| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Re: Danas sam dao ispit i sad... (za studente)
_Oz je napisao/la: Danas sam dao zadnji ispit, i sad se idem srušit u krevet.  Čestitke........ 
|
| sri 22 vel, 2012 7:16 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Inače sam i ja gotova s ispitima, ali stanje nije baš pohvalno. I sad idem pisati dugovane zadaće iz Grčke sintakse 1 i prežderavati se mogranjima. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 22 vel, 2012 7:49 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Točkica je napisao/la: Inače sam i ja gotova s ispitima, ali stanje nije baš pohvalno. Šta, prosjek ti je neadekvatnih 4,9? 
|
| sri 22 vel, 2012 10:06 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Ae fala krafni, nakon 4-5 godina bilo je i vrijeme.  Sad treba PIT!!! 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sri 22 vel, 2012 10:36 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
suvremene sociološke teorije - 5 napokon gotovo sa ovim semestrom  izuzev možda Njemačkog iz kojeg ne pristajem na ništa manje od 4 sve u svemu... 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| čet 23 vel, 2012 8:31 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
danas imala promociju (za one prve tri)  i baš naletila na Mirnu i Ozrena ...i da, prošla zadnji ispit iz ovog semestra 
| pet 24 vel, 2012 7:25 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Dadoh ispit iz Novogrčkog jezika 4. Dobih četvorku. Idući je na redu moj najdraži kolegij Homer i homerski dijalekt. I sad... idem učiti za nj.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| sri 20 lip, 2012 4:16 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
uno mas za položit 
| čet 21 lip, 2012 8:41 pm |
|
 |
|
fluffy
|
pahuljica je napisao/la: uno mas za položit  . . . . . . i ovaj, pa evo....dala i taj zadnji...prvi put u životu da sam sve očistila na vrijeme i da imam slobodno ljeto...eh, što taj diplomski studij ni ranije počeo 
| čet 28 lip, 2012 3:08 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
čestitke pahuljice!! to će vjerojatno biti sve od mene u ovoj temi, ja ne polažem ispite, samo izlazim na njih  ____________________________________________ oh, mislim da sam upravo položila tri ispita danas. odoh se onesvijestit na plažu 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| čet 05 srp, 2012 3:36 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Čestitam, Pahuljice! Ja sam ostavila Albanski II za ljeto, vidjet ćemo kako će dalje ići.
|
| čet 05 srp, 2012 4:07 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Točkica je napisao/la: Čestitam, Pahuljice! Ja sam ostavila Albanski II za ljeto, vidjet ćemo kako će dalje ići. Albanski II? Jel to za slučaj da Velika Albanija okupira pola Europe do 2035.? 
|
| čet 05 srp, 2012 4:19 pm |
|
 |
|
fluffy
|
ono _Oz kada sam kliknula na ovaj topik očekivala sam da ćeš se pohvaliti da si diplomirao danas  kada imaš obranu? P.S.-hvala Rowena i Točkice 
| čet 05 srp, 2012 4:26 pm |
|
 |
|
bubica
|
pahuljica je napisao/la: ono _Oz kada sam kliknula na ovaj topik očekivala sam da ćeš se pohvaliti da si diplomirao danas  kada imaš obranu? Ček, moram prvo dat diplomski na uvezivanje. To ću sutra. 
|
| čet 05 srp, 2012 5:05 pm |
|
 |
|
fluffy
|
imaš puno strana? ...ne volim što me to čeka slj. godine...mrzim pisati seminare, a kamo li nešto poduži seminar zvan Diplomski rad od 150str. i preko 
| čet 05 srp, 2012 5:08 pm |
|
 |
|