| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
 Re: Godišnja doba
Jap, pošteno je zahladilo. Ali dan je bio preljeb, dok sam vozio Zagorjem zbilja je bilo fenomenalnih pogleda.., osobito kad se popneš na jedan vrh a oko tebe svi brežuljci bijelu i vidiš maglu oko njih a dolje u nizini još zeleno
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pon 03 pro, 2012 6:29 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
ja sam vidila svoj šal u koji sam bila prisiljena buljiti cijelo vrijeme boravljenja na otvorenom.
iako još neki kažu da je bio lijep dan, pa ajd', vjerovat ću...
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pon 03 pro, 2012 6:54 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Kod mene bilo idilično
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pon 03 pro, 2012 9:23 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bura  ..je da je ledena i radi puno štete ali obožavan efekat friškog zraka koji ona učini ..no i divin joj se ..opasnijeg i zafrkanijeg vitra nema u bližoj okolici ..jugo je ništa prema buri kad je ona u punoj snazi 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 03 pro, 2012 10:00 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Uf da, previše je zahladilo za moj ukus Samo se nadam da bar još neko dulje vrijeme neće bit gore od ovog
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 03 pro, 2012 11:16 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Ajmo. Želim -10°C.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 03 pro, 2012 11:24 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Neznan koliko će bit hladno ali bit će nestabilno još baren nekoliko dana ..moguć snig i dosta oborina 
|
| pon 03 pro, 2012 11:25 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
lako se veselit buri kad ne moraš iz kuće izlazit... 
|
| pon 03 pro, 2012 11:58 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Šta ako moran do butige ili do grada ..ipak moran izać 
|
| pon 03 pro, 2012 11:59 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Wildchild je napisao/la: Ajmo. Želim -10°C. ja želim snijeg 
| uto 04 pro, 2012 12:19 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
A ja želim globalno zatopljenje 4 ever & ever da više nikad ne moram oblačit jakne, duge rukave n' that stuff i da se zgodne cure prešetavaju polugole po gradu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 04 pro, 2012 12:22 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
joj sov, opet ti i tvoje polugole cure...preseli se u neko nonstop ljetno područje pa uživaj 
| uto 04 pro, 2012 2:01 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Čini mi se da ova tema ima neke ponavljajuće obrasce komentiranja 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 04 pro, 2012 2:14 pm |
|
 |
|
Admiral
|
|
| uto 04 pro, 2012 4:04 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Cvicek je napisao/la: Čini mi se da ova tema ima neke ponavljajuće obrasce komentiranja  Ima Znajući koliko su blekasti u splitu netribaš globalno zatopljenje  Btw u splitu uvik ludo puše ..nego jel itko primjetija ružu vitrova zadnju tjedan ..prvo je puhalo olujno jugo pa olujno oštro pa olujni lebić pa olujna tramuntana pa olujna bura i na kraju (danas) jaki levanat  ... još samo fali pulenat i cilu smo ružu vjetrova obišli 
|
| uto 04 pro, 2012 4:27 pm |
|
 |
|