| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 Gadgeti
No dakle htio sam reci, al nije stalo u naslov :
Volite li kupovati tzv. 'gadgete' tj zgodne ali ne bas potrebne stvarcice , koje vam se svide , kupite ih , a poslije niste sigurni kako da ih i upotrijebite.
Ja volim, ali pretezno tehnicke stvarcice, i to najvise kod kineza, jer skuplje ne mogu , iako bi kupio i skupe stvari 'za odlikase' kak se kaze.
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| ned 21 lis, 2007 2:57 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Volite li kupovati 'gadgete' tj zgodne ali nebas potrebne st
Kad nešto kupujem, prvenstveno gledam na to da stvar mogu koji puta i korisno iskoristiti, odnosno da mi se na neki način isplati, a ne da potrošim lovu samo zato što cool izgleda, a da ta stvar ničemu ne služi, nego je sama sebi svrha.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 21 lis, 2007 3:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Svaka cast TerNek, znaci ti si promisljeni kupac. I ja sam se smatrao takvim , dok nisam izracunao da ustvari imam najvise stvari kupljenih impulzivno. A mislio sam da dobro proucim 'predmet' prije kupnje. (Za vece stvari jos uvijek racunam i promisljam i izvidjam, ali nagon za kupnjom stvarcica utazujem na jeftinijim sitnicama.) Zato i kuburim s lovom , jer sitnica ima puno i na sve strane.
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| ned 21 lis, 2007 3:22 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Ponekad i ja zastranim kad me ponese feeling, no zadnjih 20-ak mjeseci rijetko kupujem bilo što, tako da nema puno mjesta za promašaje. Kad budem uskoro kupovao novi komp, možda ću si dati malo oduška ako budem ignirirao Shadowmasterove savjete. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 21 lis, 2007 3:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A kak vjezbas disciplinu? Jednostavno ne kupujes nikaj , ili ? 
|
| ned 21 lis, 2007 3:35 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ja obožavam kupavati tehničke stvari... Pogitovo skupe, samo kaj nema uvijek love za ono kaj se meni sprdne.
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 21 lis, 2007 3:42 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Nekupovanje je dobar način da čovjek ne zastrani, ali kad nešto trebaš, onda si prisiljen kupovati. Kad planiram nešto kupiti, informiram se o tome na netu ili tražim od prodavača da mi razjasni eventualne nepoznanice ili nedoumice. Posebno izbjegavam kupovati stvari koje se previše šareno i zvučno reklamiraju jer smatram da takva propaganda služi samo za pretjerano isticanje inače jedva postojećih, ili ponekad i nepostojećih dobrih strana proizvoda, odnosno za vješto prikrivanje mana.
|
| ned 21 lis, 2007 3:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ezri je napisao/la: Ja obožavam kupavati tehničke stvari... Pogitovo skupe, samo kaj nema uvijek love za ono kaj se meni sprdne. I ja volim isto tehnicko i skupo, samo.... Zato ponekad nemam snage ni razgledavati , da mi ne rastu 'zazubice' .
|
| ned 21 lis, 2007 3:52 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eh...da mi se da ici do tih ducana vjerojatno bi i ja kupovao hrpu mali djidjabaja... ali posto mi nije usput onda nist od toga 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 21 lis, 2007 4:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Chaky je napisao/la: eh...da mi se da ici do tih ducana vjerojatno bi i ja kupovao hrpu mali djidjabaja... ali posto mi nije usput onda nist od toga  Kak? Pa kineskih ducana ima 'na svakom cosku' . 
|
| ned 21 lis, 2007 4:21 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
nenadg je napisao/la: Chaky je napisao/la: eh...da mi se da ici do tih ducana vjerojatno bi i ja kupovao hrpu mali djidjabaja... ali posto mi nije usput onda nist od toga  Kak? Pa kineskih ducana ima 'na svakom cosku' .  Niču kao gljive. @Chaky - imaš "Kineza" u Krapinskoj, to ti nije tak daleko ako se već nađeš na Trešnjevačkom trgu.
|
| ned 21 lis, 2007 4:25 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
TerNek je napisao/la: Niču kao gljive. @Chaky - imaš "Kineza" u Krapinskoj, to ti nije tak daleko ako se već nađeš na Trešnjevačkom trgu. hmmm... a ja mislio da je 99% kineskih ducana vezano uz prodaju tkanina i slicnog... da tih gadget shopova ima samo blizu nene 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 21 lis, 2007 4:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Chaky je napisao/la: TerNek je napisao/la: Niču kao gljive. @Chaky - imaš "Kineza" u Krapinskoj, to ti nije tak daleko ako se već nađeš na Trešnjevačkom trgu. hmmm... a ja mislio da je 99% kineskih ducana vezano uz prodaju tkanina i slicnog... da tih gadget shopova ima samo blizu nene  Mozda zato kaj i kupujem kod njih pa im radim dobar promet. Ostali kinezi su odustali od gadgeta, i prodaju zenskama tkanine i haljine... 
|
| ned 21 lis, 2007 4:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja se tih gadgeta uspjevam kloniti, ijako kad se nađem negdje sa parama (sto se obicno događa vrlo rijetko, recimo kad idem negdje na neki veci izlet pa mi svi udjele euriće sa po dvije nule  ) onda samo gledam sta bi si takvo mogao kupiti  ali moja mana je u tome sto nista nemogu daciti. koliko god nesto bilo beskorisno ja to ljepo pohranim u kutiju, pa u ormar i tako godinama (pa mi sad ponestaje mjesta  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 21 lis, 2007 10:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ant je napisao/la: ja se tih gadgeta uspjevam kloniti, ijako kad se nađem negdje sa parama (sto se obicno događa vrlo rijetko, recimo kad idem negdje na neki veci izlet pa mi svi udjele euriće sa po dvije nule  ) onda samo gledam sta bi si takvo mogao kupiti  ali moja mana je u tome sto nista nemogu daciti. koliko god nesto bilo beskorisno ja to ljepo pohranim u kutiju, pa u ormar i tako godinama (pa mi sad ponestaje mjesta  ) To bi bio sindrom Hrcka. Tako i ja tesko bacam stvari , samo ih ja bas i ne drzim uredno u kutijama. 
|
| ned 21 lis, 2007 10:47 pm |
|
 |
|