| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Buduce veliko prijateljstvo T'Grela i Mr. Bobe
Vas dvojica admirala me podsjećate na Martina Mysterea i njegovog bivšeg prijatelja, a kasnije smrtnog neprijatelja Sergeya Orloffa. Godinama su se klali, ali kad je lažno objavljena vijest da je Mystere poginuo u eksploziji bombe, Orloff nije likovao, nego je poslao veliki buket krizantema sa karticom: "Zbogom Martine, bio si moj najbolji neprijatelj." Mislim da je vaše rivalstvo početak jednog divnog prijateljstva. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 31 svi, 2006 3:20 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
TerNek je napisao/la: Vas dvojica admirala me podsjećate na Martina Mysterea i njegovog bivšeg prijatelja, a kasnije smrtnog neprijatelja Sergeya Orloffa. Godinama su se klali, ali kad je lažno objavljena vijest da je Mystere poginuo u eksploziji bombe, Orloff nije likovao, nego je poslao veliki buket krizantema sa karticom: "Zbogom Martine, bio si moj najbolji neprijatelj." Mislim da je vaše rivalstvo početak jednog divnog prijateljstva.
ooo... da li to ja vidim kolegu ljubitelja dobrog starog strica Martija?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 31 svi, 2006 5:24 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Zapravo sam obožavatelj Alana Forda, ali ni drugi stripovi mi nisu strani.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 31 svi, 2006 8:17 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
TerNek je napisao/la: Mislim da je vaše rivalstvo početak jednog divnog prijateljstva. 
e pa to sam im i ja rekla tj. napisala 
_________________ njanjanja
|
| sri 31 svi, 2006 9:39 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Nikada! 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 31 svi, 2006 9:41 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Lil'Mee je napisao/la: TerNek je napisao/la: Mislim da je vaše rivalstvo početak jednog divnog prijateljstva.  e pa to sam im i ja rekla tj. napisala 
Vidjet ćeš kad počnu cugat zajedno, zaboravit će sve svađe na forumu.
|
| sri 31 svi, 2006 9:43 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
tak to ide 
|
| sri 31 svi, 2006 9:43 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 31 svi, 2006 9:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hm.. ja ne pijem alkohol...
...tak da se nebumo nacugali...
...a o prijeteljstvu... ja sam bez predrasuda... tako da je sve ne T'Grelu... 
| sri 31 svi, 2006 10:08 pm |
|
 |
|
Counselor
|
čini mi se da će se t'grel morat dobro nacugat da odbaci predrasude... 
|
| sri 31 svi, 2006 10:10 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ako bi mi Bobo ili Archer sredili upis na povijest, nema beda ni za prijateljstvo ni za ENT. Ali ostajem dosljedan što se tiče mišljenja o ENT. Jer dosljednost je moja najveća vrlina.
|
| sri 31 svi, 2006 10:11 pm |
|
 |
|
Counselor
|
...ak mi srede upis, nema beda za ent...
...dosljednost je moja najveća vrlina...

|
| sri 31 svi, 2006 10:14 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Lil'Mee je napisao/la: ...ak mi srede upis, nema beda za ent... ...dosljednost je moja najveća vrlina... 
To znači da više neću napisati ni E o ENT-u na forumu ili ga ikad više spomenut.
|
| sri 31 svi, 2006 10:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja ne volim povijest...
| sri 31 svi, 2006 10:18 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ja ne volim povijest...
Primjetio sam bez da si napisao.
|
| sri 31 svi, 2006 10:19 pm |
|
 |
|