Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
Re: Umišljeni moderni muškarci
OK, djeco, ja i dalje glasam za žene....nekak su mi draže od muških....
A da ostanemo OnT, mislim da se radi o PANICI a ne umišljenosti kod "modernih" muškaraca.... Žene su postale (pre)agresivne, postale su i lovci i skupljači, pa je kod muškog roda nastala kolektivna apopleksija....
P.S. @lukrecija: ne nabijam svoje godine nikome na nos. One su jednostavno tu, a s njima i nekakvo, bar malo veće životno iskustvo.....
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
Tako je @Picar... povikase oni koji nisu gradjani... More se i tako rec za seljaki....
Zene su , moj Picard , oduvik lovci ..samo njihov plijen nisu divlji prasci , jeleni i ca ja znan , maje inteligentna bica.. Njihova je lovina najmocniji predator [ muzijak] ..pa sad ti vidi tu svoju teoriju "zavjere"...... Ako imas let kako si reka onda ti je to jasno.... Mi muski , smo odavno premet vrlo vjeste taktike lova , zenskog dijela roda ... i to vrlo perfidne ...ali si nemoremo pomoc ..dapace....
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
Nema tu niš perfidno, dragi moj prijatelju....par tisuća godina nas kojekakvi polupismenjaci uće da smo mi ti koji lovimo....ma da nebi.....pitanje je samo koliko su nam timaritelji dobri....hehehehehe....Welcome to the human ZOO.... Latest hunt, straight from the City of Stupidnesss, another male
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
ovih par postova me podsjetilo na onaj stari aforizam:
Muskarac duguje svoj uspjeh prvoj zeni, a svoju drugu zenu uspjehu.
...a kad jednom postane uspjesan, onda se definitivno pretvara u lovinu koja u biti bira koji ce ga lovac uloviti... i tako postane umisljeeeen
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says:"Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
buco je napisao/la:
I koji je izlaz iz takove situacije decki !?...
kakav izlaz? iz cega? tko zeli izaci? umisljeni smo i uzivamo u tome!
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says:"Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.