| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Danas sam dao ispit i sad... (za studente)
čestitam točkice i sretno sutra ...vidiš, ja se nisam ni pohvalila...no ja sam gotova...tj. nemam više ispita...ovaj jedan jedini što ga imah dobila izravno ocjenu u index bez završnog ispita i sada kako stvari stoje čeka me još samo obrana završnog...jao, još uvijek ne mogu vjerovati...dok ne dobijem onaj list papira kojeg ću masno platiti u ruke di mi piše da sam bakalar sve mi je to još uvijek SF 
| pon 13 lip, 2011 10:19 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Hvala, pahuljice, ja tebi još više čestitam!  Pa ti si gotova! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 13 lip, 2011 10:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
E, da se hvalim... Dao sve na semestru, ocjenama 5, 5, 5, 5, 5, 2. Ova zadnja je iz predmeta lika koji ocjenjuje nasumično.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pon 13 lip, 2011 11:02 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Svaka čast! O kojem je fakultetu riječ?
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 14 lip, 2011 1:17 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 07 lip, 2011 9:03 pm Postovi: 21 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Borg
|
Dam se kladiti da je TVZ Meni je ostalo jedno 4-5 do kraja, a dala sam 2 ispita zasad. Ocjene 4, 2 
| uto 14 lip, 2011 10:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Pa kako sam i prije rekao, da, specijalizacija na TVZu.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 14 lip, 2011 12:01 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
obrazovne perspektive u novim integracijama - položeno! naučila sam toliko da mislim da ću pamtiti sve definicije i podjele sljedećih 20 godina. i onda me pita jesam zadovoljna s vrlo dobrim ili ću odgovarati za veću ocijenu. a veća ocijena znači - drugi odnosno treći rok jer ću te izgnjaviti toliko da nećeš znati za sebe dosta 4, hvala lijepa 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pon 27 lip, 2011 5:02 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
CEstitam 
| pon 27 lip, 2011 5:50 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
hvala, hvala 
|
| pon 27 lip, 2011 7:35 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Čestitam, Roweno!  Uspjela sam dobiti pet iz Novogrčkog jezika 2! Sutra je ispit iz Osnova latinskog 2. Idem već treći put. Uspješno prevodim bez rječnika tekst koji prvi put vidim jer ga nisam stigla prevesti za vrijeme semestra, prevodim rečenice s hrvatskog na latinski, prepoznajem vremena i participe, a ubrčkam štreberaj.  Trudo, trudere, trusi, trusum...  Dobro, valja priznati da je zbilja sramota za latinista ne znati rječničke oblike glagolâ...
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 27 lip, 2011 9:25 pm |
|
 |
|
Admiral
|
hvala sretno sutra, držim fige! 
|
| pon 27 lip, 2011 9:36 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
Sretno Točkice 
| pon 27 lip, 2011 9:50 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Danas riješila jedan ispit. Moram još dva položiti. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| čet 30 lip, 2011 1:53 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
u 13 godina mog školovanja prvi put sam prespavala ispit... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 30 lip, 2011 2:43 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
| čet 30 lip, 2011 2:58 pm |
|
 |
|