|
Sada je: sub 22 kol, 2026 2:44 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Roštilj 5.7.2008.
Kao sto se vec moglo cuti na zadnjem sastanku Udruge i kave s forumasima, nas nekoliko organiziramo rostilj, plus tulum nakon toga ako ce nakon rostilja biti zainteresiranih za daljnje druzenje... Odrzat ce se kod mene u Svetoj Nedjelji, i mislim da vam vecini lokacija nije nepoznanica, jer tamo se odrzao prvi StarTrek tulum (i docek Nove i moj rodjendan na kojima je takodjer bilo dosta ljudi iz Udruge i Foruma)Pocet cemo oko 16-17h kad vrucina bar malo popusti  Kao i uvijek, oni koji tamo jos nisu bili - javite pa cemo se dogovoriti za detalje prijevoza i sl... do sada s time nije bilo vecih problema. Tko dolazi, trebao bi donjeti mesa/cuge za 50kn+, meni osobno se ne da skupljati lovu od ljudi niti cu za to imati vremena ovaj tjedan, ali svakako se mozete dogovoriti za grupni posjet ducanima prije  Upozorenje: Ovo nece biti nikakav sluzbeni dogadjaj Udruge ili Foruma. S puno ljudi iz Udruge se ionako vrlo cesto druzim, i taj rostilj planiramo vec neko vrijeme,.. ali the more the merrier - svi iz Udruge/Foruma su kao i uvijek pozvani Vjerojatno niti nece doci samo ljudi iz Udruge (kao ni na ST tulum) vec i ljudi sastrane... klasican frendovski rostilj/tulum  Iako cemo se vecina dogovoriti za grupni prijevoz autima (i ljudi se mogu javiti meni i vjerojatno i s drugima koji ce ici za, dogovor oko prijevoza), nije naodmet kopipejst od prosli put: ... Do tamo vozi samoborcek (pogledati http://www.samoborcek.hr -> napisane su linije koje prolaze kroz Sv.NEdjelju. Mislim da vam je najlakse sici na stanici kod Crkve u centru sv.Nedjelje pa onda nastaviti cestom (M.Stilinovica) jos par minuta i doci cete do nas... ne traje ni 5 minuta pjeske. Uvijek postoji mobitel i moze se nazvati pa ce vjerojatno biti dobrovoljaca da vas pokupe ako se slucajno netko izgubi 
Ako se ide automobilom: Vozi se Zagrebackom (ljubljanskom) avenijom u smjeru Samobora, nakon mosta se avenija spaja na autocestu prema Bregani (Sloveniji), vozi se 5 km i tamo je odvajanje za Sv.NEdjelju.... spusti se s autoceste i dodje do semafora na kojem se skrece lijevo, i odmah malo dalje se opet skrene lijevo i vozi minutu do centra Sv.Nedjelje (odozdo se vidi crkva koja moze posluziti za orjentaciju.... dodjete do crkve i nastavite istom cestom dalje ravno jos 2-3 zavoja i tamo ste (M.Stilinovica 54). Jos trebam provjeriti da li je s ulicama sve okej, jer neko vrijeme su neke bile zatvorene.
Evo jos jedna mapa: http://i233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/Razno/svneddy9.jpgST1-3 su stanice autobusa. ST1 je stanica u centru kraj crkve, a ST2 je stanica na izlasku iz Sv.Nedjelje iz koje se isto brzo moze doci do nas.... Dakle, tko jos (osim nas koji smo se dogovorili) dolazi? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 30 lip, 2008 5:49 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Roštilj 5.7.2008.
Uvijek organizirate neki roštilj i važan događaj za mene u vrijeme kad su ispitni rokovi. Kako da se onda naroljam ko krava ako imam u pon. ujutro ispit - NIKAKO. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 30 lip, 2008 10:06 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja bi da vlak provozi konacno tamo. 
| pon 30 lip, 2008 10:09 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: Uvijek organizirate neki roštilj i važan događaj za mene u vrijeme kad su ispitni rokovi. Kako da se onda naroljam ko krava ako imam u pon. ujutro ispit - NIKAKO.  Well... imas cijelu nedjelju za regeneraciju. Ili mozes ne piti (  ) @Tgrel i @Shadowmaster - nije valjda da su vam ispiti i linije vlakova nepremostiv problem? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 30 lip, 2008 10:51 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: Well... imas cijelu nedjelju za regeneraciju. Ili mozes ne piti (  ) Meni je nedovoljna regeneracija od jednog dana. Da, mogu piti vodu...  Citat: @Tgrel i @Shadowmaster - nije valjda da su vam ispiti i linije vlakova nepremostiv problem?  Eh, meni je jedan mnogo zaje**n ispit u pon. ujutro. Prema tome ne smijem si dozvolit da se našvasam. Jer kakav je to "tulum kod Cvičeka", a da se ne narokam. Hvala na pozivu i vidjet ćemo se koji drugi puta u "Kleti M. Stilinovića". 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
Zadnja izmjena: TerNek; pon 30 lip, 2008 3:42 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
cenzura prostote
|
| pon 30 lip, 2008 11:26 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ak uspijem dogovoriti za smjene do četvrtka...definitvno dolazim 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 30 lip, 2008 12:10 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
A mi offline clanovi ! @Cvicek jel imaš web cam !? Pa ako imaš fino ga nasadi onako da bude lijep pogled ! A ja cu si napravit sendwich i gledat što ima na private "CviTV" ! Nemoj mi samo reć da imaš problema s linijama ! Ak nemože udruga napravi ti Big Brother @ussca ! Hey man ! Hmm.. o autorskim pravima ćemo nakon pilot epizode ! Pozdrav G.Milića 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 30 lip, 2008 2:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja dodzem sigurno i donesem mesine i pića... predlazem ostalima da naprave isto... 
| uto 01 srp, 2008 9:55 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
A što jes vegetarijancima !? Što oni moraju donijet , "sojavitu" ?! Pozdrav Zdrave hrane 8

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 01 srp, 2008 11:00 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
buco je napisao/la: @Cvicek jel imaš web cam !? Pa ako imaš fino ga nasadi onako da bude lijep pogled ! Imam web cam ugradjen u laptop, ali nekako ne vjerujem da ce se ikome dati visiti za kompom ili to nastelavati Ovo ce biti okupljanje nekolicine ljudi (za razliku od proslog tuluma od 60+ ljudi  ) a ne neki spektakl koji bi se trebao prenositi uzivo Shadowmaster je napisao/la: Ja dodzem sigurno i donesem mesine i pića... predlazem ostalima da naprave isto...  I ja to predlazem! A za sojavitu - ak je to nesto sto se moze baciti na rostilj - samo naprijed 
|
| uto 01 srp, 2008 9:41 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
mozda. ako me posluzi vrijeme -.-
will bring stuff.
| uto 01 srp, 2008 10:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Uvijek organizirate neki roštilj i važan događaj za mene u vrijeme kad su ispitni rokovi. Kako da se onda naroljam ko krava ako imam u pon. ujutro ispit - NIKAKO.  ...moram se složiti... ...ne samo da u ponedjeljak imam ispit s zadacima... što mi je katastrofa... ...nego je u utorak usmeni iz drugog ispita ... koji je lutrija... ...pa je ovaj tjedan rezerviran za munjenje glave podacimakoji mi ajmo reći gotovo nikad u životu neće trebati...
| sri 02 srp, 2008 1:45 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Mr.bobo je napisao/la: ...moram se složiti... ...ne samo da u ponedjeljak imam ispit s zadacima... što mi je katastrofa... ...nego je u utorak usmeni iz drugog ispita ... koji je lutrija... ...pa je ovaj tjedan rezerviran za munjenje glave podacimakoji mi ajmo reći gotovo nikad u životu neće trebati... Ajde, Bobo, da se i mi u nečemu možemo složiti. Sad se ja opet slažem s tobom da je ovaj aktivni tjedan rezerviran za punjenje (a ne munjenje kako si napisao, sigurno tipfeler) podacima koji mi neće baš trebati u životu. Imam masu predmeta koji imaju masu stvari koje mi skoro pa nikad neće trebati. Dobro, nemam ništa protiv opće kulture i toga, jel, ali dajte ljudi.... ohladite malo s tim sveučilišnim NPP-ima. Tako da tulum, što se mene tiče, ovaj put - otpada. Nažalost je tako jer ja nemam vremena na bacanje kao organizatori tuluma.
|
| sri 02 srp, 2008 9:20 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
dolazim i ja... donijet ću mesa... taman opuštanja malo prije prijemnog...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 02 srp, 2008 5:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Drago mi je da se ekipa skuplja Samo da pripomenem: dosta mi ljudi iz drugih drustava nece moci doci jer je preko vikenda rock fest i jos neka dogadjanja (s njima cu organizirati nesto drugi put  ) Zato ce nas biti mozda trecina od toga koliko je bilo za rodjendan (60+ ... kak sam ja ponosan na to  ) i izgleda da ce nas vecina biti iz Udruge/Foruma .... Tako da ako imate jos ponekog s kim bi dosli - samo naprijed! The more the merrier  ... I vrijeme mi se cini da ce nas sluziti, nece biti prevruce  
|
| čet 03 srp, 2008 6:56 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|