| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: TBO iliti biseri
Ant je napisao/la: Aasimilacija nije sama po sebi zlo. Zamisli ju kao besplatni pristup internetu za sve clanove  
|
| čet 11 kol, 2011 6:06 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Miki je napisao/la: Ant je napisao/la: Aasimilacija nije sama po sebi zlo. Zamisli ju kao besplatni pristup internetu za sve clanove  Strašno
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 11 kol, 2011 6:13 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Nova Ozova provala... _Oz je napisao/la: Ant je napisao/la: Jedno pitanjce: Kod vraga je vas toliko briga zove li se aktualni update 4.blabla.blabal.balb ili 6.bla ili kako već? Dude, ti si BGS fan, vi od svih ljudi bi trebali znati cijeniti besmislice  Edit: Zar samo ja quotam provale na ovom forumu? beta je napisao/la: Spet je napisao/la: ili je to bila ljudska/alienska osobina koja je stvorila Borg kao što ga vidimo u serijama i filmovima? Samo pitanje je neobično. Na koju aliensku odsobinu misliš? Ti si upoznala aliene? Dude, srsly? Sovereign X je napisao/la: EDIT by Sovereign X: post malo preuđen kako bi imao smisla 
| sri 24 kol, 2011 10:21 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Spet je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: EDIT by Sovereign X: post malo preuđen kako bi imao smisla I don't get it. Kako to može bit biser, kad sam stvarno išao preuredit post da ne izgleda ko otvaranje nove teme
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 24 kol, 2011 12:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
A valjda spet nije primjetila da se radilo o spajanju teme ... tako da je ispao dupli biser 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 24 kol, 2011 2:18 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Ili je to ipak samo Spet sa svojim poznatim smislom za humor. 
|
| sri 24 kol, 2011 2:39 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Srsly, ppl?
Preuđen?
| čet 25 kol, 2011 11:36 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: Srsly, ppl?
Preuđen? Mora da je forum stvarno postao dosadan kad su tipfelleri postali materijal za TBO 
|
| čet 25 kol, 2011 12:11 pm |
|
 |
|
Number One
|
Logičan zaključak...
| čet 25 kol, 2011 12:23 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
The Boz je napisao/la: Prijavio sam jedno sedam njegovih postova. Upalilo je tek kada sam vlastiti post reportao. Isusek 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 31 kol, 2011 11:41 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Sovereign X je napisao/la: Miki je napisao/la: Nije samo ženski um. Žene bez tone šminke su odvratne, ne bi ih ni ko toaletni papir koristio.  Šminkajte se i trošite pare na šminku. Loreal mora imat neki prihod. Sorry, al sad žešće s*reš kvake! Upravo su žene sa tonom šminke odvratne, a ne bez nje. Ako žena loše izgleda, onda nema te šminke koja će je proljepšat. Ako je pak žena lijepa, onda joj neće ni trebat šminka, a pogotovo ne tone iste. Pritom mislim na šminku, a ne na održavanje osobne higijenu da nebi bilo zabune Uglavnom žene nebi trebale pretjerivat u vezi šminke, jer se onda pretvaraju u plastične barbike koje sumnjam da su pametnim muškarcima privlačne.
Btw ako je ovo gore bio sarkazam, onda povlačim ovo o sr*nju kvaka Sov, da te odvuče u krevet sarkazam i dâ ti velki orgazam, stjero bi ga van. ______________________________________ T'Grel je napisao/la: Ali Thompson je druga priča. On može bit sretan što ima tako hrapav glas.  Ne znam zašt... Al ono  _______________________________________ Cvicek je napisao/la: Zadnjih nekolicinu postova mi se tema čini kao tipično nadmudrivanje Kirka i Uberkompjutora, ali za razliku što smo T'Grelu smo već gomilu puta našli logičke paradokse njegovih teza ali se još nije izdimio. Mora da mu ono njegovo vino daje +10 na resistance   I opet.
|
| sri 28 ruj, 2011 12:10 am |
|
 |
|
Overlord
|
Jooooj da, ovo sa +10 na resistance je genijalno

|
| sri 28 ruj, 2011 12:11 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Cijelu večer se trudim dospjeti u TBO, i KONAČNO sam uspio 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 28 ruj, 2011 12:14 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
shirajzl je napisao/la: Baš u to vrijeme pada Rimsko Carstvo i Europa pada u duboku spetičku jamu.  Znam da je tipfeler, al ipak Spet nije zaslužila da ima takva mjesta nazvana po njoj.
|
| čet 29 ruj, 2011 11:17 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Miki je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Baš u to vrijeme pada Rimsko Carstvo i Europa pada u duboku spetičku jamu.  Znam da je tipfeler, al ipak Spet nije zaslužila da ima takva mjesta nazvana po njoj.  A još sam ponovno čitao post prije postanja da izbjegnem takve stvari. 
|
| pet 30 ruj, 2011 12:14 am |
|
 |
|