| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Subjektivani pogledi
|
| pon 23 ožu, 2009 6:56 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Najbolji govornik u treku
RAI'TARA je napisao/la: [color=#40FF00][b]Meni je on najodurniji, negdje na razini Quarka. Quark nije oduran, on je "comic sidekick." Neelix je oduran, on je imbecil. Ali uspoređivati Quarka i Picarda je prejadno.
|
| pon 23 ožu, 2009 7:32 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
_Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Meni je on najodurniji, negdje na razini Quarka. [b][color=#40FFFF]Quark nije oduran, on je "comic sidekick." Neelix je oduran, on je imbecil. Ali uspoređivati Quarka i Picarda je prejadno. Govorim fizički, fizički OZ.
a Neelix nije ništa lošiji od Quarka. 
|
| pon 23 ožu, 2009 7:33 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: a Neelix nije ništa lošiji od Quarka.[/color][/b]  Možda fizički...
|
| pon 23 ožu, 2009 7:35 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
RAI'TARA je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Slaba sam na Picarda.  Na Pikacarda, tog ćelavog đeda. Ja ne gledam na ljude tako. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 23 ožu, 2009 7:41 pm |
|
 |
|
bubica
|
Hrčak je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Slaba sam na Picarda.  Na Pikacarda, tog ćelavog đeda. Ja ne gledam na ljude tako.  Pretpostavljam da u njenom krugu ljudi ne znaju drugačije gledat na ljude.
|
| pon 23 ožu, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
bubica
|
RAI'TARA je napisao/la: Pa kako netko izgleda jest važno. Fizički izgled je važan pri izboru partnera (jbga, ruku na srce, ni jedna cura ne želi ružnog dečka i obrnuto, iako je dobrom dijelu atraktivnih cura prvi kriterij novčanik a ne estetika, no dobro...).
No na koji način fizički izgled ima veze s ičim drugim? 
|
| pon 23 ožu, 2009 8:01 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
_Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Pa kako netko izgleda jest važno. Fizički izgled je važan pri izboru partnera (jbga, ruku na srce, ni jedna cura ne želi ružnog dečka i obrnuto, iako je dobrom dijelu atraktivnih cura prvi kriterij novčanik a ne estetika, no dobro...).
No na koji način fizički izgled ima veze s ičim drugim? :-s  Pa o privlačnosti sam govorila.Što se tiče cura koje se lijepe za novčanik, jednako toliko ima i dečkiju koji se lijepe za novčanik također. 
|
| pon 23 ožu, 2009 8:01 pm |
|
 |
|
bubica
|
RAI'TARA je napisao/la: Što se tiče cura koje se lijepe za novčanik, jednako toliko ima i dečkiju koji se lijepe za novčanik također.  Nisam ni tvrdio suprotno, ima "muških sponzoruša" koliko hoćeš.
|
| pon 23 ožu, 2009 8:04 pm |
|
 |
|