|
Sada je: sub 02 svi, 2026 8:49 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Zima vs ljeto
Evo ga, prvi dan ove godine da hodam okolo sa golom gornjom polovicom tijela. Počele su vrućine, počelo je znojenje, počelo je ppfffuuuuujeotekakjevruće jadikovanje
Fuj.
A gdje je tek listopad. 
|
| pon 07 lip, 2010 9:28 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma šta ti je. Nemoj izlazit van. Ja ljeti spavam ljetni san.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 07 lip, 2010 9:31 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
KOMARCI SVUDA U VRAŽJU MATER; NAPADAJU ME 
|
| uto 08 lip, 2010 9:26 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 08 lip, 2010 9:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Miki je napisao/la: KOMARCI SVUDA U VRAŽJU MATER; NAPADAJU ME  Jel si ti iz Osijeka . Lik mase ruka po ulici sta ili je lud ili iz Osijek-a (brani se od komaraca)
| uto 08 lip, 2010 9:45 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
4 od 1 je napisao/la: Miki je napisao/la: KOMARCI SVUDA U VRAŽJU MATER; NAPADAJU ME  Jel si ti iz Osijeka . Lik mase ruka po ulici sta ili je lud ili iz Osijek-a (brani se od komaraca) Jel nisu već zaprašili? Ovdje u Našicama su komarci već počeli nenormalno napadat 
|
| uto 08 lip, 2010 10:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
shirajzl je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Miki je napisao/la: KOMARCI SVUDA U VRAŽJU MATER; NAPADAJU ME  Jel si ti iz Osijeka . Lik mase ruka po ulici sta ili je lud ili iz Osijek-a (brani se od komaraca) Jel nisu već zaprašili? Ovdje u Našicama su komarci već počeli nenormalno napadat  Ma idu s ovim autima ,obilaze dva -tri puta .... Ali ovi oped grizu 
| uto 08 lip, 2010 10:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja uzgajam komarce doma...  ...kote se u bačvama u kojima skupljamo kišnicu... ...a što ćeš... nebreš i ovce i novce...
| uto 08 lip, 2010 10:54 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja mislim da komaraca jedino nema u gorama i brdima a svi ostali su ugrozeni 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 08 lip, 2010 11:41 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Nisam iz Osijeka. Nije Drava jedino mjesto gdje se ta gamad koti. Probudili su me u pola 6. Zuje ko manijaci. A ja još budala pozatvaro sve prozore da ne ulaze, pa mi je postalo vruće i zagušljivo. To je ljeto. Ili se gušiš, ili te gamad napada. 
|
| sri 09 lip, 2010 6:51 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Je, počeli su dolaziti komarci... jučer sam ih jedno 10 komada ubio (pola njih je dovoljno ludo da ide preletavati ispred monitora  ) Nekako mi je generalno ljepše ljeto, makar i zima ima svoje prednosti. Nekako se veselije osjećam kad svaki dan dobijem puno sunčevog svijetla  A i kad se ispreznojiš, gušt je poslije se baciti u kadu ili tuš 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 09 lip, 2010 2:29 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Kukci. Nesnosna vrućina. Hrpa djece koja trčkara okolo. Predugi dan. Presvijetao dan. Potreba za kraćom odjećom, ne može se nositi crnina.  A zima... zima je upravo suprotno.  Dakako, ako se tkogod ne slaže, neka uživa u trenutnom vremenu, de gustibus non est disputandum. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 09 lip, 2010 3:17 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Točkica je napisao/la: ne može se nositi crnina. Naravno da se može (bar ja mogu) Točkica je napisao/la: A zima... zima je upravo suprotno. To be more precise: zima je sr*nje Točkica je napisao/la: Dakako, ako se tkogod ne slaže, neka uživa u trenutnom vremenu, de gustibus non est disputandum. Naravno da ću uživat u ovom prekrasnom vremenu i lakše se mogu nosit sa svim tim navedenim problemima (tipa vrućina, komarci, znojenje...), nego sa onima u zimi
BTW što možemo tokom ljeta: - vozit se na biciklu - nosit kratku odjeću, pa čak i bit gol - ić na more ili negdje drugdje se kupat - razgledavati prirodne ljepote (uključujući i cure u kratkim suknjicama i ostaloj oskudnoj odjeći) - pripit/napit se za manje para (cuga brže udara kad je vruće)
Uglavnom ima dosta dosta, a i jednostavno su i dani, i noći ljepše te se čovjek bolje osjeća
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 09 lip, 2010 3:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Točkica je napisao/la: Nesnosna vrućina. Yep to je najgora stvar glede ljeta... vrućine, znojenje,.. pogotovo ako nisi na moru... Ali ovo ostalo... Točkica je napisao/la: Kukci. Možda sam ja vijrd... ali osim komaraca i kukaca koji baš ulaze u sobu, inače mi je fora vidjeti raznolikost tog sićušnog svijeta; mrave kako okolo sakupljaju sve i svašta, paukove koji grade raznorazne mreže, raznorazne leteće stvorove poput leptira ili pćela koji okolo obljeću cvijeće, toliku raznolikost da često neke kukce vidim po prvi put u životu... I kao bonus, na moru oni veliki zeleni stvorovi koji plaše Dejaniru, a ja ih branim da nek ih ne ubiju jer su baš fora i onda ih ona proziva "cvičekove bube" Točkica je napisao/la: Predugi dan. Presvijetao dan. To je pozitiva. Sunce i svjetlo većini ljudi pogoduju da se osjećaju bolje 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 09 lip, 2010 4:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Sovereign X je napisao/la: - nosit kratku odjeću, pa čak i bit gol ...opa... imamo i nudistu...
| sri 09 lip, 2010 4:23 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|