|
Sada je: uto 25 kol, 2026 11:29 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitajte The Boza, Boz odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: Pitajte The Boza, Boz odgovara
Ko ti kriv što nemaš ukusa :p
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 26 stu, 2010 2:54 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: Ko ti kriv što nemaš ukusa :p Da, fakat... Moram prestat slušat Gotan project dok još ima nade za mene. 
|
| pet 26 stu, 2010 3:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Možda prestat slušat samo Gotan Project?
|
| pet 26 stu, 2010 4:12 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Quales (quas) linguas calles?
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 26 stu, 2010 11:21 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Hrvatski, papadonski, engleski, tu i tamo riječ (doslovce, ništa više) ruskog i njemačkog. I naravno, googleovski, kojem se moram zahvaliti za prevođenje tvog pitanja 
|
| pet 26 stu, 2010 11:28 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Smatraš li da Google prevoditelj može poslužiti ozbiljnoj svrsi?
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 26 stu, 2010 11:45 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ozbiljnoj? Ne. Nikako. Ali tu i tamo zna rezultirati u duhovitim prijevodima. Pogotovo ako volite profesionalno trolati ekipu na forumima, pa napišete post na engleskom, pa na babelfish (google translate je previše napredan) english>german, pa onda german>french, pa onda french>hebrew, hebrew>spanish, spanish>english, i onda submit. Zabava zagarantirana.
|
| pet 26 stu, 2010 11:51 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Kako ti se svidjelo predavanje o Kardasijancima i tko se više istaknuo - predavač ili publika?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 26 stu, 2010 12:56 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Oz, nisi ti vidio moj folder s glazbom 
|
| pet 26 stu, 2010 1:22 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
shirajzl je napisao/la: Oz, nisi ti vidio moj folder s glazbom  A pogotovo ne moj
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 26 stu, 2010 1:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sovereign X je napisao/la: Kako ti se svidjelo predavanje o Kardasijancima i tko se više istaknuo - predavač ili publika? Smijeh. I lom. Mislim da smo u dvije epizode koje su slijedile naučili više nego na predavanju.
|
| pet 26 stu, 2010 1:32 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
The Boz je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Kako ti se svidjelo predavanje o Kardasijancima i tko se više istaknuo - predavač ili publika? Smijeh. I lom. Mislim da smo u dvije epizode koje su slijedile naučili više nego na predavanju. Jedva čekam da T'Grel ovo pročita. 
|
| pet 26 stu, 2010 1:40 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
shirajzl je napisao/la: The Boz je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Kako ti se svidjelo predavanje o Kardasijancima i tko se više istaknuo - predavač ili publika? Smijeh. I lom. Mislim da smo u dvije epizode koje su slijedile naučili više nego na predavanju. Jedva čekam da T'Grel ovo pročita.  Ha-ha, vrlo smiješno...  Ako je čovjeku bilo smješno predavanje, neka. Svatko ima svoje viđenje predavanja. Rijetki su oni koji su se okušali biti predavačima bilo u udruzi bilo na nekom od konova. Ja sam to napravio... i već ima podosta staža po tom pitanju. Ja sam zadovoljan predavanjem. Ako netko nije... šta mu ja tu mogu. Ako netko smatra da može bolje - neka slobodno izvoli.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 26 stu, 2010 2:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ja, recimo, nebih bio zadovoljan predavanjem u kojemu me publika ispravi svakih 47 sekundi. I u kojima preskačem bitne stvari o kulturi rase. Pogotovo ako je predavanje o kulturi, a ne o brodovima i vojsci. Ali to sam samo ja.
|
| pet 26 stu, 2010 2:59 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Publika nije primjereno reagirala. Svi su oni pametni kad ne predaju... ali da se stave u moju poziciju bili bi drugačiji. Predavanje se treba napisat... prvenstveno treba htjet to napravit i uopće upotpunit udružni program. Pa ispredavat ljudima da to nije tak baš dosadno... ali drugi nemaju pojma kako se to radi pa eto, kritiziraju. Kažem, ja sam zadovoljan svojim predavanjem. Ako netko nije, neka napravi bolje pa neka ga ispredaje.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 26 stu, 2010 3:03 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|