|
Sada je: pon 17 kol, 2026 1:21 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Godišnja doba
evo kažu da od petka opet fino toplo vrijeme, a i rujan da će općenito biti topao 
| pon 03 ruj, 2012 3:51 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 31 srp, 2012 7:01 pm Postovi: 64 Lokacija: Zgb Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Koje si vrste?: Borg
|
pahuljica je napisao/la: evo kažu da od petka opet fino toplo vrijeme, a i rujan da će općenito biti topao  Naklapanja.... To su rekli i tamo negdje 09 ili 10 kada se Sava pretvorila u more, a radoznala svjetina dosla na mostove i nasip zjakati kao da umjesto blatne vodurike tece eliksir vjecne mladosti.
|
| pon 03 ruj, 2012 4:09 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
pahuljica je napisao/la: evo kažu da od petka opet fino toplo vrijeme, a i rujan da će općenito biti topao  Vec i je toplo. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 03 ruj, 2012 6:43 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Točkica je napisao/la: Ja vjerujem da je Rowena sretna što je pala kiša. Još se nas dvije moramo dogovoriti da zajedno pokisnemo.  Međutim, nikako da se ulovimo.  Poljoprivrednici su također sretni.  Ja, za razliku od Sovereigna, nisam sretna što je opet zatoplilo. Jedva čekam moći nositi duge rukave što će, bude li bilo kao prošle godine, vjerojatno biti istom u prosincu.  Također bih zimu, snijeg od dva metra i polarne temperature. Najljepše mi je vrijeme nakon Božića i Nove godine, siječanj i veljača, kad su zimski ispitni rokovi, vani sve zaleđeno i puno snijega, svako malo moram nekamo ići, aktivna sam i imam puno energije i volje za učenje, lakše mislim, dani su kraći i sve je nekako lijepo.  Također, napokon nije vruće u dugim rukavima. Ja volin sunce i toplinu ali ništa iznad 28 stupnjeva ..to je neki moj krajnji limit Ajmo svi na jedno prirodno tuširanje ..dancing on the rain 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 03 ruj, 2012 9:57 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ja sam danas bila baš happy kad sam se ustala, vidjela sunce  otišla na plažu  okupala se  čak je i more bilo skroz ok, očekivala sam da će bit hladnije I sad opet kiša  I ja opet zatvorena u kući 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 03 ruj, 2012 10:48 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
|
| pon 03 ruj, 2012 10:49 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dejanira je napisao/la: Ja sam danas bila baš happy kad sam se ustala, vidjela sunce  otišla na plažu  okupala se  čak je i more bilo skroz ok, očekivala sam da će bit hladnije I sad opet kiša  I ja opet zatvorena u kući  Pa otvori kuću i nečeš bit zatvorena Ja cilu večer "do nekih zadnjih po ure" stalno otvaran vrata i gledan kišu ..baš san se zaželia kiše 
|
| pon 03 ruj, 2012 11:04 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ma otvorila sam ju, ne pomaže  I dalje sam sva neka nikakva Ja volim kad je baš oluja  I grmi i sijeva jako Al ovo kad cmolji cijeli dan pomalo  užas  Mislim, ok mi je ak sam ionak planirala bit u kući cijeli dan (tipa, ako moram učit ili nešt slično) ali mrzim ovakvo vrijeme kad sam na moru 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 04 ruj, 2012 12:00 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Pozdrav svim, pošto tek počinjem lutat po forumu gdje bolje započet bilo što pisat nego o vremenu. Klasika Najbolje razdoblje rano proljeće. Počinju malo topliji i vedriji dani a opet nije neka sparina koja ti ubije volju za život. Najvažnije je ono umjereno sunce koje zrači nekom pozitivom.
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| uto 18 ruj, 2012 11:45 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: ned 16 ruj, 2012 10:28 pm Postovi: 42 Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Hladan Koje si vrste?: Kronos
|
Illuvator je napisao/la: Pozdrav svim, pošto tek počinjem lutat po forumu gdje bolje započet bilo što pisat nego o vremenu. Klasika Najbolje razdoblje rano proljeće. Počinju malo topliji i vedriji dani a opet nije neka sparina koja ti ubije volju za život. Najvažnije je ono umjereno sunce koje zrači nekom pozitivom. Točno, o vremenu (time) je zabavno raspravljati.. ali o vremenu (weather) baš i nije 
|
| sri 19 ruj, 2012 12:03 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobrodošao! To se zove orginalnost, prvi post napisati u temi o godišnjim dobima!  A eto, ljeto je umrlo još prije nekoliko dana... ovo su samo ostaci.... počinje jesen, zima se približava i ne mogu reći da sam sretan radi toga... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 19 ruj, 2012 12:36 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Dobrodošao! To se zove orginalnost, prvi post napisati u temi o godišnjim dobima!  A eto, ljeto je umrlo još prije nekoliko dana... ovo su samo ostaci.... počinje jesen, zima se približava i ne mogu reći da sam sretan radi toga... Nisi jedini. Ja se nadam da će ovi ostaci ljeta potrajat čim dulje
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 19 ruj, 2012 1:03 am |
|
 |
|
Make it so
|
Meni je sad lipo ko i inaće..temperatura taman , dan koji je nit prekratak nit predug ..baš super 
|
| sri 19 ruj, 2012 1:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da, treba uživati još tih par dana (ili sati?) dok to traje.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 19 ruj, 2012 1:36 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
zavisi gdje se nalaziš. pretpostavljam kako je na moru još ugodno. međutm uzmi recimo Slavoniju ili ajd preciznije Osijek ovdje je neko umorno i baš neko jadno vrijeme..
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| sri 19 ruj, 2012 5:55 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|