| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Nontopic pričaonica
Sovereign X je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: da... zašto? Zbog one hibridne Sovereign klase s tri nacella da... zašto?
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 19 vel, 2010 8:21 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ant je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: U Antovu obranu, moram izjavit da je 100% rješio test "Koliko si pismen" na fejsu joj, Mašo, nemoj tako javno o tome! sad ce ljudima porast ocekivanja!  To ti je osveta za onaj desktop 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 19 vel, 2010 8:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: To ti je osveta za onaj desktop  ali sto se tu ima za osvecivati... trebala bi biti ponosna na mene... i... ovoga... rado gledati taj desktop! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 19 vel, 2010 8:29 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
koji je sad to desktop... 
|
| pet 19 vel, 2010 8:30 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ant je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: To ti je osveta za onaj desktop  ali sto se tu ima za osvecivati... trebala bi biti ponosna na mene... i... ovoga... rado gledati taj desktop!  Pa sto je najgore, stajao je on dost dugo... Bila sam prelijena da ga maknem I naravno, znas da sam ja uvijek ponosna na tebe... Osim kad bacas madrace, glumiš željka iz konzuma i radis slicne stvari  Mimi Sky je napisao/la: koji je sad to desktop...  Ma... Ne zelis znat, vjeruj mi 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 19 vel, 2010 8:32 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mimi Sky je napisao/la: koji je sad to desktop...  takozvani "Desktop ultimativne spoznaje"  Dejanira [Bot] je napisao/la: Osim kad bacas madrace, glumiš željka iz konzuma i radis slicne stvari a, dobro, sad, ovoga... da... ok, nece vise toga bit. radim na tome. 
|
| pet 19 vel, 2010 8:34 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ant je napisao/la: a, dobro, sad, ovoga... da... ok, nece vise toga bit.  Lijepo od tebe 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 19 vel, 2010 8:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
da, vidis, u zadnjih par mjeseci nije bilo takvih manifestacija... mislim da cu ti prirediti wallpaper koji velica taj uspjeh. 
|
| pet 19 vel, 2010 8:36 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ant je napisao/la: da, vidis, u zadnjih par mjeseci nije bilo takvih manifestacija... mislim da cu ti prirediti wallpaper koji velica taj uspjeh.  Da, stvarno, u posljednje vrijeme si nekako neobicno normalan... Zeljno iscekujem taj wallpaper 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 19 vel, 2010 8:39 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Zeljno iscekujem taj wallpaper  vec vidim punch line: Ant: redefining normality since 1989.
|
| pet 19 vel, 2010 8:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Cudno kad nekih ljudi nema padne broj postova na forumu napisanih -50 
| pet 19 vel, 2010 9:09 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 08 sij, 2010 7:14 am Postovi: 119 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: "I'm Flying Jack!"
|
Neznam gdje da ga stavim. Može tu
| pet 19 vel, 2010 9:15 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
 dobra...
|
| pet 19 vel, 2010 9:22 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Hahahahahaha  ..predobro 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 19 vel, 2010 10:37 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 08 sij, 2010 7:14 am Postovi: 119 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: "I'm Flying Jack!"
|
Cijeli dan maštam o ovome  iz razloga što mi je koža poslje brijanja ovakva 
| ned 21 vel, 2010 11:15 pm |
|
 |
|