| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Dešifriranje Lucinog koda
Lucrezia BORGia je napisao/la: H E M B R A(aaaaaaaaaaaaarrrgH)STRGANA!!! A L A O R I R L T O U E I .T L St J A pokušavam odgonetnut ovaj post 
| pet 25 sij, 2008 6:44 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: cisti offtopic (new people, procitajte prvi post :) )
treba Biti aposlutno (m)oderan!!! (@ Brick - mislim da nema sanse da uspijes  )
| pet 25 sij, 2008 7:01 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Dešifriranje Lucinog koda
a jel ima kakvo logicko objasnjenje? (ili su slova bezveze nabacana za zbunjivanje protivnoka?  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 26 sij, 2008 8:52 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ant je napisao/la: a jel ima kakvo logicko objasnjenje? (ili su slova bezveze nabacana za zbunjivanje protivnoka?  ) To se i ja pitam?
| sub 26 sij, 2008 9:01 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
luce, dodaj neku pomoć kao što je champolionu bila ploča iz rosette 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sub 26 sij, 2008 9:18 pm |
|
 |
|
luda baba
|
volim šum morskoga vala eho sivoga žala ronim u dušu prkosnog mora orkanskog pjenastog dvora nosim miris, boju, zvuk i nijemi muk kazuje mojoj duši zvjezdane pute a modre se oči u vječnost mute
| sub 26 sij, 2008 9:34 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: H E M B R A(aaaaaaaaaaaaarrrgH)STRGANA!!! A L A O R I R L T O U E I .T L St J A nekoliko ocitih stvari... okomito imamo "hartija", "marul" (vjerojatno do marulic) i "bolest" te u drugom stupcu naopacke imamo "toile" (toilet mozda?) e sad... da li to ikome ista znaci?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 27 sij, 2008 5:23 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Hm, ako budemo pokušavali logički i analitički riješiti "kod", mislim da smo, s obzirom na Lucinu književnu potkovanost osuđeni na neuspjeh jer će nam sigurno faliti "final touch" koji nećemo naći guglanjem. A što se analitičkog dijela tiče (književno ne mogu parirati), dijelim Chakyevo razmišljanje da je Marul sigurno Marko Marulić (nikog drugog ne mogu ni povezati s tim nadimkom osim njega), dok Eliot može biti George Eliot , što je pseudonim engleske spisateljice Mary Ann Evans, jedne od najpoznatijih iz viktorijanskog doba, koja je utjecala i na Virginiu Woolf. To mi ima nekakvog smisla, a za oko mi je zapeo i portret Mary Ann Evans na kojem me podsjeća na "ludu babu" kojima je Luce sklona.  Eto, nadam se da Lucrezia već sad ima materijala da nam se dobro nasmije.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 27 sij, 2008 1:23 pm |
|
 |
|
luda baba
|
krivi eliot 
| ned 27 sij, 2008 2:14 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
eh, eh...sadisticki uzici gledajuci kolege koji se pate desifrirajuci tvoje postove...zbilja ti je zabavno, a Lucrezia? 
| pon 28 sij, 2008 12:35 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Black_Raven je napisao/la: eh, eh...sadisticki uzici gledajuci kolege koji se pate desifrirajuci tvoje postove...zbilja ti je zabavno, a Lucrezia?  Danas se je cak i u udruzi o tome pricalo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 28 sij, 2008 2:34 am |
|
 |
|
luda baba
|
Black_Raven je napisao/la: eh, eh...sadisticki uzici gledajuci kolege koji se pate desifrirajuci tvoje postove...zbilja ti je zabavno, a Lucrezia?  ja nisam imala namjeru da ono sta napisem drugi desifriraju... sami ste si krivi 
| pon 28 sij, 2008 11:53 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
nah, ja sam dovoljno iskusan da ni ne pokushavam deshifrirati zhenski mozak...a jbg...neki moraju nauchit na tezhi nachin 
| pon 28 sij, 2008 11:57 am |
|
 |
|
luda baba
|
Black_Raven je napisao/la: nah, ja sam dovoljno iskusan da ni ne pokushavam deshifrirati zhenski mozak...a jbg...neki moraju nauchit na tezhi nachin  a kako ti ide desifriranje muskih mozgova???
| pon 28 sij, 2008 12:02 pm |
|
 |
|
Captain
|
mislim da nema puno mudrosti za dešifrirati... 
| pon 28 sij, 2008 12:06 pm |
|
 |
|