| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Feminizirani muškarci
Druga osoba na slici http://en.wikipedia.org/wiki/Kim_PetrasCitat: Petras turned 16 in 2008, and announced in a November 2008 post on her blog that she had recently completed her gender reassignment surgery.[14] The story hit the news media on 4 February 2009 [15] and appeared in newspapers worldwide, even making the front page of some. A common theme of these articles is that Petras may be the youngest person in the world to have had gender reassignment surgery[16]  Jbt koja transformacija 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 26 sij, 2011 8:17 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ok, sada vjerujem, i to bez stavljanja ruke u njezine gače 
| sri 26 sij, 2011 8:20 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Jebozovan je taj Kim Petras. 
|
| sri 26 sij, 2011 8:20 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
mora da je ful friki kada imaš dojam da si rođen u krivom tijelu...bolje da ne znam taj osjećaj 
| sri 26 sij, 2011 8:23 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Miki gay  ... naravno da nezna bija bi slucajni gay Ovaj mali iz tuzle vise potpada pod ovu temu 
|
| sri 26 sij, 2011 8:25 pm |
|
 |
|
fluffy
|
OMG koji je to vrag?????????
| sri 03 kol, 2011 11:39 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Otkud znaš da je tip feminiziran? Samo je gawth.
|
| čet 04 kol, 2011 3:32 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
... jer nosi steznik i haljinu... koji su bili tipični odjevni predmeti... gle sad... žena! 
| čet 04 kol, 2011 8:57 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
pahuljica je napisao/la: koji je to vrag????????? To je vrag koji nastaje iz gej parada!!! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 04 kol, 2011 11:07 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
captain je napisao/la: Jbt koja transformacija  Captain, ne priliči jednom kapetanu takav rječnik... No, da ne budem offtopic... mislim da se s 14 godina velika većina pubertetlija ne osjeća ugodno u svojoj koži, pa to i nije dovoljno čvrst razlog za mijenjanje spola... A izgleda da "joj" i mama treba nekakvu pomoć... 
| čet 04 kol, 2011 12:52 pm |
|
 |
|
fluffy
|
ma kada malo bolje pogledam lice onoga po meni je to ipak žensko, ima i cice ako malo bolje pogledate...po meni je to ipak žensko 
| čet 04 kol, 2011 1:45 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Cvicek je napisao/la: pahuljica je napisao/la: koji je to vrag????????? To je vrag koji nastaje iz gej parada!!!  Prije iz goth kulture  Spet kapetanima je svasta dopusteno Citat: .. jer nosi steznik i haljinu... koji su bili tipični odjevni predmeti... gle sad... žena! Ova me slika podsjetila na sliku iz wiki clanka o albancima ..sta ovaj lik na slici u biti nosi http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... _Dibra.jpgNisu nit rimljani bili bolji :  Btw ..jucer na na netu http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/operir ... jnike.html
|
| čet 04 kol, 2011 1:47 pm |
|
 |
|
Number One
|
pahuljica je napisao/la: ma kada malo bolje pogledam lice onoga po meni je to ipak žensko, ima i cice ako malo bolje pogledate...po meni je to ipak žensko  o kojem pričaš?  meni svi oni baš dosta imaju muški pogled u očima (osim u onim totalno retuširanim slikama, u kojim ni nemaju veze sa stvarnim izgledom). captain je napisao/la: Spet kapetanima je svasta dopusteno Ok. Prestat ću. Ali... to izgleda kao suknjica za balerine. Meh... oni ionako nisu bili sigurni u svoju seksualnost. captain je napisao/la: http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/operirali-mu-bruh-i-pronasli-maternicu-jajnike.html Čovjek se zapita... tko zna što sve imamo u trbušnoj šupljini... 
| čet 04 kol, 2011 2:21 pm |
|
 |
|
fluffy
|
pa ovo čudo u haljini, baš mi ima neko žensko lice 
| čet 04 kol, 2011 2:35 pm |
|
 |
|
Number One
|
Ono što je stavila 7700?  Nope... poprilično muška glava... ali možemo pitat Bones za savjet. 
| čet 04 kol, 2011 2:46 pm |
|
 |
|