| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Ljeto - što raditi?
...cijepati drva...  ...okušati se u triattlonu...
...ah, to am samo ja...
| sub 03 srp, 2010 1:19 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 03 srp, 2010 4:55 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
PrincMatias je napisao/la: Miki je napisao/la: _Oz je napisao/la: Uhm... Čitanje knjige na plaži... To je nešto... Zakon.  Jes ti bolan normalan? Nauljene polugole žene prolaze u bikiniju, ližu slaju i idu se brčkati u plićak i igrati picigin, a ti na plaži zabuljen u Sartreovu Mučninu i tako promišljaš o smislu života? LOL Malo je toga ....... Vjerum mi ima ih, i to puuuuunoooooo
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 03 srp, 2010 4:57 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Nope. I ja se opskrbljujem drvima ljeti. Al potkraj ljeta. Triatlon mi ne pada na pamet. Čitanje po ovakvim vrućinama mi ne dolazi u obzir, uspavam se za pet minuta, da je ne znam kakva knjiga. Pogotovo Dina. Ono, vani +35, a ja da čitam o pustinji. Pa crko bi od žeđi čitajući. 
|
| sub 03 srp, 2010 5:58 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Miki je napisao/la: Nope. I ja se opskrbljujem drvima ljeti. Al potkraj ljeta. Triatlon mi ne pada na pamet. Čitanje po ovakvim vrućinama mi ne dolazi u obzir, uspavam se za pet minuta, da je ne znam kakva knjiga. Pogotovo Dina. Ono, vani +35, a ja da čitam o pustinji. Pa crko bi od žeđi čitajući.  oni su imali poseban način opskrbljivanja tekućinom... uostalom, poanta dine nije u pustinji... nego u zanimljivim likovima i radnji... dobro, ima i pustinje... @bobo... što se ono radi u triatlonu? 
| sub 03 srp, 2010 11:13 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Plivanje, bicikl, trčanje.
|
| sub 03 srp, 2010 11:15 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
shirajzl je napisao/la: Plivanje, bicikl, trčanje. nema pucanja? 
| sub 03 srp, 2010 11:17 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Spet je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Plivanje, bicikl, trčanje. nema pucanja?  Ne, to je biatlon...skijaško trčanje i pucanje... 
|
| sub 03 srp, 2010 11:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| ned 04 srp, 2010 1:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
pa kod mene ima što za raditi....pošto ovdje kod nas u neretvanskoj dolini ima plastenika i poljoprivredom se općenito bavimo tako da ima posla no definitivno ono što je još dobro mi to je gledanje filmova ,serija..čitanje neke zanimljive knjige...biciklizam ....pošto živim na selu šetnje prirodom...uglavnom nije mi dosadno..... 
|
| ned 04 srp, 2010 5:46 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Gledaj Stargate  eee to!! gledanje star treka, bsg-a i ostalih stvarčica treba gradivo ponoviti 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 17 srp, 2010 2:50 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
jednostavno.... hladiti se 
| sub 17 srp, 2010 3:17 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
ma zimi treba štedjeti za hladnjaču i onda je kupiti prije ljeta
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 17 srp, 2010 3:18 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ma ne nego sve što se nalazi u hladnjači tokom zime treba pojesti da kada dođe ljeto bude prazna 
| sub 17 srp, 2010 3:23 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
može i tako
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 17 srp, 2010 3:24 pm |
|
 |
|