| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Državna matura
Hrčak je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: kako znaš?  Pa čini se da neke stvari cure. Yep, bu frke, bu sranya... http://www.index.hr/vijesti/clanak/skan ... 81345.aspx
|
| sri 17 ožu, 2010 10:04 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
pa nek si oni misle jel državna matura dobra ideja 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 17 ožu, 2010 10:07 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
govore da bi mogle bit i školske uniforme
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 17 ožu, 2010 10:17 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Yep GMO, školske uniforme ili eutanazija.
|
| sri 17 ožu, 2010 10:22 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
uuuu baš me zanima da li ce šta ce biti oko tog curenja informacija...ja danas na faksu pronašla neke ostatke iz Hrvatskog ...Hrčak kako prošlo?
| sri 17 ožu, 2010 11:17 pm |
|
 |
|
|
pahuljica je napisao/la: ...Hrčak kako prošlo? Hrvatski sam mogla i bolje napisati ali ovo danas...dio s čitanjem je bio ok ali esej su mogli i bolju temu dat.
|
| čet 18 ožu, 2010 2:16 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
cula nešto na Dnevniku da su kao navodno procurile informacije i za eng.(nešto o GMO) no da je na kraju ipak bilo nešto deseto 
| čet 18 ožu, 2010 2:41 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Da, tema je bila zbližavaju li međunarodna sportska natjecanja zemlje ili uzrokuju loše osjećaje među njima. Ova je državna matura primarno test za moje živce i pacifizam.  (Ne samo moje, dakako.)
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 18 ožu, 2010 2:45 pm |
|
 |
|
fluffy
|
i kada su vam rezultati?
| čet 18 ožu, 2010 2:48 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Odlična matura... K'da da su mene pitali. Jednostavno nisam vjerovao da će na višoj razini iz hj biti slobodna tema jer nije niti jednom bila zadnjih godina ali eto... i to još sportska kao naručeno.... Engleskog sam se pribojavao ali sam i engleski sjajno napisao...bit će pozitivno to je sigurno.... Pojedinačni rezultati iz sociologije nisu objavljeni ali trebalo bi biti prolazno.....
Onaj tko se buni zbog mature je jednostavno budala kad su to uglavnom testovi objektivnog tipa, izuzev eseja, i pišeš u svojoj školi s pokojim kolegom. Jednaki uvjeti za sve....Puno lakše od prijamnih...
|
| čet 18 ožu, 2010 3:19 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Osim što pola fakulteta svejedno (još) neće priznati državne mature i imat će prijemne...
|
| čet 18 ožu, 2010 3:24 pm |
|
 |
|
Founder
|
Priznaju svi samo svaki smjer ima svoj postotak. Koliko ocjene, koliko matura, koliko dodatni testovi ....
|
| čet 18 ožu, 2010 3:28 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Pa da, a ti "dodatni testovi" su samo prijemni upakirani u drugi naziv. 
|
| čet 18 ožu, 2010 3:30 pm |
|
 |
|
Founder
|
Da, ali kao što rekoh za to sve znamo.... Svaki faks i smjer ima svoj način bodovanja ...
|
| čet 18 ožu, 2010 3:33 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
PrincMatias je napisao/la: Odlična matura... K'da da su mene pitali. Jednostavno nisam vjerovao da će na višoj razini iz hj biti slobodna tema jer nije niti jednom bila zadnjih godina ali eto... i to još sportska kao naručeno.... Engleskog sam se pribojavao ali sam i engleski sjajno napisao...bit će pozitivno to je sigurno.... Pojedinačni rezultati iz sociologije nisu objavljeni ali trebalo bi biti prolazno.....
Onaj tko se buni zbog mature je jednostavno budala kad su to uglavnom testovi objektivnog tipa, izuzev eseja, i pišeš u svojoj školi s pokojim kolegom. Jednaki uvjeti za sve....Puno lakše od prijamnih... kao prvo, ono (sport) nije bila slobodna tema... ne zove se tako... i nije prvi put da je takva tema na maturi... kao drugo, ako se nekome tema ne sviđa ne znači da je budala... i da... ovo bi se moglo razumjeti kao uvreda... ono što mi se ne sviđa je glupa tema na engleskom... znam da sam viša razina... ali daj... utjecaj sporta na politiku... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 19 ožu, 2010 9:47 pm |
|
 |
|