|
Sada je: ned 02 kol, 2026 10:57 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Danas sam dao ispit i sad... (za studente)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: danas sam dao ispit i sad ... (za studente)
Evo, dadoh i ja sve ispite u ovom semestru!  Imam četiri petice i tri četvorke.  I sad... idem čitati zbirku novogrčkih priča, to želim cijeli mjesec!  Hvala, Pahuljice, na palčevima, dobila sam četiri iz Grčke morfologije 1. Trebala sam se više potruditi oko Platona. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 26 vel, 2011 7:01 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Dva predmeta ostala za četvrti mjesec. Jedna trojka, četiri četvrtice, jedna petica... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 26 vel, 2011 7:08 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
bravo curke!!! 
| ned 27 vel, 2011 12:24 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
Svaka cast surke, ja nisam dala nis.. Ostali mi ispiti di sam si sa profesorima na ratnoj nozi.. Nema mi spasa..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| ned 27 vel, 2011 3:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Danas sa tjedan dana zakašnjenja dobio rezultate od kolokvija iz matematike. Sve točno, 100% bodova. Opet. Izgleda da ću opet morat imat pet iz matematike.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 27 vel, 2011 6:44 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
položena Sociologija hrvatskog društva 8/8 za ovaj semestar 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pon 28 vel, 2011 5:15 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
super ljudi, samo tako dalje 
| pon 28 vel, 2011 8:51 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Očito sam ja bila jedini ne-štreberski student na forumu... 
| uto 01 ožu, 2011 12:42 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 01 lis, 2010 3:33 pm Postovi: 118 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Vulkanka
|
Hm... jos dva ispita i mogu u trecu ;-) mozda ga ipak zgotovim
| uto 01 ožu, 2011 9:55 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
TEORIJA ELASTIČNOSTI I PLASTIČNOSTIIspita do kraja:
 |
| pon 04 tra, 2011 11:51 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Čestitam! Što si zanimljivog, životnog, naučio iz te teorije? I kada je obračun sa slijedećim? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 04 tra, 2011 11:55 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Što si zanimljivog, životnog, naučio iz te teorije? Kako se međusobno odnose naprezanja i deformacije u prostornom kontinuumu i takve stvari. Slijdedeći ispit mi je 21.04.
|
| pon 04 tra, 2011 12:10 pm |
|
 |
|
fluffy
|
čestitke još jednom  ...ja sam napokon uspjela doći do profesora kod kojeg imam završni...tema mi je Prostorni resursi općine/grada Lovrana u funkciji razvoja općine/grada Lovrana ...ne bi trebalo biti komplicirano, sada bumo vidli 
| pon 04 tra, 2011 12:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
_Oz je napisao/la: TEORIJA ELASTIČNOSTI I PLASTIČNOSTIIspita do kraja:
 |
Svaka čast Oz.........samo naprijed ljudi.....
| pon 04 tra, 2011 1:39 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: Danas sam dao ispit i sad... (za studente)
Dadoh ispit iz Grčke književnosti helenističkog i carskog razdoblja, dobih pet. Iz Novogrčkog jezika 2 vratih četvorku jer mi je glupo opet imati četiri iz njega, baš mi je drag predmet.  I sad... sam se naspavala, odgledala Teddeu i idem pokušati uvježbati jambe jer sutra pišem Rimsku metriku.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 13 lip, 2011 8:31 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
| | |