|
Sada je: sub 08 kol, 2026 8:21 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Koji browser imate?
Miki je napisao/la: Nisam ni ja sad kad mi više nemam taj add-on. Valjda je to dvoje povezano. Uglavnom, standard quality skine na 58 kbps  , hq ni ne želi pokušavati.  Strange... 
|
| ned 22 kol, 2010 10:16 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Valjda je stvar loše postavljena, iako u video formatu zvuči ok. Ostalo skida na 128 kbps što je možda ispodprosječno za današnje standarde, al je ok budući da ne skidam životno važnu glazbu, već samo one poluhitove koji su bili aktualni prije 10+ godina. Pukla me nostalgija. 
|
| ned 22 kol, 2010 10:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
I.E. -začuđujuće nemam nikakvih problema sa njim..dobar mi je... 
|
| ned 22 kol, 2010 10:42 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Miki je napisao/la: Kod Opere se nisam nikako mogao snać sa navigacijom jer su postojale dvije strelice za naprijed, dvije za natrag. Nisam skužio kojom se logikom to kreće. Ujedno u Operi ne postoji klik kotačićem, što je isto navigacijski minus, a u novoj verziji su sami sebi pucali u nogu što su bookmarkse stavili pod menu, umjesto da postoji traka.
Prešao sam na FF.
Oz i ostali, koji add-on koristite za pretvaranje youtube spotova u .mp3? Probao sam više njih i nijedan me nije zadovoljio.
Miki ovo prvo sto si nabrojao, ti je bas sve kontra xD...barem u ovoj najnovijoj inacici...imas normalno 2 strelice, jedna Back druga Forward, postoji takoder i klik kotacicem pa se otvara u novom tabu  , a ovo sto se tice bookmarksa meni pase da je s lijeve strane u jednom sidebaru, po zelji da se otvara i zatvara, isto kao i kod IEa...ali svejedno rijetko kad i koristim bookmarkse, kad sve sto mi treba imam u brzom biranju =).. a sta se tice youtubea.... VDownloader je najbolji kod tog posla, samo sto ti on nece htjet bas sve pjesme skidat i convertat (Jer su neke kao zasticene sa Sony pravima, nest takvoga, ali to se rijetko dogada) ili druga opcija koju sam ja nekada koristio kada sam imao FF je instalirat si addon Video Download Helper, skinuti video s Jubito naravno u normalnom formatu (.flv ili .mp4-ovisi koju kvalitetu izaberes), nista ne odabrati convert ili tak nest, sam skinuti, i onda pomocu OJOSoft Total Video Convertera convertirat u .mp3(naravno vjerojatno ce ti trebat full verzija)...to je cas posla =).. 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 23 kol, 2010 10:20 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Klik srednjim kotačićem postoji, al klik srednjim kotačićem u smislu kad klikneš i držiš strelicu, pa ti se pokaže history, srednjim kotačićem se ne može otvoriti. Barem se tako sjećam. Ovo što si spomenuo oko smooth scrollanja, to ima svaki browser, samo je stvar je li po defaultu uključeno ili isključeno. Mene taj smooth scroll samo živcira. EDIT - sve više lajkam Firefox. Jer otkrio sam da se mogu mijenjati boje na stranicama. Sve sam stavio na crno-sivo. Tome u dodatak i crno-siva tema browsera, te crno-sivi winamp, te crno-sivu shemu Windowsa i baš sam si mrak. Jedini bed je što se nekim čudom ne mogu promijeniti ovi zeleni/žuti/crveni/plavi kružići pored nepročitanih odgovora na forumu, to valjda ovisi o tome koja je tema aktivna. Tak da mi je i forum MRAK. 
|
| sub 28 kol, 2010 4:11 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Hehe, živio nam preobraćenik!  Inače, imam dual boot, glavni OS mi je XP, a na drugoj particiji imam sedmicu i tamo sam instalirao Firefox 4 Beta. Stvarno je fascinantno koliko je to čudo brzo i koliko lijepo izgleda. Dizajnom sad fakat podsjeća na Chrome, ali dobre stvari su tu da se kopiraju, ne? 
|
| sub 28 kol, 2010 4:19 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
FF četvorku još uvijek nisam isprobao. Još se svašta može promijeniti do one 'službene' (per)verzije. 
|
| sub 28 kol, 2010 4:25 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Explorer all the way!
*IE not responding*
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 30 kol, 2010 9:43 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Nabijem ti Firefox.  Iznenadni crash, i od onda ne trza, neće se đubre pokrenut.
|
| sri 01 ruj, 2010 11:11 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Hm, meni se to nikad nije dogodilo.
|
| sri 01 ruj, 2010 11:46 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Upravo instalira novi firefox i super mi je ..ostavit cu ga neko vrime 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 02 ruj, 2010 12:50 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Nisam čula za Safari? 
| čet 02 ruj, 2010 9:53 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Apple ..safari je za apple 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 02 ruj, 2010 3:26 pm |
|
 |
|
bubica
|
captain je napisao/la: Apple ..safari je za apple Ima ga i za Windowse (kao što i FF i Chrome ima za Os-X).
|
| čet 02 ruj, 2010 4:29 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Safari je presterilan. Previše bijelog i sivog, premalo, ili nimalo ostalog. Čak nema ni ikone za bookmarkse. 
|
| čet 02 ruj, 2010 5:06 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|