Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
Re: Anime
Uvijek sam htjela znat kak izvest kamehame val.
Nda, Dragon Ball i Sailor Moon. Uuu i Pokemoni.
Uuu i Digimoni.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
Ok, sjetih se jednog od najdražih.
I da je bar sad Asimov tu da se ubaci s "Gundam Seeeeeeeed!".
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
Jel iko gleda ovaj anime od pocetka do kraja ..ja u biti nisan nego dvi ili tri epizode ali ovaj talijanski intro je prejeben ..a crtani je onako brutalan pomalo
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
ja jedino što sam gledala kao mala na satelitu RTL to je bila Sailor Moon...ali ono, bila sam stvarno mala
Pridružen/a: sub 12 lip, 2010 6:19 pm Postovi: 27 Spol: Muški Naj Serija: TNG
captain je napisao/la:
Postoji li hrvatski anime portal koji ima i forum? Tko od vas voli anime gledat ?
Ja obozavam anime , Dbz pogotovo i sad se mucim naci neki anime forum na kojem mogu povremeno postat pa me zanima jel znate vi za koji?
Imaš http://www.anime-overdose.com na kojem sam i ja registrovan i pomalo prevodim pokoji anime. Veliki sam zaljubljenik u anime i konstanto ih gledam (trenutno Spice and wolf) Imaš i http://anbuhq.com/wordpress to je hrvatski anime portal koje se isključivo bavi prevođenjem DB Kai. Ima još pokoji sajt ali nisu toliko aktivni kao AO. Takođe imaš i hr fanzin Yoshi koji je online i kojeg možeš skinut na http://yoshi.iugrina.com/, naravno free. Do sada ima nekih 30ak. Ja preferiram neke psiholeške ili horor serijale, ali naravno gledam skoro sve šta mi padne pod ruku. Među omiljenim su mi Elfen lied, SEL, Paranoja agent, Perfect blue, Animatrix i drugi. To je to. Ak koga šta zanima neka pita pozzzzzzz
Animatrix! Omg omg omg moram to opet pogledat.
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Evo baš smo se jučer ja i ekipa za vrijeme dok smo razgovarali o igricama za PC, PS2, PS1, gameboy..., sjetili meni jednog od najboljih (bar mi je bio do neke 15-16 godine najbolji):
A dok sam bio još mlađi sam gledao Sailor Moon
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Jedine anime koje sam ko klinac gledao su bili Voltron i Robotech. Bio sam neopravdano zaluđeniji Voltronom, jer sam imao više kazeta, dok Robotech nisam odgledao do kraja tak da ne znam što se dogodilo, iako je Robotech kompleksniji i mračniji. Voltron je šamaranje mrtvog konja.
Dok bi stari išao s posla, onda bi išao u videoteku i uzimao meni malenome crtiće. No ono što je njemu bio crtić na naslovnici, je u biti bila hrpa anime gore slešera. Toga sam se nagledao, al sam svemu zaboravio imena. Ko da je i bitno.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.