|
Sada je: čet 30 tra, 2026 8:20 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: John Crichton VS Trip Tucker
T'Rapavi je napisao/la: Definiraj trapa i trepasticno...  pa, ovoga, Jakov Novina, ne? mislim, valjda znas za njega. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 19 vel, 2010 7:35 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Nontopic pričaonica
Mir'Na Riker je napisao/la: Jesi siguran da izgleda smješno? pa, ovoga, hmmm... da... uglavnom, vidite zasto imati hrvatski na maturi nije tako losa ideja. 
|
| pet 19 vel, 2010 7:37 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
dobra... ali dajte ljudi... ono iz hrvatskog na osnovnoj razini bi i osnovnoškolac mogao riješiti.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 19 vel, 2010 7:38 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mimi Sky je napisao/la: ali dajte ljudi... ono iz hrvatskog na osnovnoj razini bi i osnovnoškolac mogao riješiti. pa, da, to je ono sto i ja kazem. ljudi se bune oko toga kao da je neka nuklearna fizika. ali osnovne razine su fakat trivijalne.
|
| pet 19 vel, 2010 7:40 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ant je napisao/la: izgleda smjesno, ali taj hrvatski, barem koliko sam ja vidio, bi trebao bitii laksi od onoga sto se do sada pisalo na maturi. Jesi siguran da izgleda smješno? Hehe, the spelling Nazi is back in town! 
|
| pet 19 vel, 2010 7:45 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: ali osnovne razine su fakat trivijalne. Tako mi svega, donijet ću ti taj test sljedeći put u udrugu. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 19 vel, 2010 7:46 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
U Antovu obranu, moram izjavit da je 100% rješio test "Koliko si pismen" na fejsu Da, znam, i ja sam se šokirala 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 19 vel, 2010 7:57 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: U Antovu obranu, moram izjavit da je 100% rješio test "Koliko si pismen" na fejsu joj, Mašo, nemoj tako javno o tome! sad ce ljudima porast ocekivanja! 
|
| pet 19 vel, 2010 8:03 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Kladim se da su bila pitanja tipa "koliko si pismen, daj si ocjenu od 1 do 5" ili "I correct your grammar in my head while you talk: yes, no, sometimes, wtf is grammar". 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 19 vel, 2010 8:07 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Kladim se da su bila pitanja tipa "koliko si pismen, daj si ocjenu od 1 do 5" ili "I correct your grammar in my head while you talk: yes, no, sometimes, wtf is grammar". tvoje omalovazavanje mojih pravopisnih vjestina te osnova pismenosti smatram... hm... omalovazavajucim! 
|
| pet 19 vel, 2010 8:14 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ali ja to radim zato jer gajim velike nade za tebe. Znaš ono kad ti netko stalno govori šta nije dobro upravo zato jer vidi veliki potencijal u tebi? E pa to radim. Da, tako je. 
|
| pet 19 vel, 2010 8:15 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Zahvaljujući Cvičeku odsad sam Sovereign X
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 19 vel, 2010 8:17 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
da... zašto?
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 19 vel, 2010 8:17 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mimi Sky je napisao/la: da... zašto? Zbog one hibridne Sovereign klase s tri nacella
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 19 vel, 2010 8:18 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
LOL, vidim N i dva L i mozak mi odmah posloži riječ "nutella". Još gledam koji vrabac...ima tri nutelle? Erm...carry on. 
|
| pet 19 vel, 2010 8:20 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|