|
Sada je: sub 10 lis, 2026 1:12 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Nontopic pricaonica
um opet neke svađe 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 27 pro, 2009 2:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nisu svađe.. prepucavanja u najgorem slučaju... ali i poprilično zabavno za čitati 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 27 pro, 2009 4:07 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: ali i poprilično zabavno za čitati  qurac.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 27 pro, 2009 5:55 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Nisu svađe.. prepucavanja u najgorem slučaju... ali i poprilično zabavno za čitati  Govori u svoje ime. Kad god vidim "fanove" kako se žustro prepucavaju oko trivijalnosti kao što su phaser-arrayevi, cijevi za torpeda i šta ja znam, posramim se što sam Trekkie. Jadno. 
|
| ned 27 pro, 2009 6:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
A šta očekuješ na forumu posvećenom (osim udruzi) primarno Star Treku?  Na svakom tematskom forumu se ljudi prepucavaju oko nečega... naforumu o automobilima koji je auto bolji, na forumu o politici koji je političar bolji, na forumu o kozmetici koja je kozmtika bolja Kad smo radili pravila foruma u pravilu koje govori o pristojnosti i nesvađanju inzistirao sam da ne piše "ne smiju dovesti do vrijeđanja i otvorenih prepucavanja" nego "ne smiju dovesti do vrijeđanja i otvorenih svađa." 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 27 pro, 2009 6:06 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: A šta očekuješ na forumu posvećenom (osim udruzi) primarno Star Treku?  Star Trek =/= phaser arrayevi, torpedo launcheri, ablativni oklopi... Barem ne za mene... I nemam ništa protiv da se o tome raspravlja, ali ako će to bit razlog da se forumaši međusobno napadaju i vrijeđaju (bilo je i toga, znaš to jako dobro), onda stvarno... 
|
| ned 27 pro, 2009 6:12 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nije ni za mene trek to oko oklopa, štitova, jačine brodova i sl.. više filozofska komponenta propitkivanja osnovnih životnih istina, i tak to... Ali je**ga, neki vole raspravljati koliko Voyager ima phasera i torpeda, pa neka im bude 
|
| ned 27 pro, 2009 6:15 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_Oz je napisao/la: phaser arrayevi, torpedo launcheri, ablativni oklopi... : ja se ponekda upitam što je to zapravo? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 27 pro, 2009 6:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ant je napisao/la: Cvicek je napisao/la: ali i poprilično zabavno za čitati  qurac. Večina prepucavanja "netko vs netko" su mi najčešće dosadna za čitati (Sovereign vs Raitara, Raitara vs bilotko, Sov vs Bobo, cmd data, Matias...) Ali OZ i Boz imaju nešto potencijala... i jedan i drugi su domišljati i zanimljivo je čitati topice u kojem su oni suprostavljenog mišljenja... još do sada nije bilo neke njihove prave rasprave, ali par puta je bilo blizu... sve nekak čekam da oni oko neke teme do koje im je obojici stalo konačno krenu u tu nekakvu.... "jaku raspravu" ili kako da kažem.... -> Sjećaš li se prije kako su Chaky, Gul Remal, Picard, ponekad Max, i drugi, imali zanimljivih postova u ozbiljnijim temama, čak i ako se nimalo nisi slagao s njima, bilo je barem zanimljivo za pročitati i komentirati.... mislim da takvih forumaša ovdje fali već dosta dugo... Okej, zabavno je (ponekad) čitati i ove "lagane" teme s pitanjima forumaša, prepucavanja novih klinaca oko jačine brodova, štitova, phasera sl... ali fali "ono nešto" što smo prije imali... Kad dolaziš svaki dan na forum vidjeti je li je Chaky napisao nešto u "komentari svijeta oko mene" i tko je ovaj puta objekat njegove današnje filozofije (kako mi nedostaju ona naša prepucavanja koja smo imali do 5/08  ... kad sam ja napisao 2 skrina teksta kao reply, pa onda on 3 skrina jer je quotao svaku rečenicu i komentirao ju je... i tako je to trajalo... jer i on i ja imamo tu neku nabrijanost na takve rasprave.... Pa baciti pogled da li se je Mario opet raspisao oko Prime directivea ili definicije što zna biti treker, da li je Kralj opet zezao Tgrela u njegovom kutku,.... Kad se emitirala neka epizoda koja je propitkivala način razmišljanja, imali smo ovakvu raspravu  a sada ako se raspišem oko nekog takvog pitanja za današnje epizode - dobijem u najboljem slučaju neki komentari to je to... Sad se oko deblje rasprave eventualno mogu naći s Raitarom oko trek tema... ali to jednostavno nije to...  (no offence, Raitara!)
|
| ned 27 pro, 2009 6:38 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
A šta moji postovi ništa ne vrijede? Mislim da se o gotovo bilo kojoj trek temi mogu dobrano raspisat ako je to potrebno... a i ne samo o trek temama...
| ned 27 pro, 2009 6:42 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni se neda vise puno raspravljat ..sta se mene ticee mislim da solidno komentiran epizode i tu i tamo otvorin koju temu ...doduse bila je kritika da su mi teme u zadnje vrijeme samo kratka pitanja ..ali to stoji ..nekako sad vise gledan stargate ..jel mi je to nesto novo ...ako je nekom do prave rasprave..zasto jednostavno ne nagovori stare forumase da opet pisu 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 27 pro, 2009 6:47 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja cijelo vrijeme pokušavam potaknuti forumaše na rasprave, otvarajući nove teme, aktivirajući stare topice. Ali nekako to nije to. Nikako da se forumaši malo pokrenu na star trek dijelu foruma. 
|
| ned 27 pro, 2009 8:00 pm |
|
 |
|
bubica
|
RAI'TARA je napisao/la: Nikako da se forumaši malo pokrenu na star trek dijelu foruma.  Dosadilo ljudima. Čekaj da krenu prve glasine o ST XII, onda će počet rasprave. 
|
| ned 27 pro, 2009 8:05 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma kad je vecina forumasa vec sve gledala i komentirala vise puta ...onako valjda su u kreativnoj pauzi I ja sam 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 27 pro, 2009 8:14 pm |
|
 |
|
bubica
|
captain je napisao/la: Ma kad je vecina forumasa vec sve gledala i komentirala vise puta Točno tako. Meni jednostavno više nije interesantno raspravljat o serijama o kojima je sve već rečeno, i to više puta.
|
| ned 27 pro, 2009 8:22 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|