|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: uto 01 ruj, 2026 8:46 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
 Bad SF
Chaky je napisao/la: mislim da ga je "seagate" malo zeznuo  Oh, "Seagate"? Da nisi mislio možda na "SeaQuest"? 
Btw, ima li tko to? [SeaQuest]
Ja imam veći dio prve sezone i još par drugih epki. Istina, poslije prve sezone je postao trashy, no reći ću samo ovo: kako bi znali što je good Sci-Fi, morate prvo znati što je bad Sci-Fi. 
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| ned 03 vel, 2008 6:36 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: kupujem komp
Homo Cyberneticus je napisao/la: kako bi znali što je good Sci-Fi, morate prvo znati što je bad Sci-Fi.  sa ovim se slazem 100 % ... zato i pokusavam progurati sto losije SF filmove na nase nedjeljne projekcije (a osobno volim pogledati MST3K)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 03 vel, 2008 3:03 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: Bobizmi
eh, da se bar mogu negdje nabaviti filmovi Eda Wooda kao The Interplanetary Surplus Male and Amazon Women of Outer Space ili Plan 9 from Outer Space.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 03 vel, 2008 3:15 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
modesty blaise je napisao/la: Plan 9 from Outer Space. pa imas to na torrentima... to smo vec gledali u klubu
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 03 vel, 2008 4:18 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Chaky je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: Plan 9 from Outer Space. pa imas to na torrentima... to smo vec gledali u klubu zabranili su nam ih.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 03 vel, 2008 5:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
modesty blaise je napisao/la: Plan 9 from Outer Space. Imam ja to doma (i ne, nije mi bilo jos tak dosadno da to idem pogledati ... nabavio sam samo zato da u kolekciji imam najgori film svih vremena  ) Ako hoces, dofuram ti u udrugu...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 03 vel, 2008 5:51 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|