|
Sada je: čet 06 kol, 2026 10:07 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 Re: Sovereign i debele cure
Suikotreki je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Nema ruznije cure koliko ja mogo bit pijan I bolje da ljulja nego da zulja  Tanka je granica između ukusa i očajnosti! Tako da... do određene granice ok...al kažem do određene granice. Ma vidi htjeo sam ti ovo reci ,da cu npr. rade popit pivo ili cugu s curom u park vec ici se sminkati glumi nesto sto nisam i ici na cajke da bi imo nekog super komada . I npr . kad imas takog super komada s cajki skontas u dva-tri dana kako je prozirna da nemos s njom nista razgovar vec samo trace sto su bilo u in magazini ili Red Carpetu ili koliko para ima ova onaj itd
| sri 18 ožu, 2009 2:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Suikotreki je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Vidi lega nevalja bit izbirljiv . Je stara posljovica kaze :Tko bira taj mastrubira A ovome ide u prilog cinjenica sto je cura ljepsa to su joj prioriteti drugaciji ,mogu ti reci 80 % zgodnih cura jednostvano ti ih zamina samo novac . Nisam sovinsta ali opeko sam se na tome jednom tisucu puta . Da definitivno treba biti otvoren... al neki parametri moraju postojat. Al pak s druge strane ipak je površno gledat sam izgled. U dosta slučajeva one cure koje nemaju manekenski izgled nisu tolko umišljene i ne misle da su bolje od večine običnoh smrtnika. Tako da i ovdje kao i svugdje drugdje treba pronaći neku uravnoteženost... bar ja tak mislim. Neka onak zgodno/slatka curička al i da ima dobar karakter. vidi nisam reko da to nepostoji samo da je tako nesto jako nesto naci . Nase ti drustvo jako jako prozirno i jako matrejalisticki nabruseno !
| sri 18 ožu, 2009 2:38 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja se nebi složila, poznam debele i ne tako lijepe cure koje su zlobne i koje čine sve da bi napakosile nekoj lijepoj curi. Isto tako da dokažu sebi da i one mogu imati dečke, na zabavama završa sa svakim s kime mogu. Da si dignu samopouzdanje.
Razmišljanje da su lijepe cure zlobne i umišljenje, ja za mene glupo. Ima svakakvih žena bez obzira kako izgledaju. 
|
| sri 18 ožu, 2009 2:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 18 ožu, 2009 2:45 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
4 od 1 je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Nema ruznije cure koliko ja mogo bit pijan I bolje da ljulja nego da zulja  Tanka je granica između ukusa i očajnosti! Tako da... do određene granice ok...al kažem do određene granice. Ma vidi htjeo sam ti ovo reci ,da cu npr. rade popit pivo ili cugu s curom u park vec ici se sminkati glumi nesto sto nisam i ici na cajke da bi imo nekog super komada . I npr . kad imas takog super komada s cajki skontas u dva-tri dana kako je prozirna da nemos s njom nista razgovar vec samo trace sto su bili u in magazini ili Red Carpetu ili koliko para ima ova onaj itd Da to apsolutno. Znam na kaj misliš. A mislim to kaj se tiče cura koje idu na cajke... tam definitivno nebi ni pomislio tražit.. jer tam baš dolaze cure koje su onako totalno drugačiji kalibar od onoga što ja tražim kod cure.
| sri 18 ožu, 2009 2:52 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
4 od 1 je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Vidi lega nevalja bit izbirljiv . Je stara posljovica kaze :Tko bira taj mastrubira A ovome ide u prilog cinjenica sto je cura ljepsa to su joj prioriteti drugaciji ,mogu ti reci 80 % zgodnih cura jednostvano ti ih zamina samo novac . Nisam sovinsta ali opeko sam se na tome jednom tisucu puta . Da definitivno treba biti otvoren... al neki parametri moraju postojat. Al pak s druge strane ipak je površno gledat sam izgled. U dosta slučajeva one cure koje nemaju manekenski izgled nisu tolko umišljene i ne misle da su bolje od večine običnoh smrtnika. Tako da i ovdje kao i svugdje drugdje treba pronaći neku uravnoteženost... bar ja tak mislim. Neka onak zgodno/slatka curička al i da ima dobar karakter. vidi nisam reko da to nepostoji samo da je tako nesto jako nesto naci . Nase ti drustvo jako jako prozirno i jako matrejalisticki nabruseno ! Da istina... to jest jako teško za nači...možda i baš zato što je nekako umjereno.
| sri 18 ožu, 2009 2:55 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
RAI'TARA je napisao/la: Ja se nebi složila, poznam debele i ne tako lijepe cure koje su zlobne i koje čine sve da bi napakosile nekoj lijepoj curi. Isto tako da dokažu sebi da i one mogu imati dečke, na zabavama završa sa svakim s kime mogu. Da si dignu samopouzdanje.
Razmišljanje da su lijepe cure zlobne i umišljenje, ja za mene glupo. Ima svakakvih žena bez obzira kako izgledaju.  Ok, sjmo reći da je to tako. A sad kaj misliš zašto te "ne tolko lijepe cure" rade takvo što? Dali zbog osvete ili zbog dokazivanja ovim lijepim "krasoticama", koje nebi se čudio da ove "punije i manje lijepe" ponižavaju i omaložavaju... tako da ja to vidim kao dio bunta i samoobrane. A to da onak lijepe visoke i vitke cure nisu zlobne i umišljene... ma neee ni najmanje. One su takve jer znaju kakve atribute imaju i neiscrpno ih iskorištavaju zato jer to mogu. Ok, svaka čast izuzecima... al večina su upravo takve kako sam sad opisao. Ove koje vizualno nisu tako lijepe u večini slučajeva imaju bolji karakter... jer "moraju" imati, jer jedino na taj način mogu "privući nekog lika"... dok ove ljepotice samo iskorištavaju ono što imaju... pa im uljudnost nije ni potrebna s obzirom da i ovak mogu dobit što žele...
| sri 18 ožu, 2009 3:05 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ja se nebi složila, poznam debele i ne tako lijepe cure koje su zlobne i koje čine sve da bi napakosile nekoj lijepoj curi. Isto tako da dokažu sebi da i one mogu imati dečke, na zabavama završa sa svakim s kime mogu. Da si dignu samopouzdanje.
Razmišljanje da su lijepe cure zlobne i umišljenje, ja za mene glupo. Ima svakakvih žena bez obzira kako izgledaju.  Ok, sjmo reći da je to tako. A sad kaj misliš zašto te "ne tolko lijepe cure" rade takvo što? Dali zbog osvete ili zbog dokazivanja ovim lijepim "krasoticama", koje nebi se čudio da ove "punije i manje lijepe" ponižavaju i omaložavaju... tako da ja to vidim kao dio bunta i samoobrane. A to da onak lijepe visoke i vitke cure nisu zlobne i umišljene... ma neee ni najmanje. One su takve jer znaju kakve atribute imaju i neiscrpno ih iskorištavaju zato jer to mogu. Ok, svaka čast izuzecima... al večina su upravo takve kako sam sad opisao. Ove koje vizualno nisu tako lijepe u večini slučajeva imaju bolji karakter... jer "moraju" imati, jer jedino na taj način mogu "privući nekog lika"... dok ove ljepotice samo iskorištavaju ono što imaju... pa im uljudnost nije ni potrebna s obzirom da i ovak mogu dobit što žele... Mnoge debele i ne tako lijepe cure čisto iz ljubomore, bez ikakvog povoda napadaju lijepe cure i čine im zlo. To je zavist.
Na zabavama se napiju i skaču po dečkima. Poznam jednu takvu curu koja se seksala sa tri bosanca ( postarija, koji su kopali cestu ili nešto tako ), koje je zaskočila na nekoj zabavi. Učinili su to na plaži. I onda se svima hvalila, vjerojatno da si digne samopouzdanje i da pokaže da i ona može imati dečke. Takve cure su zapravo najveća opasnost.
|
| sri 18 ožu, 2009 3:11 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Gle stvari u večini slučajeva nisu tolko jednostavne. Naravno da uvijek takvoj curi može biti samo vrsta zanimacije... ono tad joj je zanimljivo kaj se tolko trudiš oko nje... pa joj kasnije dosadi i onda to samo prekine. Al mislim da takvih ima puno više u ovima koje su onako uberpreljepe, a manje onih "normalnih" cura. Kaj se tiče ovih običnih, tu definitivno više stvari igra ulogu. Dali je u vezi pa se predomišlja, ili je samo oprezna,... ma ima tisuću stvari koji mogu biti razlog zašto izgleda da ti daje povoda da se pribliziš a na kraju odustane... I jbg... i ja bi sam volio znati to prepoznati, i to je taj najveći rizik... al ako se to prođe onda dalje nije problem. Al treba prekoračiti taj prvi korak...
| sri 18 ožu, 2009 3:14 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: Gle stvari u večini slučajeva nisu tolko jednostavne. Naravno da uvijek takvoj curi može biti samo vrsta zanimacije... ono tad joj je zanimljivo kaj se tolko trudiš oko nje... pa joj kasnije dosadi i onda to samo prekine. Al mislim da takvih ima puno više u ovima koje su onako uberpreljepe, a manje onih "normalnih" cura. Kaj se tiče ovih običnih, tu definitivno više stvari igra ulogu. Dali je u vezi pa se predomišlja, ili je samo oprezna,... ma ima tisuću stvari koji mogu biti razlog zašto izgleda da ti daje povoda da se pribliziš a na kraju odustane... I jbg... i ja bi sam volio znati to prepoznati, i to je taj najveći rizik... al ako se to prođe onda dalje nije problem. Al treba prekoračiti taj prvi korak... Slažem se potpuno s tim , ali ako ona vidi da sam ja super po karakteru i da nisam gabor, onda se pitam is the problem then
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 18 ožu, 2009 3:17 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Onda je problem u njoj. Ili joj nisi dovoljno dobar po tim nekim standardima koje si je zacrtala, (a takva ti i ne treba)... i ako je to tako onda se možeš hebat... kod takvog čega bolje je odmah odustat. Ili je možda nesigurna u to dali će to funkcionirat... ko će ga znat. Samo naravno to treba prepoznat... a definitivno je uspijeh kad netko to nauči prepoznavat.
| sri 18 ožu, 2009 3:21 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Suikotreki je napisao/la: Gle stvari u večini slučajeva nisu tolko jednostavne. Naravno da uvijek takvoj curi može biti samo vrsta zanimacije... ono tad joj je zanimljivo kaj se tolko trudiš oko nje... pa joj kasnije dosadi i onda to samo prekine. Al mislim da takvih ima puno više u ovima koje su onako uberpreljepe, a manje onih "normalnih" cura. Kaj se tiče ovih običnih, tu definitivno više stvari igra ulogu. Dali je u vezi pa se predomišlja, ili je samo oprezna,... ma ima tisuću stvari koji mogu biti razlog zašto izgleda da ti daje povoda da se pribliziš a na kraju odustane... I jbg... i ja bi sam volio znati to prepoznati, i to je taj najveći rizik... al ako se to prođe onda dalje nije problem. Al treba prekoračiti taj prvi korak... To su ti predrasude. Lijepe cure koje poznam nikad nebi napravile nešto što rade recimo neke debele i ružne. Zapravo veća je šansa da će te izdati i varati neka ružna, opet zbog toga da digne samopoudnje.
I da ispravim, otkud vama ta da lijepe cure idu na cajke, s tim se nikako nebi složila. 
|
| sri 18 ožu, 2009 3:21 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
RAI je napisao/la: Lijepe cure koje poznam nikad nebi napravile nešto što rade recimo neke debele i ružne.
Pričaj mi! I da naravno kakve to ima veze što se ona "debela" opalila 3 bosanca? Zar da su bila 3 zagorca nebi bila ono što si napisala? Toliko patiš os predrasuda? RAI je napisao/la: ...otkud vama ta da lijepe cure idu na cajke... To se i ja pitam! Sram ih budi. Fakti su da muški vole, najvećina, dobar komad, sve ostalo u stilu, pamtna , inteligentna i sl. su gluposti 1 klase. Savaki noramalan muškarac će pored sebe htjeti lijepu curu vitkog stasa. pa bila ona s "cajki". Iako to ne kužim, jer je lijepe cure idu i po drugim zabavama.... Ako takvu nemože naći ili on ne zadovoljava kriterije "komada" zadovoljiti će se onim što ralno može, pa bila on i "punija". Što se ljepote općenito tiće i muške i ženske, pa svako je sebi lijep, drugačije ni nemože biti. Završio bi na psihijatriji. Tem je zaista Trekerska, moram priznat. Dugo nije bilo off board tema. Pozdrav Drpićeva 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 18 ožu, 2009 3:58 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Meni je kod cure važna i ljepota, i karakter, i inteligencija - bolje rečeno sve

|
| sri 18 ožu, 2009 4:01 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
RAI'TARA je napisao/la: To su ti predrasude. Lijepe cure koje poznam nikad nebi napravile nešto što rade recimo neke debele i ružne. Zapravo veća je šansa [color=#BF0000][b]da će te izdati i varati neka ružna, opet zbog toga da digne samopoudnje. Ček, ajd malo razmili. Ako je cura ružna kako sama kažeš... zašto bi onda hvatala druge dečke ako ju nitko ne želi. Zar nebi onda išla čuvat ono što ima? RAI'TARA je napisao/la: I da ispravim, otkud vama ta da lijepe cure idu na cajke, s tim se nikako nebi složila.[/b][/color]  Ok, možda i nisu ljepše nego na drugim mjestima... ali na cajke dolaze one malo divlje cure... One u minicama, one koje vole lovu, one koje vole "frajerčine" itd.
| sri 18 ožu, 2009 4:21 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|