|
Sada je: pon 27 srp, 2026 4:59 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: Nontopic pričaonica
Mir'Na Riker je napisao/la: Ne znaju ti oni to, samo Oz. Ali slobodno ih uputi.  Ne znam koliko je prikladno na jednom forumu reklamirati sadržaje s drugog foruma.
|
| ned 16 pro, 2012 7:37 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Prikladno je dok god se ne radi o SFC-u Cviček, šalim se.Slobodno nas uputi. 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 16 pro, 2012 8:11 pm |
|
 |
|
Founder
|
Nije taj forum sigurno. http://www.forum.hr/showthread.php?t=718001Tema ima 100 stranica. To je ipak neki rezultat.
|
| ned 16 pro, 2012 9:38 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Oho, Matias! Welcome back! I slobodno "reklamiraj" što god hoćeš s kojeg god foruma. Osim SFC-a. 
|
| ned 16 pro, 2012 9:49 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Tako je, strogo su zabranjeni sljedeći linkovi: http://sfcentar.com/http://forum.sfcentar.com/
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 16 pro, 2012 10:19 pm |
|
 |
|
Founder
|
Kako god vi kažete.  Ne znam što bi na to rek'o Miroslav.
|
| ned 16 pro, 2012 10:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
PrincMatias je napisao/la: http://www.forum.hr/showthread.php?t=718001 Ajme koliko toga ima  Sulejman je ništa naprema Princu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 16 pro, 2012 10:34 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
I Prinče Matiase, ne ide to "bacanje pod jaja" ha?
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 17 pro, 2012 7:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Živite u istome gradu, povedi ga jednom van i pouči ga  I ako je netko čitao tu forum HR temu - jel bi mogao izvuć naj djelove da se ne čita sve?
|
| pon 17 pro, 2012 8:00 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Njega treba odvest u bordel i nek iskešira 500 kn za dobar blowjob, a ne da 500 kn potroši u mjesec-dva na neuspješne izlaske. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| pon 17 pro, 2012 8:07 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Wildchild je napisao/la: Njega treba odvest u bordel i nek iskešira 500 kn za dobar blowjob, a ne da 500 kn potroši u mjesec-dva na neuspješne izlaske. 500 kn za BJ?! Nije li to malo pretjerano? Ja bih dao max. 100 kn samo za to. 500 kn bi za sex sa predigrom naravno i svim uključenim bilo ok.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 17 pro, 2012 8:16 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Ne znam koliko se kreću cijene na tom "tržištu", ali 500 kn mi se čini realna cijena za to. Za 100 kn bi dobio možda handjob. Ovo što bi ti htio vjerojatno dođe 1000 kn ili više. Ali hej, tko bira, taj masturbira.  Cijene su takve vjerojatno kako bi svodnici kvalitetno zaradili. Također, načuo sam iz više izvora kako se na bikerskim feštama zna zalomit rođendanski poklon slavljeniku, besplatan naravno.

|
| pon 17 pro, 2012 8:25 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Wildchild je napisao/la: Ne znam koliko se kreću cijene na tom "tržištu", ali 500 kn mi se čini realna cijena za to. Za 100 kn bi dobio možda handjob. Ovo što bi ti htio vjerojatno dođe 1000 kn ili više. Ali hej, tko bira, taj masturbira.  Cijene su takve vjerojatno kako bi svodnici kvalitetno zaradili. Također, načuo sam iz više izvora kako se na bikerskim feštama zna zalomit rođendanski poklon slavljeniku, besplatan naravno. 1000kn? To je ipak malo way too much. Moj frend mi je pričao da je sve dobio za 400 kn. I to mladu 18-godišnju curu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 17 pro, 2012 8:28 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cvicek je napisao/la: I ako je netko čitao tu forum HR temu - jel bi mogao izvuć naj djelove da se ne čita sve? Čitala sam, ali zaboga...morala bih opet čitat svih 100 stranica da vidim najdijelove. Btw, Princ Matias, kakve su to priče da si uletio curi, kleknuo pred nju, poljubio ruku i počeo citirat neku pjesmicu? De Wildchild pobogu, vodi ga van. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 17 pro, 2012 8:30 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Sovereign X je napisao/la: 1000kn? To je ipak malo way too much. Moj frend mi je pričao da je sve dobio za 400 kn. I to mladu 18-godišnju curu Frend ti je lagao. A inače, oni koji plaćaju za seks zrače očajem, a meni, po ovome iznad što je Mirna napisala, Princ Matias zrači očajem.

|
| pon 17 pro, 2012 8:36 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|