|
Sada je: čet 17 ruj, 2026 8:00 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Danas sam dao ispit i sad... (za studente)
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: danas sam dao ispit i sad ... (za studente)
ja dao sve. frack yeah! inace, jos imam jednog zeca u frizeru, ako je netko za rucak ili nesto... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 12 vel, 2010 2:16 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Čestitam!  Inače, tog zeca čuvaj za sljedeći petak. Ritualni nož, mirisne svijeće, mumljanje u religijskom zanosu...ma znaš kak to ide. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 12 vel, 2010 2:18 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
i kukuljice. ne smijes zaboraviti kukuljice.
|
| pet 12 vel, 2010 2:23 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
BrickTop je napisao/la: Stari sistem je zakon. Imaš pravo 8 puta izaći na ispit iz istog kolegija. Prvi put je uvijek turistički da se izvidi situacija i atmosfera sa ispita. Netočno. Po starom sistemu, imao si pravo 3put izać na ispit, 4. put ideš pred komisiju, ako padneš opet, gubilo se pravo polaganja ispita na tom fakultetu. Što je značilo da bi se radi jednog ispita morao ispisati s tog faksa i prebaciti na isti u neki drugi grad. Što je kretenizam. Druga stvar je što su, uvođenjem bolonje, "olakšali" starim studentima ukidajući ograničenje za izlaske na ispit. Hrčka, tako je i na strojarstvu... u biti sve moraš riješit preko kolokvija, jer su ispiti samo 10 dana u 7. mjesecu, za one koji nisu riješili preko kolokvija... Mirna i Ant, sad mi jasno kako ljudi prolaze ispite... 
| pet 12 vel, 2010 4:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
8 puta sve zajedno ukupno. 4 puta po jednom upisu. Tako je bilo prije. Also, izgleda da prolazim pismeni od onog govna danas. Huzzah!
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 12 vel, 2010 5:21 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
The Boz je napisao/la: 8 puta sve zajedno ukupno. 4 puta po jednom upisu. Tako je bilo prije. Elaboriraj...  jer tako nije bilo ni na jednom meni poznatom faksu...
| pet 12 vel, 2010 5:26 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Spet je napisao/la: Mirna i Ant, sad mi jasno kako ljudi prolaze ispite...  ja, moliti cu lijepo, za vlastite ispite nisam prizivao mracne sile. to samo po narudžbi i za druge provodim. ako ti treba samo javi kada i sto. o kompenzaciji se vec dogovorimo.
|
| pet 12 vel, 2010 5:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ispravka prijašnjeg statusa. Tri tjedna. Osam ispita. Whodaman? Idaman! Spet, kad si šta upisala? Prije je bio maksimum od osam izlazaka na ispit, jedna komisija godišnje, četiri izlaza po upisu, tako da je bilo pametno "štediti" izlaske.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 17 vel, 2010 12:56 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Još jedan ispit manje: Montažne armirano-betonske konstrukcije.
|
| čet 18 vel, 2010 4:39 pm |
|
 |
|
Number One
|
The Boz je napisao/la: Ispravka prijašnjeg statusa. Tri tjedna. Osam ispita. Whodaman? Idaman! Spet, kad si šta upisala? Prije je bio maksimum od osam izlazaka na ispit, jedna komisija godišnje, četiri izlaza po upisu, tako da je bilo pametno "štediti" izlaske. Na kakve upise misliš?  Mi plaćamo jednom godišnje faks.. tad bi smo upisali sve kolegije za tu godinu i to je to... nismo upisivali ništa posebno... kad bi smo odslušali kolegij, imali smo pravo izać na ispit iz dotičnog kolegija triput (tako je važilo za sve kolegije), a ako bi smo pali sva tri puta, 4. put se te trebalo polagati pred komisijom... šta ste vi trebali upisivat tj. plaćat posebno svaki ispit? Evo sad krajem mjeseca moram upisat jedan semestar tj. produžit pravo studiranja i diplomiranja (bez obzira što, po pravilniku koji je važio kad sam ja upisala faks, imam pravo još godinu i pol, tj. jednu vanrednu godinu studirat na miru) još jedan semestar... plaćam 317kn po kolegiju (diplomski se računa kao ispit)... i opet neograničeno mogu izlazit na taj jedan ispit koji mi je ostao... mislim neograničeno  ... još 6 puta do kraja 9. mjeseca... jer toliko rokova ima... osim ako ne ukinu onaj u 4. mjesecu...  ...
| čet 18 vel, 2010 5:16 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
"Vodogradnje" (ili ti po novome "hidrotehnika") skinuta s kursa...
|
| uto 23 vel, 2010 5:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Jucer sam dao Osnove Turizma ..... 
| uto 23 vel, 2010 9:12 pm |
|
 |
|
Number One
|
Ima li netko savjet za učenje posljednjeg ispita? ja stalno pokušavam zagrijat tu stolicu, al krenem učit jedan dan, pa se sljedeći ne mogu natjerat učit...
| čet 04 ožu, 2010 12:50 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Kad ti dođe do glave da se zafrkavaš, a zapravo se ništa ne traži od tebe osim malo metalnog rada, onda ćeš počet učit.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 04 ožu, 2010 12:55 am |
|
 |
|
Number One
|
ma krenem ja zaozbiljno učit... i onda kontam, ajme super kako mi je krenulo, i sutradan krenem ponovo učit al se odmah umorim...  i ne mogu nastavit...
| čet 04 ožu, 2010 12:57 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|