|
Sada je: ned 16 kol, 2026 6:00 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Naj Forumaš
Evo moja kratka lista, nemam inspiracije baš... Najgej: WildchildNajkonzerva: SovkoNajmućki provokator: OgamerNajmućko đubre: MikiNe znam dalje... lozu! 

|
| čet 17 vel, 2011 12:15 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
@ Ant -  Evo još jedan: IOI Btw, cviček 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 17 vel, 2011 12:19 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Mir'Na Riker je napisao/la: @ Ant -  Evo još jedan: IOI Btw, cviček  da, baš su se iskazali 
| čet 17 vel, 2011 12:59 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
E, da, i Pahuljica ima naj-smisao-za-humor na forumu! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 17 vel, 2011 1:33 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Najbolji forumaš
Miki je napisao/la: To je iz lipnja 2009. Zar je Spet uopće postojala tada? Mislim da je postojala i nekolicinu godina prije tog datuma Miki je napisao/la: S kim NAJviše volim pričat o Treku u Trek anketama: Cviček Jeeeee! Tnx! Miki je napisao/la: Da sam barem bio na forumu dok su tu bili Ternek i njemu slični, koji su se raspištoljili u TNG anketama. To je istina, i sam sam pomalo nostalgičan za tim vremenima... iako mi se, istini za volju, dosta izgubio elan za komentiranjem treka Miki je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Kad bi se njihovo mišljenje skupilo u jednu rečenicu, ja bih bio nepismena antinacionalističko-komunistička budala koja ne zna raspravljati, neupućena cvilidreta koja nema pojma o nogometu i treku, te provokator koji brije na zamišljeni tok rasprave  Tko su to 'oni'? Zafrkancija na svoj račun na temelju raznih komentara koje sam na više ili manje šaljiv način dobio zadnjih mjeseci. Vjerujem da ako pratiš teme, da si primjetio poneku od tih situacija 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 17 vel, 2011 1:43 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Tak...ko da i nisam. Vidim da ti se svako malo nešto predbaci, al valjda sve u dobroj volji.
|
| čet 17 vel, 2011 7:25 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Najviše me zbunjuje: spet Cvicek je napisao/la: Miki je napisao/la: To je iz lipnja 2009. Zar je Spet uopće postojala tada? Mislim da je postojala i nekolicinu godina prije tog datuma Da, zamisli. Ant je napisao/la: naj-misticniji-spamer: Spet - toliko postova, a opet ostaje nekako misteriozna. jos se ocekuje njezin prvi izravni odgovor u pripadnom pitaj-topicu. Živa mistika, da. Forumaš koji mi najviše nedostaje: mr.boboOnak, premalo je komentara o Archeru u posljednje vrijeme... 
| pet 18 vel, 2011 1:06 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Miki je napisao/la: Tak...ko da i nisam. Vidim da ti se svako malo nešto predbaci, al valjda sve u dobroj volji. Većinom je u zafrkanciji, ali ponekad se dobaci i poneka zlonamjerna. A koliko me dira govori to da se zafrkavam na taj račun, i trenutačno sam mamafat s avatarom najgoreg gada kojeg sam u zadnje vrijeme primjetio u serijama i filmovima 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 18 vel, 2011 1:08 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Miki je napisao/la: Tak...ko da i nisam. Vidim da ti se svako malo nešto predbaci, al valjda sve u dobroj volji. Većinom je u zafrkanciji, ali ponekad se dobaci i poneka zlonamjerna. A koliko me dira govori to da se zafrkavam na taj račun, i trenutačno sam mamafat s avatarom najgoreg gada kojeg sam u zadnje vrijeme primjetio u serijama i filmovima  On tako dobro glumi gadove. 
| pet 18 vel, 2011 1:10 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Fala na pohvalama ..ja necu nikog nit falit nit kudit jer su vise manje svi dobri 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 18 vel, 2011 1:12 am |
|
 |
|
Number One
|
captain je definitivno naj-diplomata foruma 
| pet 18 vel, 2011 1:13 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Moj trenutni avatar me diplomatski inspirira Iako moga bi napisat da forumasi koji mi najvise fale su : Hrcka i Bobo Sican se jedne forumasice iz makarske je mislin bila .. nije bila losa ..pa i chaky ..a onda i ezri ..bas je dosta dobrih diskutanata otislo a da ih defacto nikad nisan nit upozna ..nego samo arheoloski cita njihove komentare ponekad  Ps ..i nema alienke ..strawberry ..Mcgyver nije bija losh forumas ..onda ona sa cudnon mackon na avataru 
|
| pet 18 vel, 2011 1:23 am |
|
 |
|
Number One
|
Captain - arheolog-diplomat 
| pet 18 vel, 2011 1:23 am |
|
 |
|
Make it so
|
Bash pravi picard ..sa mrvicu vise kose 
|
| pet 18 vel, 2011 1:24 am |
|
 |
|
Number One
|
Mrvicu? 
| pet 18 vel, 2011 1:26 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|