|
Sada je: uto 06 lis, 2026 8:33 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
tolerancija / inkvizicija
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ant je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Dobro je to što je sve više ENT-ovaca na ovom forumu. Baš mi drago... i sad netko kaze da je savrseno tolerantno drustvo neostvarivo...
Naravno da je moguće takvo društvo.  Ako se ne slažemo u nekim stvarima to ne znači da ne možemo biti tolerantni jedni prema drugima. Jel tako ili nije?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 02 ožu, 2007 9:09 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Tako je !!!!
Pocinjem se "uvlacit".... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 03 ožu, 2007 2:19 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 ...tolerantnost... mimikrija...
.... Je , pogotovo kad na forumu nemozes Entovca fizicki 'kaznit', onda ga ohrabris da dodje u udrugu. 
|
| sub 03 ožu, 2007 2:12 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: ...tolerantnost... mimikrija...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 03 ožu, 2007 2:16 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@nenadg pa da , trebalo bi osnovat team za "zastitu dogme" [ ko ono u krscana , za nauk vjere...] ciji bi osnovni cilj bila zastita udruge od clanova kojima nije nadraza serija TNG !!
I ako bi se nekako dalo , mislim izvedivo u Zg i okolici , osnovat "ST inkviziciju" s potrebnim alatima [prostor imate] za "dovodjenje u red" nevijernika !!!
hmmmm .... ideja nije losa nekima ce se svidit !!
U svakom slucaju bolje nego "prekonocno" nestajane replaya... ka u komunizmu .. "pojea ih mrak" !
Pocelo me podsijecat na "kresin" board ... vidija sam u pregledu clanstva da je clan boarda... nije on los al mu se svidja taj still "managmenta boardom" [ prekonocno nestajanje replaya] izgleda da nije jedini admin kojem se taj stil svidja !?
Pozdrav
Sve sumljivce prijavite na USS-INKVIZICIJA.com .... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 03 ožu, 2007 2:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
u vezi nestajanja- brisanja postova, ima tu nesto.
ja nikako prijeci 400. 
|
| sub 03 ožu, 2007 2:37 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@nenadg evo ti jedan savijet mozda upali .. posalji jedno pedest postova tipa " da sefe", "bravo sefe.." , " tako je..." , "bas san to mislia".. odma nakon sto admin ili mod napise "uradak" u formi topica /replaya ... i preci ces 400 bez problema.. to in se svidja... to se ne brise iako nije bas vezano na temu... ali... covijekovo samoljublje je nevijerojatno..
Pozdrav
vas Borhes !

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 03 ožu, 2007 2:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Hvala na savjetu Buco, ali nemogu ja tako,
(nemam napisano ime na dzonovima)
vise se volim zezat , pa makar me brisali 
|
| sub 03 ožu, 2007 3:05 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Znas nenade onu izreku "kad si medju rimljanima ponasaj se...kao oni.."
ili te "nema" , preko 400 postova !
Okani se zezanja.... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 03 ožu, 2007 3:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 okani se zezanja...
Nikad
Neka mi najkapetani uzmu i zadnji post, neka mi zatvore dovod zraka,
za zezanje i pokanje do iskljucenja 
|
| sub 03 ožu, 2007 3:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj, joj, buco!!!
jadan ti, nebi ti volio biti u kozi kad danas PADNE MRAK!
MUAHAHAHA!!! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 03 ožu, 2007 4:12 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
i sad sto da ja napravim kad na temi o najkapetanima pricate o brisanju postova? ... jbga... ja to moram brisati (a bome cu morat i pricu o "preodgajanju" Entovaca ... iako mi se ideja svidjela sala mala ) i opet cu morati ispasti bad guy a vas dvoje jadni potlaceni memberi foruma...
edit:
Netko me preduhitrio u brisanju tih postova... tak da na kraju nisam postao bad guy
buco...shvacam da je frustrirajuce kad ti se pobrisu postovi... no daj mi molim te reci kada sam ti briasao ontopic postove? Ako zelis reci nekaj protiv "ubermorala" u Treku sad imas temu za to a ne moras o tome na svakoj temi pricat. Isto vrijedi i za Borga. Ako zelis reci nekaj protiv moderatora otvori temu na "Dobrodosli" podforumu i raspravljat cemo tamo koliko hoces. Samo nemoj druge teme gusiti u offtopicu. (BTW. ako negdje skuzite i mene u offtopicarenju, naglasite mi to... i ja sam samo covjek i znam tu i tamo zabrijati na offtopic)
Vidim ja da ti je gust glumit mucenika i borit se za "malog covjeka" i boriti se protiv ugnjetavanja od strane zlih mocnika koji zele jos vise moci i sto vise poslusnika ... i ostali stereotipi
Ti sebe zoves realistom a "vodis" tu neki otpor protiv moderatora... pa kao realist/pesimist znas da to nema smisla... u real lifeu mi zlocesti decki uvijek pobjedimo
ako ti se ne svidja forum (ili nacin njegovog vodjenja) uvijek postoji mogucnost da odes (vjeruj mi nebi htio to... ali da li ces mi vjerovati na tebi je)... i nebi bio prvi: neki su oldazili jer im je forum preneaktivan, predosadan, previse svadjalacki itd. U tome je fora sa internetom... ima puno mogucnosti. Ali ako se svuda budes kacio sa moderatorima i na ostalim forumima jer te kao tlace onda se pitaj da problem mozda nije u tebi (ili ces se drzati one Crushericine "If there is nothing wrong with me, there's something wrong with the Universe"  )
a svoje frustracije sa Kresom razrjesi sa njim... na forumu UFPCroatie... jos ces uvuci i Tudjmana/Racana (whatever is your poison  ) i kako te cijeli zivot tlace pa cak i ovdje na forumu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 03 ožu, 2007 4:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Zivjeli !
Nismo obrisani nego premjesteni.

|
| sub 03 ožu, 2007 7:39 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nenadg je napisao/la: Zivjeli ! Nismo obrisani nego premjesteni.
ma bas me zanima kamo ce rasprava otici.
pa nisam htio brisat.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 03 ožu, 2007 7:51 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@Ant a znas kamo bi osla da se nastavi...  odnijela bi je "gradska cistoca "
@chaky nisam ja imao problema s Kresom , da se razumijemo... !! dapace on je zanimljiv lik ST scene .. ja sam imao problem s nekim drugim ljudima na njegovom boardu ... on je samo stitio svoje ljude , sto mi se ne cini naj rijsenjem ali mu ne zamijeram .. toliko o tome .
Dobro sad znam tko mi je brisao postove ... covijek uci dok je ziv .. mislim nisam jedini koji pise "off topic" katkad ... dosta je pogledat board.. no .. nisu svi ni dobro prosli kao ja .
Chaky kad jednom prestanes provodit pravila tj selektivno ih provodit ... to se pretvori u anarhiju u kojoj obicno "popuse" oni "bez veze" na boardu ...
Zato provedite pravila za sve jednako i 100% nece bit problema a i najbolje je onima koji ih provode , nema ih tko za sto sumljicit. !
"..Ti sebe zoves realistom a "vodis" tu neki otpor protiv moderatora... .."
Pa samo sam covijeku dao savijet kako ce poboljsat situaciju 100% !
Mucenik vidis zanimljivo , nije losa ideja ...
Slazem se svatko je odgovoran za svoju "sudbinu" pa cak i u virtualnom svijetu ...ali to ne znaci da nesmijem sebi dozvolit da kazem ono sto mislim .. cak i tako tolerantnom boardu .. pa cak i moderatorima i adminima baz zato sto je internet ka svemir bez granican gotovo ... !
A sto se problematicnosti , moje , tice i to je relativno obicno postajes problematican kad pocnes pitat vodje boarda oko nekih rijesenja ili nacina ponasanja nekih od njih .... to je jednostavan svijet zapravo kao i pravila igre , napisu se pravila ponasanja kojih se obice najvise ne drze sami oni koji bi ih trebali provest [ ili usi krug prijatelja im] i kad im to kazes tek onda nastane problem do tad ako "zazmiris" sto ti brisu postu , sto prema jednima postupaju ovako drugima onako sve je ok , cak postajete zanimljivi jedni drugima i simpaticni.. !!
Zato sam @nenadg-u dao onaj savijet nije on pusta fraza on je nazalost "stvarnost" ....
jer ako mu je to jedini pravi hobby i zabava bolje da me poslusa jer bi moga zavrsit na ulici ....
I naravno da ne shvacas "frustracije" kad se pobrisu postovi jer da shvacas to ne bi radio , bar ne selektivno ... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 04 ožu, 2007 3:09 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|