| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Nontopic pričaonica
uf, sjecam se i ja toga...kada sam trcala sa tetama iz vrtica u bunker 
| sub 27 vel, 2010 8:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
pahuljica je napisao/la: bliži se bliži 2012  Bas i ja to staroj reko danas kad mi je rekla za taj potres u Chileu 
| sub 27 vel, 2010 9:39 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
tek sam ga neki dan pogledala, moram priznati da nisam baš mirno spavala 
| sub 27 vel, 2010 11:34 pm |
|
 |
|
fluffy
|
šta kažete na jedne ovakve slušalice 
| ned 28 vel, 2010 9:13 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hehe, trebali su stavit da izgleda ko da imaš sir u ušima.  Allo allo FTW! 

|
| ned 28 vel, 2010 9:16 pm |
|
 |
|
fluffy
|
evo tu možeš izabrati po guštu CRAZYEARPHONES
| ned 28 vel, 2010 9:21 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
e ove ga ludarama su super... bas su cool 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 01 ožu, 2010 5:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Komentari forumskih statistika
Mir'Na Riker je napisao/la: Ima mama pravo, puno sam na kompu i dobit ću tumor.  Mama te plaši spikama o tumoru? 
|
| pon 01 ožu, 2010 9:49 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ovo je tako offtopic  ali skužila je da je to jedini način kak me može maknut s kompa. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 01 ožu, 2010 9:52 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ovo je tako offtopic  ali skužila je da je to jedini način kak me može maknut s kompa.  Reci ti njoj da je dr.House rekao da svi kućanski aparati zrače, pa nek se zamisli sljedeći put kad stane kraj frižidera... 
| uto 02 ožu, 2010 2:52 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Ovo je tako offtopic  ali skužila je da je to jedini način kak me može maknut s kompa.  Reci ti njoj da je dr.House rekao da svi kućanski aparati zrače, pa nek se zamisli sljedeći put kad stane kraj frižidera...  Ispravi me ako sam u krivu, al mislim da je zračenje LCD monitora zanemarivo naspram zračenja mobitela i CRT televizije...
|
| uto 02 ožu, 2010 2:58 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Spet je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Ovo je tako offtopic  ali skužila je da je to jedini način kak me može maknut s kompa.  Reci ti njoj da je dr.House rekao da svi kućanski aparati zrače, pa nek se zamisli sljedeći put kad stane kraj frižidera...  Ispravi me ako sam u krivu, al mislim da je zračenje LCD monitora zanemarivo naspram zračenja mobitela i CRT televizije... CRT je kratica za crtani? 
| uto 02 ožu, 2010 3:02 am |
|
 |
|
bubica
|
Spet je napisao/la: CRT je kratica za crtani?  Cathode Ray Tube, dakle klasična telka s katodnom cijevi... BTW... Ezri je napisao/la: Daj me nemoj sad. Nabrijana sam. Fali mi sexa nemoj mi s tim  smajlijima. Oću se svadit sad po forumu. Vrati. Opsuj me. Reci nekaj loše  Ljudi, jel se čuje tko od vas s Ezri? Moramo ju vratit na forum pod svaku cijenu, nije isto bez nje 
|
| uto 02 ožu, 2010 3:11 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_Oz je napisao/la: Ljudi, jel se čuje tko od vas s Ezri? Moramo ju vratit na forum pod svaku cijenu, nije isto bez nje  Hahaha, definitivno, baš mi fali A ne znam jel itko bas u kontaktu s njom... U udrugu ne dolazi vec dugo, a nisam ni cula od nikog da se vidi/cuje s njom... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 03 ožu, 2010 12:17 am |
|
 |
|
bubica
|
Jedan tekst na Indexu koji naprosto obara s nogu... Samo nisam siguran dal da pljujem autora, ili da mu plješćem... Citat: 5. Kada ljubav preraste u nešto tužno
Naučite jezik Na`vija, našminkajte se kao Neytiri, skuhajte Na`vi večeru ili Pandora je sličnija Mjesecu nego Zemlji. Kada vidite takve naslove, vjerujete da su uzeti ravno iz "Mikijevog almanaha", ali prevarili bi se, ovo pišu odrasli za odrasle. A čim pročitate rečenicu: "Pandorina blizina Polifemu i drugim dvama najbližim mjesecima stvara plimno zagrijavanje koje pospješuje brzo pomicanje kontinenata. To stvara intenzivnu vulkansku aktivnost i kida krupne kontinentalne kopnene mase, što ublažava mjesečevu klimu.
Jedinstvena supstancija zvana unobtanij pomogla je stvoriti nebrojene jedinstvene geološke formacije zbog svojih supravodljivih magnetnih osobina", postaje vam jasno da s ovom ekipom nešto ozbiljno ne valja.
Ljudi, radi se o najobičnijem filmu i nakon svih tobože stručnih tekstova i dalje je riječ o klasičnom blockbusteru s odličnim efektima i bezveznom pričom. Ljubitelji Avatara nisu novost i ne treba se truditi i smišljati imena kao što su "Na`vijači".
Oni dijele istu dijagnozu kao i Trekkeri, zagriženi ljubitelji Star Warsa, Pottera ili Tolkiena, zovemo ih "djevci". Isto tako, povećana sklonost samoubojstvima nije rezultat gledanja Avatara koliko činjenice da su ljudi bez prijatelja i seksualnog života po defaultu skloniji suicidu. Jedino s čime se nikako ne slažem je usporedba Trekkera i Warsera s hebenim Avatardima, to naprosto nije u redu. 
|
| sri 03 ožu, 2010 1:59 pm |
|
 |
|