Sada je: ned 16 kol, 2026 9:08 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 8735 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 567, 568, 569, 570, 571, 572, 573 ... 583  Sljedeća
 Nontopic pričaonica 
Autor/ica Poruka
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Post Re: Nontopic pričaonica
...prošlo je... :mrgreen:

ned 11 stu, 2012 9:10 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Sritan sam ka malo dite zato jer su naši junaci, naši dragi generali Gotovina i Markač napokon na slobodi, oprani od svake ljage koju su i njima i Domovini htjeli nametnuti tezu o genocidnosti hrvatskog naroda. Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska!

slika

slika

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

pet 16 stu, 2012 12:12 pm
Profil Web stranica
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
http://www.index.hr/sport/clanak/i-samm ... 47002.aspx

slika

Citat:
"Iako nisam rođen u Hrvatskoj, moje misli i nadanja idu generalima Gotovini i Markaču. Nadam se i želim da ste sutra ponovo s obitelji, prijateljima i građanima". Nakon odluke haškog suda Brazilac je napisao kratko i jasno: "Sloboda!"

Podsjetnik, Jorge Sammir Cruz Campos je rođen u Itabuni (Brazil), 1987., a u Hrvatsku je došao 2006., 11 godina nakon akcije Oluja.

pet 16 stu, 2012 2:12 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
:lol:

Da, sad je sve super i divno i krasno.

Nema veze to što nam je državna tvorevina odavno izgubila ekonomsku neovisnost time što su dio najproduktivnijih poduzeća prodali, a još veći dio uništili, i što ćemo uskoro biti samo kolonija.

Nema veze što nemamo ni financijsku neovisnost, da centralna banka radi po stranom diktatu i da je u 20 godina "stvoren" xx puta veći vanjski dug nego što ga je cijela bivša domovina uspjela napraviti u 40ak godina...

Nema veze što se nema političke neovisnosti, već se provodi volja EU.

Nema veze što nemamo ni demokraciju već partitokraciju, vladavinu stranaka i "elite".

I sve drugo što bi mogao nabrojati jednostavno nema veze jer jedino je bitno da su generali oslobođeni?

Fakat mi je neobično vidjeti kako ljude može zahvatiti nacionalistično ludilo (bilo bi ga bez obzira kakva bila presuda) i kako su sad u stanju slijepe euforije i ne vide da je sve u istom sranju kao što je bilo i jučer...

BTW, evo sutra prosvjed baš glede uništenih tvornica - http://www.facebook.com/events/366080893485866/
E moj narode kojeg takve stvari narod ne mogu dignuti na noge, već ovaj show s generalima :|

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pet 16 stu, 2012 2:39 pm
Defender of Earth

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Što manje kažem to bolje. Ovo je još jedan od dokaza da smo mi Hrvati glup, glup narod. Sve hrpa retardiranih ovaca s IQ-om sobne temperature kojima su dovoljni nacionalni mitovi od kojih nitko od njih nema a ma baš nikakve koristi. Dao bog da svi ti kreteni koji su tamo slavili na trgu slijedeći dan upali u bankrot jer bolje od toga ne zaslužuju!

pet 16 stu, 2012 2:51 pm
PARTIJA

Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Došlo je vrijeme da se i ja slažem sa svakim slovom nekog Cvičekovog posta.

pet 16 stu, 2012 2:52 pm
Admiral
Admiral

Spol: Ženski
Koje si vrste?: not martian
potpis na Cvičekov post :thumbs2:

naši profesori su otkazali sva predavanja i opijaju se u vijećnici. živjela 'rvacka :roll:

pet 16 stu, 2012 2:59 pm
anarho trekkie

Baš mi je lijepo to vidjeti :D

Sad me pomalo strah dalje komentirati da ne pokvarim dojam 8-[ 8-[ 8-[

Okej sam s ovakvom presudom jer sama po sebi nije imala smisla. Oni koji su odgovorni za sve ono što se događalo prije 20 godina su već odavno pod zemljom, a temeljni uzroci su isprepletena gomila faktora pa teško da se može naći konkretan "krivac" ili glavni uzrok. Za pojedinačne, konkretne zločine će se trakavica ionako nastaviti još ko zna koliko godina...

S druge strane, da je presuda prošla, na temelju te "zapovjedne odgovornosti" bi se onda moglo tražiti procesuiranje članova NATO saveza i još nekih država u čijim je oslobodilačkim ili "oslobodilačkim" akcijama ubijeno na tisuće ljudi, a za to nitko nije odgovarao... to bi teoretski bilo zanimljivo za pratiti, iako je lako za pretpostaviti kakav bi ishod bio...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pet 16 stu, 2012 3:10 pm
PARTIJA

Ma Haški sud je sam po sebi farsa jer se odnosi samo na ratne zločine smiješnih zemalja poput Hrvatske i Srbije. Europskim silama ne pada na pamet podvrgavati se takvoj besmislenoj tvorevini. Da njemački ili francuski (ako se ne bi predao prije toga) general počini ratne zločine, Haški sud bi se promptno raspustio.

pet 16 stu, 2012 3:22 pm
anarho trekkie

Da, tako nekako, to je više ko nekakav tragikomični show. Ne vidim šanse, da budem aktualan, da itko bude procesuiran za ovotjedno granatiranje Gaze (i odgovor nazad), i skorašnju invaziju na istu, u sklopu čega je već pobijeno mnogo djece, a žrtava će idućih dana biti još i više :(
Moglo bi se raspravljati da li bi bilo optužnica da se u to u HR rješilo kako spada, pa ne bi trebali drugi "umjesto nas"... al votevr...

I kad je već Oz spomenuo nogomet, palo mi na pamet da ćemo uskoro igrati kvalifikacijske tekme sa Srbijom (gdje ono igramo prvu? :-k ) pa se mogu kladiti da će biti još "ludila" oko toga. Možda je vrhunac prošao, no rasplet će potrajati još neko vrijeme :)

slika

pet 16 stu, 2012 9:47 pm
PARTIJA

Igramo u ožujku u Zagrebu prvo, dotad će se smiriti ovo sve.

pet 16 stu, 2012 10:14 pm
anarho trekkie

shirajzl je napisao/la:
dotad će se smiriti ovo sve.
Ti si optimist :)
Hoćeš se kladiti da će komentator spomenuti sve to oko Gotovine i presude, i da će se na stadionu moći vidjeti ljude s prepoznatljivim slikama u rukama koji pjevaju klasičan repertoar?
Zanima me što će sa sobom donijeti istočni nam susjedi :)

slika

pet 16 stu, 2012 10:36 pm
Desolate

Opis Stanja: Alienated
Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Danas gledam na netu koliko ljudi se skupilo u Zagrebu na dočeku generala, mislim sve je to lijepo što su oni oslobođeni, ali hej, skupi se bez beda 100 000 ljudi. Skoro trećina nezaposlenih. Zapraavo ti svi i jesu nezaposleni ili su branitelji sa mirovinama kojih se ne bi posramili niti doktori. Čast izuzecima. :)
Danas bio na pivi u Palachu i pri povratku doma gledam kako mladi hrvatine sa majicama na Gotovinu razvaljuju neke trofazne cajke.
Živjela naša Hrvatska!

Btw, potpis na Cvičekov i shirajzl-ov post.

Last fm
slikaslika
Hrčak je napisao/la:
lol ja nisam dama

sub 17 stu, 2012 1:09 am
Profil ICQ Web stranica
Častoljupka

Naj Film: ST: XI
Ovu sada djecu neće bolit briga za rat, samo trebamo dočekat tu smjenu generacija i sve će biti ok.

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

sub 17 stu, 2012 1:21 am
Desolate

Opis Stanja: Alienated
Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Ovi mladi "'rvatine" su jedva 1. ili 2. srednje. Tako da, dok god ima onih koji će mladima usađivati nacionalističke ideologije prošlog vremena, nema pomaka na bolje.

Danas se bez beda skupilo 100000 ljudi u Zagrebu, a kad je neki prosvjed, jedva se skupi 1000 ljudi.
Fakat smo zaslužili da nas netko uzme pod svoje okrilje, kao što to radi EU, jer za drugo nismo sposobni.

Last fm
slikaslika
Hrčak je napisao/la:
lol ja nisam dama

sub 17 stu, 2012 1:27 am
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8735 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 567, 568, 569, 570, 571, 572, 573 ... 583  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: