Volim RPG, ali kad se covjek zbilja može uživiti u lika. Probala sam WOW i OMG kako grozno to ljudi igraju. Sve se svodi na questanje i exp, a nitko se ne uzivljava previse. Probala sam onaj trial acc, sa nekoliko likova i ono osim par ljudi koji ti mahnu u prolazu i to, nema bas ljudi koji bas roleplayaju, a igrala sam na RP serveru. Volim oblivion i morrowind, jer tamo ovisi o meni, uživim se pa je sve 5. Volim i RPGove uzivo, preko foruma, mejla, kad si mogu odvojit vremena za to.

Ne volim pucacine. Ja se uvijek pogubim. Mapu zapamtim, više mi je problem kontrola lika, pa recimo ja bas ne mogu izvodit ono lijevo, desno, preko tipkovnice, nego se samo vrtim misem kud idem and stuff. Volim na LAN partyima igrati Counter Strike ili UT onaj novi, cesce se igra ovo drugo, ali uglavnom zato jer od ljudi koje znam malo ih je da su si bas dobri s pucacinama. Moj dragi je bolji u tome.

Uglavnom ovo je topic za kad odigrate neku dobru igru, da ju tu pohvalite malo i opcenito da se malo raspravimo zasto vise volite ovaj ili onaj zanr :)

pon 28 sij, 2008 3:16 pm
Profil ICQ
Captain
Captain

Post Re: Kompjutorske igre
1. Avanture - mrak. obozavam sve od monkey islanda do grim fandanga i nadalje :D
2. strategije - OMG! zhena koja voli C&C!! O.o
Uglavnom, jedan sam od okorjelih C&C fanova, i igram ga otkad postoji Tiberium Dawn josh iz davne 1995 godine :D volim zaigrat i Warcraft 3 i Starcraft :)
3. WOW - igrao sam ga punih 19 mjeseci...nakon toga mi je dopizdio, sve sam presao, sve pobio, sve vidio, i tak...
4. RPG-ovi, volim stvari tipa Baldurs Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights, Fallout, itd... :)
5. Dobru pucačinu nikad neću odbiti. Najdraži primjerci su stvari tipa Doom (sve), Duke Nukem 3D (:wink:), C&C: Renegade, AvP, i jos mnoge druge...nista ne dize adrenalin kao dobra pucacina :)

no trenutno visim na Warhammer 40000: Dawn Of War, i Warcraft 3 multiplayer makljaža. :)

FOR THE EMPEROR!

pon 28 sij, 2008 3:43 pm
Profil ICQ
Trill symbiont
Trill symbiont

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Zmajchek, imaš isti ukus kao i ja.
Ako si igrala Dig i Monkey Island ( E kak proć ono s grobljem moćvarom brodom...) preporučam Full Throttle. Prehebeno!

Ja inače obožavam Hitman 3: Blood Money, Galactic Civilizations 2 i ponekad igram FPS ( Fary Cry, UT)

pon 28 sij, 2008 5:36 pm
Profil ICQ
Inquisitor
Inquisitor

avanture - sam & max... stari i novi, te nova sherlock holmes/cthulhu avantura ... trenutno ih igram i fora su mi (jedan zbog humora a drugi zbog price i atmosfere)

zmajchek je napisao/la:
Volim oblivion i morrowind, jer tamo ovisi o meni, uživim se pa je sve 5.

pohvalno :)

zmajchek je napisao/la:
Ne volim pucacine. Ja se uvijek pogubim. Mapu zapamtim, više mi je problem kontrola lika, pa recimo ja bas ne mogu izvodit ono lijevo, desno, preko tipkovnice, nego se samo vrtim misem kud idem and stuff.

zene zene :roll:
just kidding ;)

pon 28 sij, 2008 7:07 pm
Profil Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

frenky je napisao/la:
half life 2 zaljubljenik (vise zbog grafike i glavnog computer lika... da zenske!!!!)

jel ti tu pricas o half lifeu 2 ili portalu?

pon 28 sij, 2008 7:59 pm
Profil Web stranica
Captain
Captain

frenky je napisao/la:
na kraju tiberium wars....

sa svim se slazem osim sa ovim...

tw je zbljuv. proserak od EA gamesa. unistili su sve sto je westwood godinama marljivo gradio. :thumbs3:

FOR THE EMPEROR!

pon 28 sij, 2008 8:04 pm
Profil ICQ
Über Trekkie
Über Trekkie

Jedine igre koje valjaju su FPSovi - Far Cry, Deus Ex, Stalker, Half-Life, Call of Duty 2, Crysis, Portal, Serious Sam...

Bioshock je sranje

Dobri su i TPSovi di se suljas, Splinter Cellovi i Hitmanovi

I Fifa je ok, al brzo dosadi

I Richard Burns Rally je dobar, to igram u zadnje vrijeme

Strategije mi idu na zivce jer su predosadne (osim Heroes 3), a avanture jer su preteske (jebale te zagonetke), igrao sam jedino Tomb Raider, ali sa walkthroughima

pon 28 sij, 2008 8:09 pm
Trill symbiont
Trill symbiont

MacGyver je napisao/la:
Bioshock je sranje

Meni je to prelegendarna igra, prešla sam ju i fora je.

pon 28 sij, 2008 8:43 pm
Profil ICQ
Captain
Captain

frenky je napisao/la:
oprosti... tw je bolji od generala... e to nisasm mogao podnjeti... to je pokusaj da se cc serijal dovede na istu granu kao i ostatak svijeta... JE***I DOZERI... i hate those....

tw ima dosta dobrih rjesenja... spajanje nekoliko svjetova.... napokon povratak MENIJA... tj izbornika sa desne strane... to mi je fenomenalna stvar...

iskreno mi tw pase... malo su zajebali filmske scene... nekada su bile bolje...

ma jebesh generalse...govorim o jedinim pravim C&C igrama: TD i TS-u.

najvishe me od svega smeta sto su u prijelazu od TS-a do TW-a pretvorili GDI u hardcore amere (oke, ni prije nisu bili daleko, ali sad vec ekstremno...), a NOD u debilni GLA koji si kupe kalash, kinder jaje granatu i trce ravno ko manijaci...

vbg.

FOR THE EMPEROR!

pon 28 sij, 2008 8:49 pm
Profil ICQ
Commander
Commander

01. strategija - najbolja koju sam ikada igrao Age Of Empires Collections(III not included)
02. RTS - najbolje su mi C&C Collections, od njih Red Alert series
03. FPS - tu ima dosta igara koje sam volio igrat, neke koje su mi ostale jako u sjećanju su Project IGI 1 i 2; SOF; Call of Duty series
04. vožnje - NFS RULES
05. simulacije nogometa i manageri - sta reci PES je zakon, pogotovo u zadnjih 2-3 godine, od managera FM manager najbolji definitivno

Iako se igram za svoje godine dosta na kompu, nisam zaluđen igricama, nego ih više gledam kao neko opustanje u vrijeme kada mi je dosadno ili kad je loše vrijeme pa se ne moze van ici.

pon 28 sij, 2008 9:05 pm
Profil ICQ
Über Trekkie
Über Trekkie

Ezri je napisao/la:
MacGyver je napisao/la:
Bioshock je sranje

Meni je to prelegendarna igra, prešla sam ju i fora je.

Ideja je fora (grad na dnu mora), i prica kolko tolko, ali je sve ostalo lose. Prvo one Vita chambers, totalno ubiju zelju da se igras oprezno i da razmisljas dok igras. Cijelu igru sam presao mrtav hladan i sve sam samo mlatio s onim wrenchom... Plazmide nisam skoro ni koristio, kao ni druga oruzja. I jedina kazna kad pogines ti je da pocnes s 80% zdravlja. Strasno.

I ide mi na zivce sta svi hvale igru kak je odlicna, revolucionarna... Bljah. Deus Ex je imao sve to, samo puno bolje, prije 7 godina.

I svi hvale da je atmosfera odlicna... A jedino kaj imas su one iritantne pjesme i reklame iz 60ih. Deus Ex je imao puno bolju atmosferu, a Stalker najbolju

Trebali su napraviti igru u vrijeme dok je grad jos bio normalan, pa da ne moras ubijat svakog na kog naidjes nego da su ti samo neki protivnici, nesto kao Deus Ex... Cuo sam nedavno da bi nastavak mogao biti prequel, ali ne znam kak ce to ispasti

pon 28 sij, 2008 9:21 pm
So Say We All

Spol: Muški
Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Moj najdraži žanrovi su:

FPS: Far Cry, Half Life, Half Life 2, Clive Barker's Undying

Strategy:
Stronghold, Stronghold Crusader

Simualacija vožnje: Need For Speed Most Wanted(trenutno igram), Need For Speed Underground 2, Need For Speed Carbon

Avanture:King Quest Mask Of Eternity

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

pon 28 sij, 2008 9:29 pm
Profil ICQ
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 154 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: