| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Danas sam dao ispit i sad... (za studente)
pahuljica je napisao/la: imaš puno strana? ...ne volim što me to čeka slj. godine...mrzim pisati seminare, a kamo li nešto poduži seminar zvan Diplomski rad od 150str. i preko Ma kakvih vražjih 150 strana, moj ima 70-ak (plus dva presjeka i tlocrt hale).
|
| čet 05 srp, 2012 5:40 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
_Oz je napisao/la: Ma kakvih vražjih 150 strana, moj ima 70-ak (plus dva presjeka i tlocrt hale). ma da  weeeeeeeeee, sada sam sretna  do sada koga god sam pitala svi preko sto pa sam se malo prestrašila haha  moj završi sam jedva navukla na 40str  mah, kako god...ima još do toga 
| čet 05 srp, 2012 6:03 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
pahuljica je napisao/la: ma da  weeeeeeeeee, sada sam sretna  do sada koga god sam pitala svi preko sto pa sam se malo prestrašila haha  moj završi sam jedva navukla na 40str  mah, kako god...ima još do toga A pa sve ovisi od toga kod koga ćeš radit. Najbolje ti je otić u knjižnicu i malo prolistat tuđe diplomske da vidiš čiji su najtanji. 
|
| čet 05 srp, 2012 7:04 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
dobila ocjenu iz Sci-Fi Films semestar očišćen... ne trebam ništa radit preko ljeta... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 06 srp, 2012 12:07 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ae, svaka čast Sad lijepo na more, pivicu, sladoled i uživanje
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 06 srp, 2012 1:18 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Čestitke svima Ja isto dala godinu... Prije tjedan dana Još samo jedna  Falit će mi faks 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 06 srp, 2012 1:21 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
znam kako ti je dejanira...i meni se već srce slama kada pomislim na to ...no pustimo sada to, čestitam Mimi i Dejanira 
| pet 06 srp, 2012 2:10 pm |
|
 |
|
bubica
|
pahuljica je napisao/la: znam kako ti je dejanira...i meni se već srce slama kada pomislim na to Jelda? I meni isto. NOT! 
|
| pet 06 srp, 2012 2:44 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ma pahuljice, upisat ćemo mi postdiplomski 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 06 srp, 2012 2:54 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Hvala! Hvala! Čestitke Dejaniri i svimam koji su riješili nešto na faksu... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 06 srp, 2012 3:20 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Dejanira je napisao/la: Ma pahuljice, upisat ćemo mi postdiplomski  nego, ja evo počela skupljati pare ako ne prođem pod besplatno financiranje @_Oz- ti si predugo tamo, naravno da ti ga je više muka i vidjet
| pet 06 srp, 2012 4:01 pm |
|
 |
|
bubica
|
pahuljica je napisao/la: @_Oz- ti si predugo tamo, naravno da ti ga je više muka i vidjet A ti si od jučer na faksu? 
|
| pet 06 srp, 2012 4:39 pm |
|
 |
|
fluffy
|
_Oz je napisao/la: pahuljica je napisao/la: @_Oz- ti si predugo tamo, naravno da ti ga je više muka i vidjet A ti si od jučer na faksu?  još uvijek manje ...ajde ajde, bitno je da mi to finimo... 
| pet 06 srp, 2012 4:42 pm |
|
 |
|
bubica
|
pahuljica je napisao/la: ...ajde ajde, bitno je da mi to finimo...  Ja jutros finio. 
|
| sri 18 srp, 2012 1:25 pm |
|
 |
|
fluffy
|
_Oz je napisao/la: pahuljica je napisao/la: ...ajde ajde, bitno je da mi to finimo...  Ja jutros finio.  bravo, čestitam! 
| sri 18 srp, 2012 2:28 pm |
|
 |
|