| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Nontopic pričaonica
Ona od svojih četrdesetih umire, a sad joj je skoro osamdeset. Nikad ništa nije radila u životu. Jer ju sve živo boli. Uvijek. I uvijek.
|
| sub 24 srp, 2010 3:53 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
joj to je grozno, mislim kada imate nekoga tko umire već duže vrijeme...srećom moja pranona je do neke 101 bila na nogama i hodala okolo...i što je najbolje od svega bila je tako bistra da ju je bio užitak slušati, najviše sam voljela kada nam je prepričavala neke svoje priče iz mladosti 
| sub 24 srp, 2010 3:59 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
 Ma ne umire u smislu da umire, već 'umire'. Ona kaže da umire, al nije još ništ. Jebeno je hipohondrična i pije desetak vrsti tableta za sve. Boji se izać iz kuće jer bi mogla polomit kosti, boji se jest tu i tu hranu jer ima te i te klice, bilo na teveu, pa kak ne vjeruješ, pa eno bilo sad na teveu, neće jest tu i tu hranu jer je taj i taj lik iz Biblije reko da je neće jest... Inače dok tak starci krenu pričat 'e dok sam ja bil mlad', okrenem se i odem. 
|
| sub 24 srp, 2010 6:37 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 25 srp, 2010 7:16 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ooooo, pa dobro je onda tebi bilo Wildy
Nažalost sam ja ostao doma, pošto nisam imao s kim izać no ipak nisam išao spavat rano, već sam cijelu noć do nekih 5 ujutro igrao C & C Generals i razmišljao o jednoj curi....
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 25 srp, 2010 11:06 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Nda, igrice imaju taj efekt da se mašta o curama.
|
| ned 25 srp, 2010 12:32 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Bilo je poprilično dobro, da, da... 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 25 srp, 2010 2:27 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Wildchild je napisao/la: Bilo je poprilično dobro, da, da...  ma odlično 
| ned 25 srp, 2010 2:38 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Miki je napisao/la: Nda, igrice imaju taj efekt da se mašta o curama. Pa prije bi bilo da sam razmišljao o njoj, a ne maštao
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 26 srp, 2010 1:05 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Sovereign X je napisao/la: Miki je napisao/la: Nda, igrice imaju taj efekt da se mašta o curama. Pa prije bi bilo da sam razmišljao o njoj, a ne maštao ...i onda je svizac zamotao čokoladu u omot...
| pon 26 srp, 2010 1:34 am |
|
 |
|
Overlord
|
Ne, već sam onda došao s Overlordima do neprijateljske baze i sravnio je sa zemljom

|
| pon 26 srp, 2010 12:17 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
http://www.index.hr/vijesti/clanak/istu ... 04010.aspxDOKAD??? Dokad će nas žene maltretirat??? Trebamo se mi muški udružit u neku udrugu...mogli bi...ZNAM...mogli bi tu udrugu nazvat D.e.D.a. ili NO MA'AM ili tak nešt. Dosta je više nasilja nad muškarcima!!! Testosteron!
|
| uto 27 srp, 2010 11:29 pm |
|
 |
|
fluffy
|
hehe, ja bih voljela znati razlog prije nego li ju osudim 
| uto 27 srp, 2010 11:31 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Dal ženama treba razlog?
Dovoljan je peemes. Ili to šta joj taj jadni bivši dečko nije kupio čokoladu. Ili se nije sjetio obljetnice za 53. dan otkako hodaju. Ili joj je stao na prst dok su plesali narodnjake. Ili joj je priznao da navija za Hajduk a ne Dinamo.
Žene su beštije, lako puknu. A kad puknu, bude krvi. I poderanih majica. I razbijenih auta sa štetom od 2000kn.
|
| uto 27 srp, 2010 11:36 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Miki je napisao/la: Dal ženama treba razlog? život ti svašta donosi, ponekad i ne znaš što si sve u stanju učiniti u momentu kakve ludosti 
| uto 27 srp, 2010 11:45 pm |
|
 |
|