| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: danas sam dao ispit i sad ... (za studente)
Čestitke svima na rješenim ispitima i samo nastavite tako i dalje
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 09 vel, 2011 4:26 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja bih iskoristio ovaj topic samo da se proglasim carem, nizim bozanstvom i opcenito opakim momkom.
hvala na pozornosti.
(p.s. ako netko ima kakvih ideja za provođenje slobodnog vremena, primam sve prijedloge, jer ja sam zaboravio sto normalan covjek radi dok nema nista za ucit.)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 09 vel, 2011 5:41 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Da, ja zbilja ne znam šta ćemo sad radit ova puna 4 dana dok ne počne drugi semestar I čestitam točkice 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 09 vel, 2011 5:45 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira je napisao/la: Da, ja zbilja ne znam šta ćemo sad radit ova puna 4 dana dok ne počne drugi semestar ma e, ja idem do bake na selo. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 09 vel, 2011 5:46 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
alfa_Q je napisao/la: Lampyris, kud baš takva asocijacija. pahuljasto biće ti je vrsta snježnog bića koje ima posebne moći pa čak ni Sunce je ne rastapa i već prisutna činjenica vidiš kakvom brzinom daje ispite. napomena: samo je ja smijem zvati pahuljasto biće  awić i Točkice čestitke na super položenom ispitu, bravo!!!!!! 
| sri 09 vel, 2011 7:24 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bravo tockice ..cestitan 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 09 vel, 2011 9:08 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Hvala! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 09 vel, 2011 9:17 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ant je napisao/la: ja bih iskoristio ovaj topic samo da se proglasim carem, nizim bozanstvom i opcenito opakim momkom.
hvala na pozornosti.
(p.s. ako netko ima kakvih ideja za provođenje slobodnog vremena, primam sve prijedloge, jer ja sam zaboravio sto normalan covjek radi dok nema nista za ucit.) Uči se samoproglašavanju višim božanstvom? 
| sri 09 vel, 2011 10:04 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja odabrao mentora i temu za diplomski rad kod T'grelovog omiljenog profesora Višnjića 
| sri 09 vel, 2011 10:04 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
I koja je tema?
|
| sri 09 vel, 2011 10:07 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Čestitam! I mene zanima koju si temu izabrao.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 09 vel, 2011 10:11 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Zaboravih napisati, Odabrao sam Autoplin sa ovim tezama
• Ležišta • Dobivanje i oplemenjivanje • Primjena u cestovnom prometu Ugradnja u automobile i automobili sa ugrađenim plinskim sustavom Utjecaj izgaranja autoplina na pokretne i nepokretne dijelove motora * Opterećenja i naprezanja u materijalima te nepokretnim i pokretnim dijelovima motora i prijenosnog mehanizma * Trošenje pokretnih i nepokretnih dijelova motora i pogonskog mehanizma • Usporedba sa benzinskim i Diesel motorima • Utjecaj na okoliš • Ekonomska isplativost
| sri 09 vel, 2011 10:47 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
A ti si na strojarstvu 
|
| sri 09 vel, 2011 10:52 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Prometu?
|
| sri 09 vel, 2011 10:52 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Na prometu.
| sri 09 vel, 2011 10:53 pm |
|
 |
|