| Autor/ica |
Poruka |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Umišljeni moderni muškarci
To je ok, ali sve je u početku žena ( na dokumentarcu vidjela...)
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 26 pro, 2007 12:03 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
OMG...al se otislo off topic. Pa ovo je postalo pravo prepucavnje izmedzu muskih i zenskih... (btw. muski su bolji )
| sri 26 pro, 2007 12:32 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Nightshoot je napisao/la: OMG...al se otislo off topic. Pa ovo je postalo pravo prepucavnje izmedzu muskih i zenskih... (btw. muski su bolji )pa sta kaze naslov topica? umisljeni muskarci, eto ga, 100% on topic! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 26 pro, 2007 12:53 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
ja ne vjerujem da su umisljeni moderni muski, ista brojniji od umisljenih modernih zena. U biti je rasprava o tome tko je bolji besmislena.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sri 26 pro, 2007 12:55 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
zmajchek je napisao/la: U biti je rasprava o tome tko je bolji besmislena. pa... ja bih se slozio, samo sto Ezri i dalje ne priznaje nasu superiornost 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 26 pro, 2007 12:56 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
zmajchek je napisao/la: ja ne vjerujem da su umisljeni moderni muski, ista brojniji od umisljenih modernih zena. U biti je rasprava o tome tko je bolji besmislena. kada se u istu recenicu stave rijeci ''muski'' , ''zenski'' i ''bolji'' rasprava uistinu jest besmislena 
| sri 26 pro, 2007 12:59 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ok. Navedite mane i kvalitete muškog i ženskog lika u 21.st.
Ž: - preopterećenost izgledom ( što dovodi do psihičkih i prehrambenih poremećaja)
- sve veća samostalnost ( dakle sve više žena se odlučuje na karijeru i život bez braka i sl.)
- e sad mi ne pada na pamet ( gledam Prison Break pa ne razmišljam o ničemu dr.)
M: - užasno rašireni šovinizam
- metroseksualac kao nova vrsta *seksualca
- pogledaj natuknicu 3. u Ž
|
| sri 26 pro, 2007 1:05 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ezri je napisao/la: Negdje sam vidjela da se prvo napravi ženski fetus i onda ako treba biti muško da mu izraste piša i ostatak.... Ezri je napisao/la: To je ok, ali sve je u početku žena ( na dokumentarcu vidjela...) Zanimljiva tvrdnja. Sta bi to onda znacilo da je muskarac u stvari zena koja je evoluirala? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 26 pro, 2007 1:08 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
A zašto nebi genetski nazadovala pretvaranjem u muškarca?
|
| sri 26 pro, 2007 1:13 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
Ezri je napisao/la: A zašto nebi genetski nazadovala pretvaranjem u muškarca? jer bi po tome prvo bilo musko a onda zensko
| sri 26 pro, 2007 1:23 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Ma ziher...
Može biti žensko i daljinim razvojem se poboljšavati ili može odmah zj*ati stvar i pretvorit se u muško
|
| sri 26 pro, 2007 1:30 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
zmajchek je napisao/la: ja ne vjerujem da su umisljeni moderni muski, ista brojniji od umisljenih modernih zena. U biti je rasprava o tome tko je bolji besmislena. naslov je umišljeni moderni muškarci i o tome raspravljamo. ako ćemo raspravljati o umišljenim modernim ženama, onda treba otvoriti novi topic ili ovaj preimenovati u umišljene moderne žene i umišljeni moderni muškarci.. ili umišljeno moderno društvo. dakle, gdje smo ono stali 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 26 pro, 2007 12:23 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
stali smo kod toga da muskarci nisu umisljeni, nego jednostavno realni, ali zene, u duhu svojeg nerazumjevanja, muškarce naivaju umišljenima
| sri 26 pro, 2007 12:43 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
za početak je bedasto tako genralizirat. Tipa muškarci nisu umišljeni, oni su realni, samo ih žene ne razumiju?!? Za početak ima nas svakavih i niti jedna strana nije superiorna. Za osobine gdje su žene u pravilu jače, a muški su slabiji, uvijek postoji nešto u čem je situacija obrnuta. I to je tak. Svašta to žene ne mogu razumjeti?!? pa sam ja živi dokaz da nije istina. I svašta to muški ne kuže, pa imam par prijatelja koji nisu gay a kuže. I tak. Sam se vi tu prepucavajte, to ne bude prevagnulo ni na jednu ni na drugu stranu.
A što se tiče teme, dakle muški ego. I žene imaju ego. Naročito one koje jako paze na izgled. E sad ima toliko muških koji su nesigurni u sebe da ovoono. Teorija ne stoji. Mislim ja znam da bi mnoge žene da im muškarci prvi priđu i to sve. Ali istina je da se to danas teško nađe, uglavnom je to zato što su žene samostalnije pa se očekuje da i one pokažu zainteresiranost. A to što paze na izgled je njihov problem. Ja recimo znam da nije to tako ključno, osim osnovnih stvari (tipa da izgledas uredno i čisto). Nema veze kakve krpice nosiš i koji stil imaš. Niti te muški ignoriraju. Veća vjerojatnost je da im je bed kao uostalom i tebi. I još na kraju, kad nešto želiš potrudi se da do toga i dođeš (ne samo stajat ko mila gera), i to vrijedi za obje strane.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sri 26 pro, 2007 1:17 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Nightshoot je napisao/la: stali smo kod toga da muskarci nisu umisljeni, nego jednostavno realni malo je realnih muškaraca.većinom su realni kao george iz seinfelda 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 26 pro, 2007 8:10 pm |
|
 |
|