| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Debljina, anoreksija i bulimija
ma samo je sitne građe
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 15 pro, 2009 1:38 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma nije to. sitne grudi uopce mi nisu pale na pamet.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 15 pro, 2009 1:44 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Recimo Jery Ryan u Voyageru trenutno je slične građe. Da joj ukloniš grudi sličila bi njoj.
|
| uto 15 pro, 2009 1:53 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
RAI'TARA je napisao/la: Recimo Jery Ryan u Voyageru trenutno je slične građe. Da joj ukloniš grudi sličila bi njoj.
A ja san sljedeci papa...  
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| uto 15 pro, 2009 1:58 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Hallowed is the Mrgud! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 15 pro, 2009 1:59 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ova mršava je idealna za trčanje maratona... ...ni atletičarke nisu puno deblje... pogotovo one od 400m pa na dalje... skroz su mršave...
| sri 03 vel, 2010 12:51 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Jao najgore je u dijeti kad se zazelis cokolade ,fine punjenje cokolade (punje svim vrstama vocnih krema ) sline mi cure 
| pet 05 vel, 2010 10:44 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
joj ta dijeta, meni je to užas...ma nema šanse da bih se ja stavila na dijetu...rađe malo ali kako treba... 
| pet 05 vel, 2010 11:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dijete su zavaravanje samog sebe... ...nema ništa od toga ako se ne pokreneš... 
| pet 05 vel, 2010 11:41 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.bobo je napisao/la: ...dijete su zavaravanje samog sebe... ...nema ništa od toga ako se ne pokreneš...  Ma samo se treba počet pravilno (zdravo) hranit, što jako malo ljudi radi...
|
| sub 06 vel, 2010 12:02 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
jep, kretati se trba...što više kretati!!!!!!! a menje pred kompom i tv-om 
| sub 06 vel, 2010 12:04 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
pahuljica je napisao/la: jep, kretati se trba...što više kretati!!!!!!! a menje pred kompom i tv-om  A onda kak da gledamo Trek? 
|
| sub 06 vel, 2010 11:44 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
_Oz je napisao/la: Ma samo se treba počet pravilno (zdravo) hranit, što jako malo ljudi radi... E, to je poanta. Nikakva dijeta ne pomaže jer ćeš se prije ili kasnije vratit staroj prehrani kad završiš s dijetom. Treba jesti svega, ali u manjim količinama, što raznovrsnije moguće. Treba jesti više manjih obroka umjesto 2-3 velika. I kretanje, naravno. A sve dijete što se nađu na netu i časopisima su 
|
| ned 07 vel, 2010 8:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
shirajzl je napisao/la: _Oz je napisao/la: Ma samo se treba počet pravilno (zdravo) hranit, što jako malo ljudi radi... E, to je poanta. Nikakva dijeta ne pomaže jer ćeš se prije ili kasnije vratit staroj prehrani kad završiš s dijetom. Treba jesti svega, ali u manjim količinama, što raznovrsnije moguće. Treba jesti više manjih obroka umjesto 2-3 velika. I kretanje, naravno. A sve dijete što se nađu na netu i časopisima su  Je istina je trebalo bi se teziti toj mediteranskoj prehrani i jesti cak do 5 manjih . Samo pogledaj nacin zivota ljudi sve je ubrzano mora se ici na posao na predavanja ,jednostavno ljudi nestignu . Ja npr . nejedem navecer ,nejedem slatko i idem u teretantanu vjezba i jedem puno voca . I ima odlicne rezultate i zadovoljan sam sta sam postigao .
| ned 07 vel, 2010 10:47 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ma ljudi uopće ne trebaju izbacivati iz prehrane ništa što vole, već samo jesti umjereno, dovoljno da se zasitiš a ne trpati hranu u sebe.
Ja jedem sve što volim. Ali jedem dovoljno, nikad previše. Jer ako se jednom prejedeš, uništiš cijelu ravnotežu u metabolizmu.
|
| pet 12 vel, 2010 8:39 pm |
|
 |
|