| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Godišnja doba
joj što ga lijeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
| uto 04 pro, 2012 7:10 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Možda opet budu ciplji plivali po rijeci 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 04 pro, 2012 8:18 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ma kažu sutra već opet divno i krasno vrijeme 
| uto 04 pro, 2012 9:06 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Divno i krasno sunčano vrime sa olujnom burom ..no samo na 24 sata a onda ide nova ciklona 
|
| uto 04 pro, 2012 9:08 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
captain je napisao/la: sa olujnom burom ajme nemoj opet, jučer si puhala 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| uto 04 pro, 2012 9:11 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ajde buro ..promaši malo split 
|
| uto 04 pro, 2012 9:18 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
zanimljivo je kod vas , kod mene počeo snijeg 
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| uto 04 pro, 2012 10:09 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Kod mene grmljavinsko nevrime uz jaku krupu 
|
| uto 04 pro, 2012 10:13 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
uff, samo se nadam kako se ne će snijeg previše zadržat.., samo mi trebaju sad neke poledice i to... znači nije vam previše ugodno?
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| uto 04 pro, 2012 10:15 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
hvala reporteru s terena iz šibensko-kninske  u splitsko-dalmatinskoj apokalipsa danas uz specijalnog gosta- buru!! 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| uto 04 pro, 2012 10:16 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Zar je već bura stigla ..nije promašila split 
|
| uto 04 pro, 2012 10:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I ovdje u Zagrebu je bilo snijega... vjerojatno se neće zadržati.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 04 pro, 2012 10:46 pm |
|
 |
|
Captain
|
To krenulo od vas , prvo je počelo u zg..pa došlo u Zabok..te konačno i do mene 
M.T.
|
| uto 04 pro, 2012 11:37 pm |
|
 |
|
fluffy
|
kažu za vikend snijeg po Hrvatskoj...a ja idem na terensku u Rovinj...jej 
| sri 05 pro, 2012 4:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dosta mi je već zime, 12. mjesec mi je bio još kako-tako i činilo se da neće, al zadnjih tjedana me opet ulovio zimski blues... niš mi se ne da i osjećam se tako bezveze.... pogotovo zadnjih par dana...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 27 sij, 2013 8:46 pm |
|
 |
|