|
Sada je: pet 07 kol, 2026 12:21 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Nosozabadalica
Započet ću pa vi nastavite za sebe i napišite svoje podatke Visina: 160cm Boja očiju: zeleno-plavo-siva (a nisam husky  ) Boja kose: boja meda Što znači tvoje ime: ne znam, ali znam da je prisutno u slavenskim jezicima i da je opjevano Na TV-u najradije gledam: That 70's Show, Seinfeld, Dead Like Me, House, Star Trek, Red Dwarf, Il etait une fois...la vie!, Futurama, The War at Home, Malcom in the middle Omiljeno piće: kava Omiljeno jelo: ćevapi Omiljena boja: narančasta Omiljene cigarete: ne pušim Omiljeni zvukovi: rominjanje kiše, pjev ptica, rock, blues i jazz Omiljeni miris: miris hrane kad sam gladna, miris kave ujutro, miris zraka poslije kiše, cimet, miris pokošene trave, miris lipa u lipnju Što voliš raditi vikendom: spavati, družiti se s ljudima, boraviti u prirodi, putovati Omiljeni soundtrack: Hi-Fi Gdje se vidiš za 10 godina: predaleko, ali se bar nadam da ću diplomirati i imati posao i zasnovati obitelj i putovati i tako svašta Što prvo pomisliš ujutro: ...još barem pola sata spavanja Nakon koliko puta što odzvoni mob/tel se javljaš: 2-3 Jesi li dobar prijatelj: da, bez skromnosti Sladoled od čokolade ili vanilije: stracciatelle Voziš: mene voze u tramvaju, bicikl i auto tu i tamo Spavaš li sa plišanim igračkama: ne Bojiš li se grmljavine: ne bojim, ali nije mi ni omiljena Da možeš upoznati neku osobu to bi bio/la: David Bowie Horoskopski znak: vodenjak Što nosiš u krevetu: pidžamu na medvjediće Kad odrasteš želiš biti: sretna Tetovaže: nemam i ne planiram. moje tjelo mi je dovoljno lijepo i bez tetovaža Omiljene žvakaće: airwaves i orbit Omiljeni citat: Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley Jesi kad bio/la zaljubljen: da Koje su ti boje zidovi u sobi: narančasti, naravno Čaša je pola puna ili pola prazna: pola puna Cola ili Pepsi: Cocta Lijevak, dešnjak ili ambidekster: ambidekster S koliko prstiju tipkaš po tipkovnici: sa svima Što prvo uočavaš kod osobe suprotnog spola: ima li ili ne crtice/borice sa strane usana Što ti se nalazi pod krevetom: tepih Omiljeni broj: 5 Omiljeni auto: volvo Omiljeni umak: kečap, tartar Voliš li nasmijavati ljude: da Jesi li ikad počinio/la zločin: osim što sam prešla tamo gdje nema zebre, nisam Jedan ili dva jastuka: bez Kućni ljubimci: irski seter, kornjača Omiljeni filmovi: Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, It's A Wonderful Life, Empire Of The Sun, All About Eve, Bambi, Labyrinth, Forbidden Planet, The Fifth Element, Singles, Mar Adentro, The Last Unicorn, Serendipity, Edward Scissorhands, Breakfast At Tiffany's, To Kill A Mockingbird, The Big Lebowski, Blade Runner, Back To The Future, Volim te, Lola Rennt Glazba: rock, punk, grunge, blues, jazz, dub hobiji: žongliranje, spavanje, kuhanje, trčanje, plivanje, pričanje, druženje s ljudima, crtanje Poštapalica: hm...mislim da je nemam, ako se sjetim dopisat ću Pasta za zube: vademecum Piercing: isto kao i tetovaža Slažeš li se s obitelji: da Omiljeno pivo: Erdinger, Velebitsko - oba tamna Omiljena pjesma ovaj trenutak: Mjesečar/Opća Opasnost Omiljeni praznik: svi! Omiljeno godišnje doba: jesen Omiljeni pozdrav: Ćao!
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sub 03 sij, 2009 12:59 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Nosozabadalica
Visina: 169 cm Boja očiju: plava Boja kose: tamnoplava ili svjetlosmedja ?! Što znači tvoje ime: vjerojato po moru  Na TV-u najradije gledam: Ponekad vijesti, poneku emisiju i Trek (jer imam sve drugo na kompu od serija) Omiljeno piće: nemam Omiljeno jelo: lignje Omiljena boja: nemam, crnu najčešće oblačim Omiljene cigarete: Marlboro lights Omiljeni zvukovi: Omiljeni miris: nemam Što voliš raditi vikendom: najcesce odemo na biljar, pivo, do ponekog kluba... Omiljeni soundtrack: Grease soundtrack Gdje se vidiš za 10 godina: ne volim se gledati 10g starijeg  Što prvo pomisliš ujutro: hocu li prije zapaliti jednu ili prvo otici na wc Nakon koliko puta što odzvoni mob/tel se javljaš: 3-4 Jesi li dobar prijatelj: valjda  Sladoled: Čokolada i kokos Voziš: Hyundai Coupe, bicikl rijeđe u zadnje vrijeme... Spavaš li sa plišanim igračkama: ne Bojiš li se grmljavine: samo u smislu da se bojim da ce doci do kratkog spoja koji ce spržiti komp, tv i sl... a ja uvijek tvrdoglav ugasiti  Da možeš upoznati neku osobu to bi bio/la: nitko mi bas posebno ne pada na pamet, ali inace mnogi Horoskopski znak: vodenjak Što nosiš u krevetu: majicu i gace, nemam medvjediće  ali mi se mačak često sklupca ispod nogu Kad odrasteš želiš biti: vidi sig ove poruke Tetovaže: nemam Omiljene žvakaće: airwaves Omiljeni citat: - Jesi kad bio/la zaljubljen: da Koje su ti boje zidovi u sobi: smeđi Čaša je pola puna ili pola prazna: i jedno i drugo istodobno Cola ili Pepsi: Fanta, Cocta (bila do slovenskog bojkota) Lijevak, dešnjak ili ambidekster: dešnjak S koliko prstiju tipkaš po tipkovnici: do 6  inace me nova tipkovnica ubija u pojam, sa starom sam vec dobro "hvatao" home/eng ggup/dn, del.. Što prvo uočavaš kod osobe suprotnog spola: ukupna pojava Što ti se nalazi pod krevetom: prašina Omiljeni broj: nemam Omiljeni auto: Porsche Omiljeni umak: ajvar Voliš li nasmijavati ljude: da Jesi li ikad počinio/la zločin: ovisno sto se definira pod zločin Jedan ili dva jastuka: 1 Kućni ljubimci: mačka (imam), majmunčića (mi je zanimljivo kao ideja) Omiljeni filmovi: Da ih nabrajam ziher bi hrpu najboljih zaboravio spomenuti, tako da necu niti pokusavati (osim ako se u međuvremenu ne sjetim  ) Glazba: rock, punk rock, metal ali i skoro sve drugo što mi se radi ko zna kojeg razloga svidi... Poštapalica: to drugi mogu bolje skužiti, pretpostavljam  Pasta za zube: nemam favorita Piercing: nemam Slažeš li se s obitelji: da Omiljeno pivo: svijetlo - Stella, tamno Erdringer Omiljena pjesma ovaj trenutak: Civilization/Andrews Sisters & Danny Kaye Omiljeni praznik: Uskrs (šunkica  ) Omiljeno godišnje doba: nijedno, možda proljeće Omiljeni pozdrav: Bok, Zdravo, Pozdrav ... Trenutačno se pitam: Koliko će još biti ljudi kojima će se ovo dati popunjavati  _________________ When I see the price that you pay I don't wanna grow up I don't ever want to be that way I don't wanna grow up Seems that folks turn into things that they never want The only thing to live for is today... (Ramones)
|
| sub 03 sij, 2009 5:00 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Aaaaa ovo je super! Evo i mene Visina: 175cm Boja očiju: zelena Boja kose: uf, ne znam  Trenutno neka kao smeđa sa svjetlijim pramenovima... Kao sto bi doco rekao, čudnovata Što znači tvoje ime: ne znam, ali znam da je prisutno u ruskom jeziku Na TV-u najradije gledam: star trek Omiljeno piće: voda i piva  Omiljeno jelo: joj ne znam... nemam omiljeno jelo... ja sve volim jest Omiljena boja: hm.. ovisi... crna ili zelena Omiljene cigarete: ronhill light... al cvrsto sam odlucila prestat pusit  kad uvedu zabranu u kafice  Omiljeni zvukovi: udaranje mora u obalu Omiljeni miris: armani code (muski, of course, najnapaljiviji pafem koji sam ikad osjetila  ) Što voliš raditi vikendom: izlaziti  Omiljeni soundtrack: LOTR Gdje se vidiš za 10 godina: jos uvijek na faksu Što prvo pomisliš ujutro: ...sto je danas lijep i suncan dan... Nakon koliko puta što odzvoni mob/tel se javljaš: ovisi tko zove Jesi li dobar prijatelj: nadam se da jesam Sladoled od čokolade ili vanilije: cokolada Voziš: vozim  tatinu fiat mareu  polozila prije skoro 3 godine  na lijepe oci  i jos uvijek vozim pod rucnom Spavaš li sa plišanim igračkama: ne, mrzim plisane igracke Bojiš li se grmljavine: ne, obozavam grmljavinu Da možeš upoznati neku osobu to bi bio/la: Sean Connery Horoskopski znak: jarac Što nosiš u krevetu: pa... kako kad Kad odrasteš želiš biti: udana za dr. sc.-a  ili dr. med.-a Tetovaže: nemam Omiljene žvakaće: zeleni orbit Omiljeni citat: kad zavodim ne zavolim, kad prevarim ne zažalim... Jesi kad bio/la zaljubljen: da  ne ponovilo se Koje su ti boje zidovi u sobi: pa, pola sobe je pink, pola je plavo Čaša je pola puna ili pola prazna: pola puna Cola ili Pepsi: ne volim colu... osim sa vinom.. onda je bolja cola nego pepsi... i sa stockom... i whiskyem... i tak... Lijevak, dešnjak ili ambidekster: desnjak S koliko prstiju tipkaš po tipkovnici: sa svima Što prvo uočavaš kod osobe suprotnog spola: visinu i jel ima skembu (ak nema skembu, ne valja  ) Što ti se nalazi pod krevetom: erm... pa ima tu svega Omiljeni broj: 2 Omiljeni auto: reno 4 i pero spektar kombi Omiljeni umak: majoneza Voliš li nasmijavati ljude: da Jesi li ikad počinio/la zločin: osim što sam prešla tamo gdje nema zebre, nisam  i preko crvenog  Jedan ili dva jastuka: jedan, ali moze i bez... Kućni ljubimci: trenutno nemam Omiljeni filmovi: LOTR, 300 Glazba: hobiji: pa ovak.. udruga... i jos jedna udruga... i opijanje u medvedgradu  i da, pocela sam kuhat  i neki dan sam demolirala cijelu kuhinju dok sam pravila tortu  i jos mi nije jasno zasto se tata ljuti na mene jer sam uprljala zid sa šlagom  i volim ic na kave... Poštapalica:u posljednje vrijeme: ...da bog da ti... (previse se druzim s dasom i teddeom  ) Pasta za zube: a ne znam, koju uhvatim Piercing: neam Slažeš li se s obitelji: da Omiljeno pivo: totalno nebitno, dok je pivo Omiljena pjesma ovaj trenutak: Apokalipso/ Darko Rundek Omiljeni praznik: Božić Omiljeno godišnje doba: ljeto Omiljeni pozdrav: Ćao, cao, pus, pus 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 03 sij, 2009 5:16 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Visina: Joj, ne sjećam se koliko sam imala kad sam se posljednji put mjerila Boja očiju: Zelena Boja kose: Smeđa Što znači moje ime: Hm, na latinskom bi značilo ,,kostrijet" Na televiziji najradije gledam: Ne gledam televiziju Omiljeno piće: Coca-Cola Omiljeno jelo: Francuski krumpir Omiljena boja: Ljubičasta Omiljene cigarete: Ne pušim Omiljeni zvukovi: Gregorijanski korali, kiša Omiljeni miris: Miris naranče Što volim raditi krajem tjedna: Čitati, spavati, ići u kazalište ili na izložbu Omiljeni soundtrack: Ne znam što ,,soundtrack" znači, bi li mi tko preveo? Gdje se vidim za deset godina: Zaista ne znam Što prvo pomislim ujutro: Gdje samo nađem te sve snove?! Nakon koliko puta što odzvoni mobitel ili telefon se javljam: Hm, mora dugo zvoniti da bih uopće primijetila da zvoni Jesam li dobra prijateljica: Jedna cura s kojom se koliko-toliko družim i koju smatram prijateljicom nije se žalila, pomalo sam asocijalna Sladoled od čokolade ili vanilije: Od čokolade Vozim: Ne vozim Spavam li s plišanim igračkama: Ne Bojim li se grmljavine: Ne Što nosim u krevetu: Pidžamu Kad odrastem želim biti: Filozofkinja Tetovaže: Nemam niti ih želim imati Omiljene žvakaće: Ne žvačem žvakaće Omiljeni citat: Cogito, ergo sum (Descartes) Jesam li kad bila zaljubljena: Ne Koje su mi boje zidovi u sobi: Dva svjetloljubičasta, jedan tamnoljubičasti i jedan prekriven ormarima i policom Čaša je polupuna ili poluprazna: Poluprazna Coca-Cola ili Pepsi: Coca-Cola Ljevakinja, dešnjakinja ili ambidekstrozna: Dešnjakinja S koliko prstiju tipkam po tipkovnici: S dva prsta Što prvo uočavam kod osobe suprotnog spola: Baš i ne gledam osobe suprotnog spola na taj način (a ni osobe svog spola) Što mi se nalazi pod krevetom: Ništa, to jest parket Omiljeni broj: Trinaest, a respektiram i deset zbog pitagorejaca Omiljeni auto: Ne razumijem se u aute, ali volim tatin Peugeot Omiljeni umak: Ne volim umake Volim li nasmijavati ljude: Da Jesam li ikad počinila zločin: Hm, jednom sam izlila čašu vode kroz balkon, ali ne znam je li to zločin ili samo prekršaj Jedan ili dva jastuka: Jedan Kućni ljubimci: Nemam ih Omiljeni filmovi: ,,Serenade", ,,Građanin Kane", ,,Majčin gost" Glazba: Državne i regionalne himne, klasična glazba, gregorijanski korali Hobiji: Čitanje Poštapalica: Zašto? Pasta za zube: Svejedno Piercing: Bi li mi tko mogao reći i što je ovo? Slažem li se s obitelji: Da Omiljeno pivo: Ne pijem alkohol Omiljena pjesma: Himna Egejske Makedonije Omiljeni praznik: Božić Omiljeno godišnje doba: Zima Omiljeni pozdrav: Hajre!
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 03 sij, 2009 9:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Visina: 186cm (s klompama i viši)...
Boja očiju: plava...
Boja kose: tamno smeđa...
Što znači tvoje ime: razdjeljeno je biljka i životinja, a potjeće iz Rusije...
Na TV-u najradije gledam: Star Trek, ostali SF, Kućenice, Dr.House, Glazbena natjecanja...
Omiljeno piće: voda...
Omiljeno jelo: nemam neko određeno...
Omiljena boja: plava, zelena ,bijela...
Omiljene cigarete: ne pušim...
Omiljeni zvukovi: hmm... zvuk gitare...
Omiljeni miris: miris cvijeća..
Što voliš raditi vikendom: ućiti, gledati skijanje, otići na utrku...
Omiljeni soundtrack: hmm... Enterprise, Titanic, Eragon...
Gdje se vidiš za 10 godina: u svom stanu s još jednom osobom...
Što prvo pomisliš ujutro: još maloooo, pa idem...
Nakon koliko puta što odzvoni mob/tel se javljaš: ovisi o melodiji... ...ako sam u bilizini, nakon nekoliko trenutaka... no uvijek prvo pogledam tko zove...
Jesi li dobar prijatelj: nadam se...
Sladoled od čokolade ili vanilije: vanilija man...
Voziš: mene voze ...
Spavaš li sa plišanim igračkama: ne...
Bojiš li se grmljavine: ne...
Da možeš upoznati neku osobu to bi bio/la: Scott Bakula...
Horoskopski znak: ovan...
Što nosiš u krevetu: pa... ovaj... ovisi o godišnjem dobu...
Kad odrasteš želiš biti: mudar, sretan...
Tetovaže: nemam, no često razmišljam o toj mogučnosti...
Omiljene žvakaće: ne žvačem...
Omiljeni citati: volim ih puno, kad imaju neku moralnu ili životnu pouku...
Jesi kad bio/la zaljubljen: da...
Koje su ti boje zidovi u sobi: prekriveni su lamperijom... a da nisu, svaki bi bio različit...
Čaša je pola puna ili pola prazna: neutralan po tom pitanju...
Cola ili Pepsi: oboje...
Lijevak, dešnjak ili ambidekster: u pravilu dešnjak, no ni s lijevom nisam loš...
S koliko prstiju tipkaš po tipkovnici: sa svima...
Što prvo uočavaš kod osobe suprotnog spola: kosu, oči...
Što ti se nalazi pod krevetom: previše toga...
Omiljeni broj: 7...
Omiljeni auto: Renault...
Omiljeni umak: bešamel...
Voliš li nasmijavati ljude: da...
Jesi li ikad počinio/la zločin: osim što sam prešla tamo gdje nema zebre, nisam...
Jedan ili dva jastuka: imam ih nekoliko , no često spavam bez ijednog...
Kućni ljubimci: 4 mačke, 1 pas, 1 zec, 10 ribica, 1 grlica...
Omiljeni filmovi: ima ih podosta... uglavnom SF tematike...
Glazba: rock, pop-rock, i kojekakve svaštarije ako pjevaju dobri vokali...
hobiji: trčanje, hodanje, stolni tenis, ručni rad od suhog cvijeća i papra, vrtlarstvo, i još štošta...
Poštapalica: nemam neku posebno...
Pasta za zube: signal white
Piercing: no...
Slažeš li se s obitelji: više-manje
Omiljeno pivo: tamno, no nisam ga probao puuuno godina...
Omiljena pjesma ovaj trenutak: Somwhere in the night... je jedan od njih...
Omiljeni praznik: nemam ga...
Omiljeno godišnje doba: prolječe, ljeto...
Omiljeni pozdrav: Ej!...
| sub 03 sij, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Visina: 182cm Boja očiju: smeđa Boja kose: smeđa Što znači tvoje ime: a... nemam poima? Na TV-u najradije gledam: trek, house, trek, house, trek... hm... house? Omiljeno piće: neznam, zavisi, kako mi dođe... onako, ljepo je otici malo na pivo... ali to je cijeli dozivljaj, miris, boja, veliki drveni stol, fina piva i dakako dobro drustvo. Omiljeno jelo: hm... musaka kad ju priredi moja baka... mmm... ima jos toga, recimo kestenpire. mmm... ok su i stvari tipa pizza ili cevapcici... neznam, svasta ja volim jest Omiljena boja: grimizno crvena Omiljene cigarete: void; Omiljeni zvukovi: kisa na staklu, mekano pucketanje vatre, takve stvari Omiljeni miris: hm... svjeze pokosena trava ili nekakva fina vatrica Što voliš raditi vikendom: dugo spavati, pa ona fini obiteljski rucak, malo besposlicarenja i navecer nekud van. Omiljeni soundtrack: BSG bez premca... savrsenstvo... Gdje se vidiš za 10 godina: iza vrata na kojima pise "dr. sc. Antoliš, Josip"  Što prvo pomisliš ujutro: "Jeb*m mater tko me probudio, zavrnuo bih mu tim kukavnim vratom da se mogu pomaknuti" ili "Frack, kolko je to sati!!!???" ovisno o tome u kolko se probudim Nakon koliko puta što odzvoni mob/tel se javljaš: javljam se cim skuzim da zvoni i nikada ranije Jesi li dobar prijatelj: ha, valjda. to vi procijenite. Sladoled od čokolade ili vanilije: cokolada Voziš: ne. mene voze. ili tramvaj. inace najradije idem pjeske, ako mogu. Spavaš li sa plišanim igračkama: noup. Bojiš li se grmljavine: ne, u biti volim grmljavinu. djeluje nekako... nabrijavajuce. sva ta energija... bljesak u daljini, odsjaj u oblacima, i onda taj prodorni zvuk, prozori se zatresu, fijuk vjetra... Da možeš upoznati neku osobu to bi bio/la: onako, bez razmisljanja, ROn Moore Horoskopski znak: bik Što nosiš u krevetu: ja nenosim gace, nikada i nisam, i ti to dobro znas, bo... ups... ovoga... aaa... ja... hm... da... Kad odrasteš želiš biti: on top of the world Tetovaže: ponovno, void Omiljene žvakaće: neki orbit. Omiljeni citat: hm... u biti bas i nemam. Jesi kad bio/la zaljubljen: nebih rekao Koje su ti boje zidovi u sobi: nekad bili bijeli, danas su to tek puka sjecanja Čaša je pola puna ili pola prazna: kad je se ja primim biti ce potpuno prazna  Cola ili Pepsi: Pepsi ftw!!! Lijevak, dešnjak ili ambidekster: desnjak S koliko prstiju tipkaš po tipkovnici: sedam i pol Što prvo uočavaš kod osobe suprotnog spola: oci. volim svijetle oci. Što ti se nalazi pod krevetom: ispod kreveta imam ladicu za posteljinu. povremeno tamo uguram buraza. Omiljeni broj: 3 Omiljeni auto: bas i nemam Omiljeni umak: kako ono... maxi ficlek sa krastavcima, zelenom salatom i majonezom Voliš li nasmijavati ljude: ma neee... di bi? ja?  Jesi li ikad počinio/la zločin: protiv covjecnosti. Jedan ili dva jastuka: dva, moze i vise. onako, carski Kućni ljubimci: Nero. crni labrador. prica se da ce na ljeto pokusati ubiti Kirka. Omiljeni filmovi: Sin City, recimo. neda mi se sad tu dalje pisati. Glazba: svasta sto mi se svidi hobiji: ma neki dosadnjakovici me izabrali za nekakvog tamo potpredsjednika pa im sad moram ispunjavati zelje i zeljice  inace piskaram nesto malo, volim pogledati kakvu sf seriju i tako. Poštapalica: ne bih rekao da je imam, mozda sam u krivu? Pasta za zube: nemam favorita. ima ih par koje mi nevaljaju, ali i to otkrijem tek kad ju stavim u usta. (hm... ok, is it just me, ili ovo zvuci malo... khm, da.) Piercing: void Slažeš li se s obitelji: da Omiljeno pivo: volim stelu popit Omiljena pjesma ovaj trenutak: hm... nek bude dirty old town od poguesa Omiljeni praznik: ha, Bozic valjda. i Nova Godina. to ide skupa  Omiljeno godišnje doba: zima. i puno snijega. posvuda. i da bude hladno, i da se prosetam maksimirom i dođem doma i popijem fini topli caj. Omiljeni pozdrav: Hasta la vista, baby... ma ne, cekaj... I'll be back. ma nije ni to... ha, neznam. jedino mi idu na zivce ljudi koji stavljaju one umanjenice tipa boookiććć i takve stvari. mislim, c'mon! kolko ti je godina?!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 04 sij, 2009 4:04 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Visina: ~170cm Boja očiju: ovisi o količini svijetla,ali obično plavo-zelena Boja kose: prljavo plava/svijetlo smeđa(neka weirdo kombinacija  ) Što znači tvoje ime: tena(potječe iz latvijske mitologije)znači loviti ili drugo tumačenje ljetovati, sjediti na suncu, kositi Na TV-u najradije gledam: House MD, Star Trek, Desperate Housewives, Bones, How I met your mother... Omiljeno piće: sok od grožđa i kruške, pivo Omiljeno jelo: špageti sa sirom, staklena tjestenjina s lososom Omiljena boja: zelena Omiljene cigarete: don't smoke Omiljeni zvukovi: škripanje snijega pod stopalima,hrkanje mog psa Omiljeni miris: miris poslije padanja kiše Što voliš raditi vikendom: družiti se s najfrendicom, čitati, ljenčariti, gledati filmove Omiljeni soundtrack: nemrem se sjetiti Gdje se vidiš za 10 godina: na medicini kak se mukotrpno borim s velikom količinom stvari za naučiti i spremam se za specijalizaciju(citologija,infektologija ili mikrobiologija) Što prvo pomisliš ujutro: ja bi još spavala Nakon koliko puta što odzvoni mob/tel se javljaš: 3, ponekad se i ne javim jer ne cujem Jesi li dobar prijatelj: jesam Sladoled od čokolade ili vanilije: čokolade!obavezno Voziš: ne vozim Spavaš li sa plišanim igračkama: ne Bojiš li se grmljavine: uživam dok grmi Da možeš upoznati neku osobu to bi bio/la: Stephena Hawkinga Horoskopski znak: vaga Što nosiš u krevetu: pidžamu sa magarcem koji je spanjolac ili spavaćicu sa snoopyem Kad odrasteš želiš biti: uspješna u svojoj karijeri i imati dobar život Tetovaže: nemam tetovaža,a i ne mislim napraviti tetovažu jer imam strasnu fobiju od igla Omiljene žvakaće: airwaves i hubba bubba Omiljeni citat: two things are infinite:universe and human stupidity.not so sure about the universe  (albert einstein) Jesi kad bio/la zaljubljen: naravno Koje su ti boje zidovi u sobi: zeleniiiiiiiiii Čaša je pola puna ili pola prazna: pola puna,vječiti sam optimist Cola ili Pepsi: Pepsi Lijevak, dešnjak ili ambidekster: dešnjak S koliko prstiju tipkaš po tipkovnici: sa svima,valjda Što prvo uočavaš kod osobe suprotnog spola: oči, kosu, tijelo i osmijeh Što ti se nalazi pod krevetom: ladica puna prašine Omiljeni broj: 13 Omiljeni auto: citroen smart Omiljeni umak: ajvar Voliš li nasmijavati ljude: obožavam Jesi li ikad počinio/la zločin: nisam Jedan ili dva jastuka: ovisi Kućni ljubimci: francuski buldog Omiljeni filmovi: Beetlejuice,A Clockwork Orange, White Oleander, Forrest Gump, The Terminal, School Of Rock, A Beutiful Mind, Juno, filmovi Tima Burtona, Sunshine Cleaning, Gattaca... Glazba: punk, electroclash, tu i tamo klasicna hobiji: čitanje(po mogućnosti SF i sve moguće stvari o fizici i astronomiji), glazba, druženje, smijanje, prčkanje po photoshopu, dosađivanje ljudima  ... Poštapalica: a smeh Pasta za zube: kaj ja znam...valjda colgate Piercing: vrijedi isto kao i kod tetovaža Slažeš li se s obitelji: slažem Omiljeno pivo: Gösser, Tomislav, Pilsner Urquell, Peroni Omiljena pjesma ovaj trenutak: puno njih Omiljeni praznik: božiiiiiiiić (zbog poklona i boreka)  Omiljeno godišnje doba: zima Omiljeni pozdrav: Baj baj i pa pa
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 18 sij, 2009 10:33 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Visina: 178cm Boja očiju: smeđa Boja kose: smeđa Što znači tvoje ime: to ti je slovenska kujica... dašeta.... hhhhhh Na TV-u najradije gledam: ST, Charmed Omiljeno piće: coca-cola Omiljeno jelo: ćevapi Omiljena boja: plava Omiljene cigarete: ne pušim Omiljeni zvukovi: zvuk ronjenja... Omiljeni miris: hrane..... Što voliš raditi vikendom: spavati Gdje se vidiš za 10 godina: završenog fakulteta... radim nešto korisno u svom životu... Što prvo pomisliš ujutro: ...još barem pola sata spavanja Nakon koliko puta što odzvoni mob/tel se javljaš: 2-3 Jesi li dobar prijatelj: da Sladoled od čokolade ili vanilije: čokolada Voziš: da imam auto vozio bih Spavaš li sa plišanim igračkama: da Bojiš li se grmljavine: ne bojim, ali nije mi ni omiljena Da možeš upoznati neku osobu to bi bio/la: Janway Horoskopski znak: jarac Što nosiš u krevetu: pidžamu Kad odrasteš želiš biti: u udruzi Tetovaže: nemam Omiljene žvakaće: airwaves i orbit Omiljeni citat: Ima ih puno.... Jesi kad bio/la zaljubljen: da  Koje su ti boje zidovi u sobi: rozi...... Čaša je pola puna ili pola prazna: na pola prazna... manje boli kad te u glavu udari.... Cola ili Pepsi: Pepsi Lijevak, dešnjak ili ambidekster: dešnjak S koliko prstiju tipkaš po tipkovnici: sa svima Što prvo uočavaš kod osobe suprotnog spola: oči i trepavice.... Što ti se nalazi pod krevetom: khm.... kakvo je... khm to pitanje Omiljeni broj: 13 Omiljeni auto: hercegovac sam..... pogodite.... Omiljeni umak: MAJONEZA Voliš li nasmijavati ljude: da Jesi li ikad počinio/la zločin: jesam..... ubio sam čovjeka.... Jedan ili dva jastuka:tri Kućni ljubimci: ne želimo o tome..... Omiljeni filmovi: ah.... tako ih je puno... a tako malo vremena Glazba: rock, blues, jazz, pop Poštapalica: hm...dabogda.... Pasta za zube: vademecum Piercing: isto kao i tetovaža Slažeš li se s obitelji: da Omiljeno pivo: grička, stella Omiljena pjesma ovaj trenutak: nešto tužno
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 19 sij, 2009 8:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Update: Što prvo pomisliš ujutro: Kvragu... još jedan dan da se nisam kak spada naspavao Da možeš upoznati neku osobu to bi bio/la: Greg Graffin Omiljena pjesma ovaj trenutak: Đubrivo - Vaša kćerka
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 27 lip, 2009 7:27 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Mr.bobo je napisao/la: Visina: 186cm (s klompama i viši)...  koja lolčina Visina: 168cm Boja očiju: zelene Boja kose: smeđa Što znači tvoje ime: pobjeda naroda ili tako nešto Na TV-u najradije gledam: Star Trek, Futuramu, Grey's Anatomy, True Blood, Dnevnik Omiljeno piće: sok od bazge Omiljeno jelo: ćevapi, pizza, lasagne, tortille Omiljena boja: crna Omiljene cigarete: ne pušim Omiljeni zvukovi: nemam Omiljeni miris: miris klope i moj BLV Što voliš raditi vikendom: spavati, jesti Omiljeni soundtrack: nemam Gdje se vidiš za 10 godina: posao, obitelj (valjda) Što prvo pomisliš ujutro: ...neda mi seeeeee Nakon koliko puta što odzvoni mob/tel se javljaš: dok pjesma završi Jesi li dobar prijatelj: valjda Sladoled od čokolade ili vanilije: čokolada Voziš: bus me vozi Spavaš li sa plišanim igračkama: ne Bojiš li se grmljavine: ne Da možeš upoznati neku osobu to bi bio/la: Gibonni Horoskopski znak: ribe Što nosiš u krevetu: bokserice Kad odrasteš želiš biti: ma ja nikad neću odrast Tetovaže: nemam Omiljene žvakaće: Hubba Bubba Omiljeni citat:I nogom u guzicu je korak naprijed Jesi kad bio/la zaljubljen: daaaaaaaaa Koje su ti boje zidovi u sobi: bijeli Čaša je pola puna ili pola prazna: pola puna Cola ili Pepsi: Pepsi Twist Lijevak, dešnjak ili ambidekster: dešnjak S koliko prstiju tipkaš po tipkovnici: sa 2 Što prvo uočavaš kod osobe suprotnog spola: hmmmmm... usne?? Što ti se nalazi pod krevetom: VHS kasete Omiljeni broj: 20 Omiljeni auto: Renault Megane Coupe Omiljeni umak: majoneza Voliš li nasmijavati ljude: da Jesi li ikad počinio/la zločin: ne Jedan ili dva jastuka: 2 Kućni ljubimci: kućna muha Omiljeni filmovi: 5th element Glazba: pop hobiji: spavanje Poštapalica: nemam Pasta za zube: Signal Piercing: nemam Slažeš li se s obitelji: da Omiljeno pivo: Karlovačko Omiljena pjesma ovaj trenutak: Klapa Kampanel-Aj ća volin te Omiljeni praznik: svi! Omiljeno godišnje doba: ljeto Omiljeni pozdrav: EJ!
| sub 27 lip, 2009 10:33 am |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Visina: 172cm
Boja očiju: zelena
Boja kose: crvena
Što znači tvoje ime:vrijedna,zlatno obojena
Na TV-u najradije gledam:ovisi
Omiljeno piće: sok od višnje,blacky....
Omiljeno jelo: tjestenina sa nekim umakom
Omiljena boja: crvena i crna
Omiljene cigarete: I don't smoke anymore
Omiljeni zvukovi: suštanje lišća,vjetar, ono baš pred oluju
Omiljeni miris: ovisi
Što voliš raditi vikendom:ići van,ljenčariti,spavati,...
Omiljeni soundtrack: Control movie soundtrack
Gdje se vidiš za 10 godina: uf kud me noge odnesu
Što prvo pomisliš ujutro: pustite me da spavam
Nakon koliko puta što odzvoni mob/tel se javljaš: ovisi ko me zove
Jesi li dobar prijatelj: jesam
Sladoled od čokolade ili vanilije: čokolade
Voziš: ne vozim
Spavaš li sa plišanim igračkama: ne
Bojiš li se grmljavine:volim kad grmi
Da možeš upoznati neku osobu to bi bio/la: Tim Walker
Horoskopski znak: blizanac
Što nosiš u krevetu: gaće i majicu na naramenice
Kad odrasteš želiš biti: neovisna o drugima,da radim ono što volim i da sam okružena ljudima do kojih mi je stalo
Tetovaže: nemam ali možda jednog dana
Omiljene žvakaće: mrzim žvakaće
Omiljeni citat: real friend will stab you in the front
Jesi kad bio/la zaljubljen: da
Koje su ti boje zidovi u sobi: tamno zeleni
Čaša je pola puna ili pola prazna: pola puna
Cola ili Pepsi: cola
Lijevak, dešnjak ili ambidekster: ambidekstrozna sam
S koliko prstiju tipkaš po tipkovnici: sa svima
Što prvo uočavaš kod osobe suprotnog spola: oči,ruke i kosu
Što ti se nalazi pod krevetom: prašina
Omiljeni broj: 26
Omiljeni auto: ford mustang iz 1965
Omiljeni umak: ovisi sa čime jedem
Voliš li nasmijavati ljude: da
Jesi li ikad počinio/la zločin: ne
Jedan ili dva jastuka: dva
Kućni ljubimci: pas i mačka
Omiljeni filmovi:Control,Clockwork Orange,..
Glazba:post-punk,darkvawe,horror punk
hobiji:crtanje,čitanje,
Poštapalica: imam puno poštapalica
Pasta za zube: pojima nemam koja
Piercing: imala sam probušeni pupak
Slažeš li se s obitelji: ovisi o čemu
Omiljeno pivo: Bavaria i Heineken
Omiljena pjesma ovaj trenutak: Depeche Mode-World in my eyes
Omiljeni praznik: pa svi su dobri na svoj način
Omiljeno godišnje doba: zima
Omiljeni pozdrav: pa pa
|
| sub 27 lip, 2009 12:51 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Visina: 177cm
Boja očiju: smeđa
Boja kose: crna
Što znači tvoje ime: dobar, promišljen i lukav vladar - Cardassian style
Na TV-u najradije gledam: Star Trek, Red Dwarf te ostale dobre SF, horror ili akcijske filmove i serije, i komedije dobre također 
Omiljeno piće: jeger-cola, grička vještica, bambus i jack daniels
Omiljeno jelo: pizza, ćevapi, cheeseburer, hot dog, zagrebački odrezak, sladoled, pita od jabuke, kremšnite, kolač od kestena
Omiljena boja: Crna i plava
Omiljene cigarete: Walter 100's
Omiljeni zvukovi: Rock, Metal, Punk, Disco 80's, pop, zvuk sportskih auta, zvukovi iz Star Treka
Omiljeni miris: miris dobrog jela, miris jeger-cole, miris svježeg asfalta, miris željeznice, lijepe mirise ženskih parfema
Što voliš raditi vikendom: izaći van sa prijateljima, otići na neki kon ili izlet, cugat, spavat, provodit vrijeme za kompom...uglavnom to
Omiljeni soundtrack: Star Trek First Contact Gdje se vidiš za 10 godina: U nekom vlastitom dvorcu, sa ogromnim dvorištem, jezercem, konjušnicom i garažom sa američkim muscle i sportskim autima te sa prekrasnom ženom duge plave valovite kose , a realno pa tu u Zagrebu s obitelji i ženom (istom ko iz nerealnog dijela )
Što prvo pomisliš ujutro: kava i cigareta
Nakon koliko puta što odzvoni mob/tel se javljaš: 2-4 Jesi li dobar prijatelj: pa, ja mislim da jesam
Sladoled od čokolade ili vanilije: vanilije i lješnjaka  Voziš: vozim se u tramvaju, autobusu, autu, vlaku tu i tam, a vozim bicikl
Spavaš li sa plišanim igračkama: već dugo ne
Bojiš li se grmljavine: ne bojim se, al volim vidjet munje na obzoru
Da možeš upoznati neku osobu to bi bio/la: više manje svi glumci iz TNG-a (osim Wesleya i Tashe Yar), DS9-a (osim babetine Winn) i VOY-a, članove Children Of Bodoma, Cradle Of Filtha, Disturbeda i Running Wilda, i Evannu Lynch (Lunu Lovegood)
Horoskopski znak: rak
Što nosiš u krevetu: pidžamu kad je hladno, a kad nije onda sam u potkošulji i gaćama
Kad odrasteš želiš biti: poznat i bogat
Tetovaže: nemam, al planiram stavit zmaja na lijevu podlakticu
Omiljene žvakaće: airwaves 
Omiljeni citat: Fortune favors the bold
Jesi kad bio/la zaljubljen: uf, puno puta
Koje su ti boje zidovi u sobi: plavi
Čaša je pola puna ili pola prazna: oboje
Cola ili Pepsi: Oboje je dobro, a posebno Pepsi Twist
Lijevak, dešnjak ili ambidekster: ambidekster, ali više dešnjak
S koliko prstiju tipkaš po tipkovnici: sa svih 10 (mislim na one na rukama naravno )
Što prvo uočavaš kod osobe suprotnog spola: boju kose, kakva je u faci i tijelo
Što ti se nalazi pod krevetom: par kutija sa maketama
Omiljeni broj: 8
Omiljeni auto: Chrysler ME Four-Twelve, Trans Am, Ford Mustang, Chevrolet Corvette, Dodge Viper, Chevrolet El Camino, Chevrolet Camaro, Chevrolet Chevelle SS, Dodge Challenger, Cadillac Eldorado, Cadillac Sixteen...uglavnom američki sporski i klasici
Omiljeni umak: kečap, majoneza, ajvar
Voliš li nasmijavati ljude: uvijek
Jesi li ikad počinio/la zločin: prelazio preko crvenog više puta, preko ceste gdje nema zebre isto više puta, izašao van iz birca da nisam platio i uglavnom to je to
Jedan ili dva jastuka: jedan
Kućni ljubimci: zec, pas i mačka
Omiljeni filmovi: Svi Star Trek i Star Wars filmovi, Back To The Future, X-men, Transformers, War Of The Worlds, svi Terminatori, svi Lord Of The Ringsovi, svi Harry Potteri, Blade, svi Matrixi, Doom, svi Resident Evili, The Core...uglavnom ima ih dosta
Glazba: Rock, Metal, Punk, Disco, 80's i nešto malo popa
Hobiji: izlasci u udrugu i sve što se tiče Star Treka uglavnom, pisanje romana, crtanje, PC igre, forum, cuganje , izrada i sastavljanje maketa, vožnja biciklom, photoshop...
Poštapalica: uf, ima ih dosta (strašno, jebiga, damn it, berićetno u zadnje vrijeme , petaQ...)
Pasta za zube: nemam ođređenu, al najčešće su to signal ili aquafresh
Piercing: ne
Slažeš li se s obitelji: Uglavnom
Omiljeno pivo: Grička vještica, Tomislav
Omiljena pjesma ovaj trenutak: Warp 11 - Set Your Phaser For Fuck
Omiljeni praznik: Nova godina
Omiljeno godišnje doba: proljeće i ljeto
Omiljeni pozdrav: bok, Qa'pla
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 27 lip, 2009 2:03 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hehe, this is fun... Bio sam čak i tražio ovaj topic jednom... Visina: oko 185 cm štajaznam (ako računate oba oka, onda x2) Boja očiju: zelene oči bile su moje... Boja kose: smeđa Što znači tvoje ime: ne znam, ali mogao bi potražit Na TV-u najradije gledam: Sjednice Sabora i Kako sam upoznao vašu majku Omiljeno piće: mlijeko (ma u biti bilo šta bezalkoholno) Omiljeno jelo: huh, tough one Omiljena boja: plava i narančasta (bila naravno) Omiljene cigarete: crveni MaliBoro Omiljeni zvukovi: crvrčci ljeti Omiljeni miris: miris ljetnog povjetarca Što voliš raditi vikendom: isto kao i nevikendom - ništa Omiljeni soundtrack: ima toga puno (ST, SG, BSG, Gladiator, LOTR, Indy...) Gdje se vidiš za 10 godina: imam petogodišnji plan za sad, desetogodišnji još ne Što prvo pomisliš ujutro: opet sam spavao do podne Nakon koliko puta što odzvoni mob/tel se javljaš: ovisi od udaljenosti mene i mobitela i tko zove i o situaciji te stanju u prometu... Jesi li dobar prijatelj: trudim se Sladoled od čokolade ili vanilije: oba su pala Voziš: da nažalost Spavaš li sa plišanim igračkama: rijetko i kada sam usamljen Bojiš li se grmljavine: samo kada grmi Da možeš upoznati neku osobu to bi bio/la: mora li osoba bit stvarna? ajd, Antovog ćaću Horoskopski znak: račić Što nosiš u krevetu: svašta i ništa ovisno o godišnjem dobu i situaciji Kad odrasteš želiš biti: televizor Tetovaže: njet Omiljene žvakaće: orbit (zeleni, ali i drugi) Omiljeni citat: Ostavi za sutra ono što možeš učiniti danas, ili tako nešto... Jesi kad bio/la zaljubljen: ja sam zaljubljen Koje su ti boje zidovi u sobi: plavi Čaša je pola puna ili pola prazna: skroz prazna Cola ili Pepsi: Cockta, ajd Cola Lijevak, dešnjak ili ambidekster: uglavnom dešnjak, u rijetkim situacijama ljevak S koliko prstiju tipkaš po tipkovnici: sa svih dvadeset Što prvo uočavaš kod osobe suprotnog spola: oči, kosu, lice, osmijeh ako ga ima Što ti se nalazi pod krevetom: odo provjerit Omiljeni broj: 2π, 47 Omiljeni auto: Mazda 6 zoom-zoom (ak ćemo bit rastrošni... AM DBS) Omiljeni umak: kečap-majoneza i još poneki... Voliš li nasmijavati ljude: pokušavam Jesi li ikad počinio/la zločin: huh, jesu prometni prekršaji uključeni? vjerujem da jesam... Jedan ili dva jastuka: jedan Kućni ljubimci: pas Omiljeni filmovi: ajme, Indiana Jones, LOTR, Gladiator, Empire Of The Sun i mnogi drugi (vjerojatno sam puno izostavio, ali neda mi se puno nabrajat) Glazba: VA, od domaćeg do stranog, sve i svašta hobiji: spavanje, zujanje i puno lipih stvari... Poštapalica: majke mi... Pasta za zube: VA Piercing: jok Slažeš li se s obitelji: samo kada su posjete u zatvoru... Omiljeno pivo: VA (volim izbjeć Žuju i Karlovačko po mogućnosti) Omiljena pjesma ovaj trenutak: Pjesma leda i vatre G.R.R. Martina Omiljeni praznik: svi, ali Božić nekako ipak najomiljeniji Omiljeno godišnje doba: ljeto, ljeto i ljeto Omiljeni pozdrav: Oj, Aj, Haj, Baj... Živi dugo i berićetno! 

|
| sub 27 lip, 2009 2:59 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
E ovo je baš kul... Visina: 182 cm Boja očiju: tamno smeđe Boja kose: ah...neka svijetlo smeđa Što znači tvoje ime: uhm...mirna,smirena,tiha... Na TV-u najradije gledam: Izgubljeni, Red carpet  (nažalost) Omiljeno piće: voda Omiljeno jelo: pizza Omiljena boja: plava Omiljene cigarete: ne pušim...ali me nekako neobično privlače cigare Omiljeni zvukovi: grmljavina,vjetar u granama,udaranje kiše o prozor, gitara, violine, dubokog muškog glasa koji priča o nekim starim i zaboravljenim vremenima, zvuk sela Omiljeni miris: miris mora, miris paljevine, miris sirovog mesa  ,miris sela Što voliš raditi vikendom: sanjariti, pisati, razmišljati Omiljeni soundtrack: LOTR, Elder Scrolls, Star wars, Shrek... Gdje se vidiš za 10 godina: na putovanjima koji su sastavni dio mog posla, tražeći odgovore i rješavajući zagonetke...ma ukratko, arheologija Što prvo pomisliš ujutro: ništa od ovog nema smisla Nakon koliko puta što odzvoni mob/tel se javljaš: dva puta, možda tri...mobitel ima dosta sramotnu "melodiju" pa se moram brzo javiti Jesi li dobar prijatelj: pitajte moje prijatelje Sladoled od čokolade ili vanilije: uhm...oboje Voziš: bajs najviše, auto skoro,nadam se Spavaš li sa plišanim igračkama: Bože sačuvaj Bojiš li se grmljavine: nipošto, nadasve ju obožavam Da možeš upoznati neku osobu to bi bio/la: Jeremy Clarkson Horoskopski znak: jarac Što nosiš u krevetu: bilo ljeto,bilo zima...uvijek pidžamu s dugim rukavima Kad odrasteš želiš biti: sretna i smirena Tetovaže: nemam, iako sam ambivalentna što se tiče toga Omiljene žvakaće: koje god, glavno da su žvake Omiljeni citat: ˝It is written in my life blood, such as that is, thick or thin;and I can no other.˝ J.R.R Tolkien....ima ih još, al se ne mogu sjetit Jesi kad bio/la zaljubljen: hm...da, nažalost...ili nasreću...ne znam ni sama Koje su ti boje zidovi u sobi: bijeli Čaša je pola puna ili pola prazna: pola puna Cola ili Pepsi: cola Lijevak, dešnjak ili ambidekster: dešnjak S koliko prstiju tipkaš po tipkovnici: a nemam pojma...većinom sam kažiprste upotrijebljavam Što prvo uočavaš kod osobe suprotnog spola: oči...najvažnije, potom ostatak lica Što ti se nalazi pod krevetom: putne i svakave druge torbe svih ukućana Omiljeni broj: 5 Omiljeni auto: Land Rover Defender i Aston Martin DBS Omiljeni umak: ah...ma ona mast od pečenja Voliš li nasmijavati ljude: kad mi se da...većinom po prirodi valjam gluposti pa ih to zabavlja Jesi li ikad počinio/la zločin: definiraj zločin Jedan ili dva jastuka: jedan..i to da je jako tanak Kućni ljubimci: nemam, ali HOĆU PSA! MAMAAAAA! Omiljeni filmovi: Gospodar prstenova, Genijalni um, Gladijator, Povratak u budućnost, Star wars, Forrest Gump...mah, ima ih još... Glazba: rock, pop, instrumentalna, filmska, klasična, country nekad, jazz, reggae, blues hobiji: pisanje, čitanje, odlazak u Algoritam  , trčanje, planinarenje... Poštapalica: sumpora mu, majke ti janje, grom i pakao, kvrapcu...većinom sve ono što ljudi uopće ne govore Pasta za zube: bilokoja...tehnika pranja je samo važna Piercing: nope...i ne želim ga Slažeš li se s obitelji: primjenjujem tehnike indirektne manipulacije,dakle...da Omiljeno pivo: Tomislav Omiljena pjesma: Electrical storm, trenutno: Magnificent Omiljeni praznik: Božić Omiljeno godišnje doba: hm...sva osim jeseni Omiljeni pozdrav: tajno rukovanje koje imam s frendicom  e to je zakon 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 27 lip, 2009 5:35 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Visina: 175 cm Boja očiju:smeđa... Boja kose: čudna kombinacija smeđe i plave... Što znači tvoje ime: postoje mnoge teorije o njemu... a još ne znam što točno znači... Na TV-u najradije gledam: ST, Kako sam upoznao vašu majku (uglavnom komedije i fantastika, sf) Omiljeno piće: voda s okusom jagode Omiljeno jelo: pizza, Chicken Curry... Omiljena boja: imam ih više... bijela, crna, plava i crvena... Omiljene cigarete: mrzim cigare, alergična sam na dim... Omiljeni zvukovi: razgovor s ulice izjutra, grmljavina u noći s kišom... sve što ima neki misteriozni ugođaj... Omiljeni miris: miris mora, miris jagode, bora, eurokrema Što voliš raditi vikendom: sve što me vodi dalje od svakodnevnice... pisanje mog romana, pjesama, čitanje, gledanje filmova... odlasam+k u prirodu... Omiljeni soundtrack: Flashdance, SW, Pirati s Kariba... Gdje se vidiš za 10 godina: ne znam... gdje me život odnese... Što prvo pomisliš ujutro: koji lijepi dan ( ili o majko ako se moram ustati prije 10  ) Nakon koliko puta što odzvoni mob/tel se javljaš: javljam se čim ga čujem- to može biti odma ili nikako.. Jesi li dobar prijatelj: to vam ne mogu ja reć... Sladoled od čokolade ili vanilije: čokolada! definitivno čokolada! Voziš: trčim... Spavaš li sa plišanim igračkama: hehehehehe... Bojiš li se grmljavine: jedino kad me probudi u tri ujutro.. Da možeš upoznati neku osobu to bi bio/la: Patrick Stewart Horoskopski znak: ovan... Što nosiš u krevetu: piđama... Kad odrasteš želiš biti: zadovoljna... Tetovaže: trenutno namam, ali možda jednog dana hoću... Omiljene žvakaće: winterfresh mint i orbit watermelon... Omiljeni citat: Where every look, there's something to be seenJesi kad bio/la zaljubljen: da... Koje su ti boje zidovi u sobi: svijetlo plavi... Čaša je pola puna ili pola prazna: napola puna Cola ili Pepsi: cola Lijevak, dešnjak ili ambidekster: dešnjak koji nekad pokuša pisati i lijevom rukom S koliko prstiju tipkaš po tipkovnici: sa svim prstima osim s malima... Što prvo uočavaš kod osobe suprotnog spola: oči i tek onda cijela osoba... Što ti se nalazi pod krevetom: ništa... prazan prostor... Omiljeni broj: 7 i 9 Omiljeni auto: samo da je crni Jeep Omiljeni umak: slatko slani... Voliš li nasmijavati ljude: da... i kad to ne želim... Jesi li ikad počinio/la zločin: krivotvorila sam majčin potpis ali samo kad bi zaboravila pitati da mi ga da... zna ona za to... Jedan ili dva jastuka: jedan... a po potrebi i dva... Kućni ljubimci: mačak Garfield... Omiljeni filmovi: puno ih je... puno... Glazba: rock, symphonic metal, pop, a ponekad pjesme i ostalih žanrova... hobiji: pisanje i čitanje... folklor Poštapalica: the smeg it is! a često se koristim engleskim Pasta za zube: signal white now Piercing: nemam ga, ali možda jednog dana stavim jednog na obrvu. za sad su naušnice dovoljne... Slažeš li se s obitelji: da... kad ja to želim... Omiljeno pivo: nemam ga Omiljena pjesma: imam ih puno... ali jako mi se sviđa Alone od Hearta Omiljeni praznik: Božić Omiljeno godišnje doba: sva doba... Omiljeni pozdrav: bok
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 27 lip, 2009 8:42 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|