|
Sada je: ned 16 kol, 2026 7:38 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Natječaj: Redhair traži muža!
Natječaj: Redhair traži muža!
| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Natječaj: Redhair traži muža!
redhair je napisao/la: da još mu kaži da si nalijepi sliku merlinke na zid i da će me sigurno oženiti Misliš da bi moglo upalit?? 
| uto 18 kol, 2009 5:32 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Alokin je napisao/la: redhair je napisao/la: da još mu kaži da si nalijepi sliku merlinke na zid i da će me sigurno oženiti Misliš da bi moglo upalit??  probaj
|
| uto 18 kol, 2009 5:33 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
redhair je napisao/la: probaj Moram pitat Bobu 
| uto 18 kol, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Alokin je napisao/la: redhair je napisao/la: probaj Moram pitat Bobu  da ipak on tu ima neke talente za pisanje sapunica
|
| uto 18 kol, 2009 5:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...eto, eto napreduješ... ...kad postaneš zanimljiv, znaći da se počelo dimiti... Je, napreduje Alokin.... jer indikativno je to koliko su on i redhair razmjenili poruka zadnje 2-3 stranice topica 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 18 kol, 2009 5:57 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Cvicek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...eto, eto napreduješ... ...kad postaneš zanimljiv, znaći da se počelo dimiti... Je, napreduje Alokin.... jer indikativno je to koliko su on i redhair razmjenili poruka zadnje 2-3 stranice topica  nadam se da se sad mali cvicek ne osjeca ugrozeno posto ne preferira striceka alokina bas 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 18 kol, 2009 5:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ma neće mene teta Alijenka dati da me se zatvara u podrum 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 18 kol, 2009 6:01 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Cvicek je napisao/la: Ma neće mene teta Alijenka dati da me se zatvara u podrum  ako budeš zločest osobno ću te zatvoriti u podrum
|
| uto 18 kol, 2009 6:01 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
redhair je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Ma neće mene teta Alijenka dati da me se zatvara u podrum  ako budeš zločest osobno ću te zatvoriti u podrum dijete, mama tvoja je ovdje veliki autoritet, cak ni tvoja teta brunfilda ne moze protiv nje ( al budem dala sve od sebe)
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 18 kol, 2009 6:04 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
alien she je napisao/la: redhair je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Ma neće mene teta Alijenka dati da me se zatvara u podrum  ako budeš zločest osobno ću te zatvoriti u podrum dijete, mama tvoja je ovdje veliki autoritet, cak ni tvoja teta brunfilda ne moze protiv nje ( al budem dala sve od sebe) onda ćeš ti završiti u drugom podrumu
|
| uto 18 kol, 2009 6:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
@Alienka, I onda ćemo biti čelija do čelije u podrumu, i kad dođeš pitat ću - "Bok! A radi čega si ti ovdje? Ja sam tu završio jer nisam htio jesti kelj  ... i jel znaš čije su ove kosti u 3. čeliji  " 
|
| uto 18 kol, 2009 6:12 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Cvicek je napisao/la: I onda ćemo biti čelija do čelije u podrumu, i kad dođeš pitat ću - "Bok! A radi čega si ti ovdje? Ja sam tu završio jer nisam htio jesti kelj  ... i jel znaš čije su ove kosti u 3. čeliji  "  mda točno..pustila bi ja vas s podruma nakon kojih sat dva kd se opametite 
|
| uto 18 kol, 2009 6:13 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
redhair je napisao/la: Cvicek je napisao/la: I onda ćemo biti čelija do čelije u podrumu, i kad dođeš pitat ću - "Bok! A radi čega si ti ovdje? Ja sam tu završio jer nisam htio jesti kelj  ... i jel znaš čije su ove kosti u 3. čeliji  "  mda točno..pustila bi ja vas s podruma nakon kojih sat dva kd se opametite  mislim da cu morati zvati plavi telefon, ali imam osjecaj da imaju zabranu poziva kuce cudakovic 
|
| uto 18 kol, 2009 6:15 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
alien she je napisao/la: redhair je napisao/la: Cvicek je napisao/la: I onda ćemo biti čelija do čelije u podrumu, i kad dođeš pitat ću - "Bok! A radi čega si ti ovdje? Ja sam tu završio jer nisam htio jesti kelj  ... i jel znaš čije su ove kosti u 3. čeliji  "  mda točno..pustila bi ja vas s podruma nakon kojih sat dva kd se opametite  mislim da cu morati zvati plavi telefon, ali imam osjecaj da imaju zabranu poziva kuce cudakovic  no no nebudemo pretjerivali to je sve zezancija ja sam dobra majka/sestra/svekrva
|
| uto 18 kol, 2009 6:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
| uto 18 kol, 2009 6:46 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|