| Autor/ica |
Poruka |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Re: Nontopic pričaonica
Ma nije problem toliko u Bobinom pravopisu i načinu na koji "piše" svoje postove, nego u tome kaj nasred rečenice počne pisati engleski, što barem mene živcira kod bilo koga. Ako pričamo, onda pričamo po hrvatskom ili barem rvackom, a ako pričamo po engleskom onda engleskom, nema pola pola  . Ajde još toleriram onak jednu riječ u nekoj rečenici, tipa wtf, omg ili nešt sličnoga, al ovo Bobino masakriranje ](./images/smilies/eusa_wall.gif) .

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 10 stu, 2012 10:33 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Ma nije to živciranje, ali kad čovjek svako malo koristi engleski jezik i pritom radi brutalne gramatičke i pravopisne greške samo od sebe pravi budalu.
|
| sub 10 stu, 2012 10:36 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ali zašto bi to ikoga smetalo?
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 10 stu, 2012 10:43 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Seriously people? Zašto bi to koga smetalo? Pa, svi ga znamo, anyway... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 10 stu, 2012 10:45 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ja sam bila sarkastična.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 10 stu, 2012 10:45 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Me too... 
|
| sub 10 stu, 2012 10:49 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Oh snap. xD
|
| sub 10 stu, 2012 10:50 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Mimi provocira 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 10 stu, 2012 10:52 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Mora vas se malo , preozbiljni ste 
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| sub 10 stu, 2012 11:50 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Like! 
|
| sub 10 stu, 2012 11:52 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| sub 10 stu, 2012 11:52 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
Suikotreki je napisao/la: A nemožeš ti protiv grammer nazia... To je u njihovoj krvi. ne možeš, odvojeno Suiko, za Boga miloga. 

|
| ned 11 stu, 2012 12:01 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
This is a disaster
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 11 stu, 2012 12:03 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cmd Data je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: A nemožeš ti protiv grammer nazia... To je u njihovoj krvi. ne možeš, odvojeno Suiko, za Boga miloga.  ups sorry nisam skužio. 
| ned 11 stu, 2012 12:05 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Grammer?!?!?! 
|
| ned 11 stu, 2012 12:05 am |
|
 |
|